Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

macek9
Novinec

Kraj: metlika

Napisal/-a macek9 Ne okt 28, 2007 1:12 pm

sam imam 17 gor in spuscenega za 4cm in zgleda ok, glede same voznje s epa kr pozna koliko imas visino gume! drugace ce bi jaz zdaj kupoval felge bi sigurno vzel 18-ke

lp
MOŠKI KI ZANIMAJO GA JOŠKI!!

Uporabniški avatar
devill
Nov uporabnik

Napisal/-a devill Ne okt 28, 2007 5:24 pm

če bo kdo vedel za kake fajne felgne 17 colske naj me obvesti lahko tole al pa na mail rokpavse@gmail.com.
Atak prajiš da bi 18 kupo kateri avto pa imaš ti?

Uporabniški avatar
devill
Nov uporabnik

Napisal/-a devill Ne okt 28, 2007 5:31 pm

a slučajno kdo ve kje bi lahko dobil nalepke recimo BBS,sparco,itd? gledal sem že po koroški nikjer najdo bil v avstriji tudi nimajo neke velike izbire nevem kje bi še lahko najdo nalepke če kdo ve naj pove hvala lepa.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Ne okt 28, 2007 5:47 pm

devill je napisal/-a:a slučajno kdo ve kje bi lahko dobil nalepke recimo BBS,sparco,itd? gledal sem že po koroški nikjer najdo bil v avstriji tudi nimajo neke velike izbire nevem kje bi še lahko najdo nalepke če kdo ve naj pove hvala lepa.

Kam bi pa dal ti to.. Na sprednjo šipo, al pod stranska ogledala... Avto bi fural na 15" pa polno nalepk gor.. Pol ti pa res manjka še crom shark antenca...

Uporabniški avatar
devill
Nov uporabnik

Napisal/-a devill Ne okt 28, 2007 6:12 pm

sm reko da bom kupo 17 colske gume ka 15 15 bojo za pozimi ja.ob strani bi dal vrata spodaj pa tak.

Uporabniški avatar
devill
Nov uporabnik

Napisal/-a devill Ne okt 28, 2007 6:13 pm

sm napisal da bom kupo 17 col 15 bojo za z imo.Vrata tak na spodji strani bol pa še kje se bi že najdlo kje.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne okt 28, 2007 6:30 pm

Čuj mož ti bom dal en prijateljski nasvet.Čeprow ne vozim več Leon-a in sem zaj postal HONDAŠ :D ti bom kr naravnost povedal,da ti po mojem neki manjka :D oprost izrazu ampak tko je.Voziš TDI-ja z neko srednjo konjenico ti pa bi na avto limal neke BBS pa te nalepke tuki pa jamraš,da nimaš namena dajat na avto nekih bajnih alu feltn pa to.Kaj ti je mož :ue
Tuki bi šparal na vsakem koraku in kupoval neke poceni feltne proti BBS,ki bi jih propagiral na boku avtomobila.Nevem ampak meni se to ne poklapa.Toj je lih tko kt bi jst na Hondo nalimal znak od druge znamke pa se fural okoli.Te nalepke se "ponavadi" dajo na avto v kolikor ima dotični avto to opremo tudi vgrajeno in so tm z namenom,da delajo reklamo in z tem tudi lastnik dobi kaj od tega.Pr teb pa dvomim,da ti bo BBS in ostali kaj prispevali,ker jih boš propagiral.
Če pa je zgolj iz vizuelnega izgleda in,da bo vizuelno avto bolj tjunan ti pa lahko rečem samo moje sožalje ampak eni nimate idej ali pa kaj drugega k naum tuki gor pisal.
Pa brez zamere to je le moje osebno mnenje in ti nič ne vsiljujem ampak jst ti lahk povem,da malokdo je tko nor,da dela reklamo za druge od tega pa nima ničesat.
Tudi jst sem v pričo prodajalca dol vzel nalepko od avtohiše,ker jim ne mislim delat zastonj reklame,ker mi jo oni niso hoteli sem pač to storil pred salonom tko,da je prodajalec gledal.Boli me patak ampak,če jim delam reklamo naj imam kaj od tega tko pa sem lih tko moral avto plačati po tisti ceni kot vsak grug.
Tko,da mal premisli preden boš na avto dajal razne trakove in nalepke.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
devill
Nov uporabnik

Napisal/-a devill Ne okt 28, 2007 6:39 pm

ja to imaš res ja ti dam prav pa nism kaj jezn al pa užaljen če poveš svoje mnenje sploh ne tak je prav da poveš mnenje.Ja dal bi pa samo zaradi vizualnega izgleda nič drugega pač nimam vseh kolešč v glavi j*** ga tudi taki mormo živet ;) pač lepo mi je te nalepke in bom še vido če bom dal ali ne to je samo vse tak v lufto nič drugega.Tak da hvala ti za svoje mnenje.

Black Leon
Nov uporabnik

Napisal/-a Black Leon Ne okt 28, 2007 7:07 pm

Nalepke so iz mode

Uporabniški avatar
devill
Nov uporabnik

Napisal/-a devill Ne okt 28, 2007 7:11 pm

a niso več tak in ;) pa že nevem jes saj res da ne vidim na veliko avtih tak da ja maš prav ja ;) ko j**e nalepke ;) raje za felgne prešparam ;)

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Ne okt 28, 2007 8:48 pm

Black Leon je napisal/-a:Nalepke so iz mode

Kkšna brembo čist sede :D

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne okt 28, 2007 9:54 pm

CupraR je napisal/-a:
Black Leon je napisal/-a:Nalepke so iz mode

Kkšna brembo čist sede :D

Če že more bit Brembo naj bodo to zavore ne pa nalepka :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Ne okt 28, 2007 9:58 pm

Sej, nalepka na konkretnih čeljustih :lol: :lol: MAl heca :D

Uporabniški avatar
devill
Nov uporabnik

Napisal/-a devill Po okt 29, 2007 5:36 pm

ja brembo ja ;) tudi to se zna zgodit da bom kdaj kupo kaj pa veš ;)

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Po okt 29, 2007 7:01 pm

kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

Uporabniški avatar
devill
Nov uporabnik

Napisal/-a devill Po okt 29, 2007 7:50 pm

hvala sam te nebi sploh ne pasale na leona ne verjamem da bi. hvala vseeno

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Po okt 29, 2007 10:42 pm

devill je napisal/-a:ja brembo ja ;) tudi to se zna zgodit da bom kdaj kupo kaj pa veš ;)

Pol prpravi vsaj 1000eur..

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Po okt 29, 2007 10:47 pm

CupraR je napisal/-a:
devill je napisal/-a:ja brembo ja ;) tudi to se zna zgodit da bom kdaj kupo kaj pa veš ;)

Pol prpravi vsaj 1000eur..

brembo je zanc.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Po okt 29, 2007 10:55 pm

Zakaj že :lol: :lol: strokovno menje na podlagi izkušenj a ne :lol: :lol:

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Po okt 29, 2007 11:02 pm

CupraR je napisal/-a:Zakaj že :lol: :lol: strokovno menje na podlagi izkušenj a ne :lol: :lol:

ja iz iskusenj tudi.
bom pa tko reku.kar brembo dela za znane proizvajalce avtomobiliou(limpreza,z 350 ksn ferrari porsche...)je vse zelo kvalitetno in ucinkovito(tako diski kot celjusti) kar pa brembo dela tko za naknadno ugradnjo za "civilne avtomobili" je pa bol tko tko.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov