Čuj mož ti bom dal en prijateljski nasvet.Čeprow ne vozim več Leon-a in sem zaj postal HONDAŠ

ti bom kr naravnost povedal,da ti po mojem neki manjka

oprost izrazu ampak tko je.Voziš TDI-ja z neko srednjo konjenico ti pa bi na avto limal neke BBS pa te nalepke tuki pa jamraš,da nimaš namena dajat na avto nekih bajnih alu feltn pa to.Kaj ti je mož
Tuki bi šparal na vsakem koraku in kupoval neke poceni feltne proti BBS,ki bi jih propagiral na boku avtomobila.Nevem ampak meni se to ne poklapa.Toj je lih tko kt bi jst na Hondo nalimal znak od druge znamke pa se fural okoli.Te nalepke se "ponavadi" dajo na avto v kolikor ima dotični avto to opremo tudi vgrajeno in so tm z namenom,da delajo reklamo in z tem tudi lastnik dobi kaj od tega.Pr teb pa dvomim,da ti bo BBS in ostali kaj prispevali,ker jih boš propagiral.
Če pa je zgolj iz vizuelnega izgleda in,da bo vizuelno avto bolj tjunan ti pa lahko rečem samo moje sožalje ampak eni nimate idej ali pa kaj drugega k naum tuki gor pisal.
Pa brez zamere to je le moje osebno mnenje in ti nič ne vsiljujem ampak jst ti lahk povem,da malokdo je tko nor,da dela reklamo za druge od tega pa nima ničesat.
Tudi jst sem v pričo prodajalca dol vzel nalepko od avtohiše,ker jim ne mislim delat zastonj reklame,ker mi jo oni niso hoteli sem pač to storil pred salonom tko,da je prodajalec gledal.Boli me patak ampak,če jim delam reklamo naj imam kaj od tega tko pa sem lih tko moral avto plačati po tisti ceni kot vsak grug.
Tko,da mal premisli preden boš na avto dajal razne trakove in nalepke.