darkdog23 je napisal/-a:Dej te mi eno stvar povedat.A bi men kej težili če bi js šel homologacijo delat za šipe in bi mel vse papirje ampak auto ma pa unikatne odbijače,zatemnjene zadnje luči,pragove itd...Skratka auto je predelan vendar za stayling nimam papirjev.Če bi šel v LJ na LPP in bi hotu homologirat šipe in bi imel papirje za šipe, ali bi mi težili za druge dele automobila?Js bi pač homologiru trenutno šipe pol bi pa še ostalo-no saj tk bi jim reku.
Prosim za pomoč.
kycysymet je napisal/-a:Astral je napisal/-a:Težko bi ti to kdo odgovoril. FoliaTec je uvoznik za Evropo, folijo pa izdelujejo v USA. Prvotno je bila ta razvita za potrebe NASE.
3M ne vem kje delajo, obstaja pa tudi že nekaj časa, samo se ni kaj extra prijela. Na Hrvaškem vem da dela nekdo z 3M, v Slo pa nevem kdo. Če sploh.
V bistvu pa ne more biti kakšne velike razlike med njima.
Hvala za odgovor, danes sem že zatemnil s 3M folijo na AW design Ljubljana - izdelano za 10tko
iKst je napisal/-a:kycysymet je napisal/-a:Astral je napisal/-a:Težko bi ti to kdo odgovoril. FoliaTec je uvoznik za Evropo, folijo pa izdelujejo v USA. Prvotno je bila ta razvita za potrebe NASE.
3M ne vem kje delajo, obstaja pa tudi že nekaj časa, samo se ni kaj extra prijela. Na Hrvaškem vem da dela nekdo z 3M, v Slo pa nevem kdo. Če sploh.
V bistvu pa ne more biti kakšne velike razlike med njima.
Hvala za odgovor, danes sem že zatemnil s 3M folijo na AW design Ljubljana - izdelano za 10tko
Kolk stane ta zadeva ? Pa kolk lahko zatemniš ? Jaz bi dal to poštimat ampak se mi zdi grdo če so stranske šipe temnejše kot sprednja.
35-50 KSIT odvisno od avta, točnih podatkov o dovoljeni stopnji zatemnitve pa nimam
ice je napisal/-a:Ta teden imam na LPP pregled za zatemnjene sipe narejene pri Komparetu... ali poleg njegovih papirjev mogoce rabis se kej? Ker bom popizdu, ce mi bo en tm zacel tupit da rabim strokovno potrdilo uradnega Renaulta servisa kot se je zgodil pri nizanju podvozja
ice je napisal/-a:Ta teden imam na LPP pregled za zatemnjene sipe narejene pri Komparetu... ali poleg njegovih papirjev mogoce rabis se kej? Ker bom popizdu, ce mi bo en tm zacel tupit da rabim strokovno potrdilo uradnega Renaulta servisa kot se je zgodil pri nizanju podvozja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost