Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® So okt 27, 2007 6:48 pm

_miha_ je napisal/-a:jaz sm tudi sedaj zastopil.

a bi se dalo iz kakega kartona narediti šablono, točno po tej lukni?? jutri bom tok zbrusil podaljšek da zdrgnem to črno dol pa pridm do poliestra ( na tej strani, ki je treba popravt)

a pol k bojo vlakna gor morm še kej kitat ali lahko špric kit pa barvo takoj??

LP

Zakaj s kartona?.mah pa sj tut lahko,sam pol od znotraj ga boš pol mogo sbrust dol ko drgače ti bo naleiman v poliester ostal...
No pol ko boš spoliestral moraš pa fajn šmirglat da dobiš linije,fajn ravnino,...najbolš da šmirglaš z enim 120 šmirglom,pol pa z bolj finim,potem ko boš pa to vse pa plasticprajmer gor obvezno drgače se ti bo vse lušlo,pol pa pokitaš malo pa u šprickit in poštrihaš in je :D
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
Gregamax
Stalni uporabnik

Kraj: Metlika

Napisal/-a Gregamax So okt 27, 2007 6:55 pm

in zakaj si ga šel žagat na koncu?!Meni je bil tidi prevelik in sm ga na sredini prežagal na polovico ter ga tam odžagal na vsaki strani kuk je blo treba!Pol sm ga dal skupaj in s poliestrom nazaj zalil! Enostavno in hitro!

Uporabniški avatar
YugoGTI
Novinec

Kraj: dolenska

Napisal/-a YugoGTI So okt 27, 2007 7:15 pm

Men tud ni jasn zakaj je šel tolk odžagat. Jah no se bo pa fant kj navadu :P

Uporabniški avatar
_miha_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _miha_ So okt 27, 2007 9:12 pm

Gregamax je napisal/-a:in zakaj si ga šel žagat na koncu?!Meni je bil tidi prevelik in sm ga na sredini prežagal na polovico ter ga tam odžagal na vsaki strani kuk je blo treba!Pol sm ga dal skupaj in s poliestrom nazaj zalil! Enostavno in hitro!

men je dolžina prava, samo preveč ven mi pride nakonc ga nisem krajšal nakonc bom ga bol notr zamaknil, tko da bo linija še sam ne tok vn.

bom jutr začel delat hehe :D

Uporabniški avatar
Gregamax
Stalni uporabnik

Kraj: Metlika

Napisal/-a Gregamax So okt 27, 2007 9:37 pm

Ja saj meni tudi ni lepo po odbijaču prišel in mi je preveč vn gledal!Če sm ga dal pa da je bil ravno z odbijačem mi je pa na enem koncu bil za 3 cm premaknjen od odbijača proti kolesu!

Uporabniški avatar
_miha_
Novinec

Napisal/-a _miha_ Ne okt 28, 2007 9:00 am

Black_Racer® je napisal/-a:

a bi se dalo iz kakega kartona narediti šablono, točno po tej lukni?? jutri bom tok zbrusil podaljšek da zdrgnem to črno dol pa pridm do poliestra ( na tej strani, ki je treba popravt)

LP

Zakaj s kartona?.mah pa sj tut lahko,sam pol od znotraj ga boš pol mogo sbrust dol ko drgače ti bo naleiman v poliester ostal...
No pol ko boš spoliestral moraš pa fajn šmirglat da dobiš linije,fajn ravnino,...najbolš da šmirglaš z enim 120 šmirglom,pol pa z bolj finim,potem ko boš pa to vse pa plasticprajmer gor obvezno drgače se ti bo vse lušlo,pol pa pokitaš malo pa u šprickit in poštrihaš in je :D

jah nevem zakaj s kartone hehe, na kero stvar se pa poliester ne prime?? jaz mislim dans use ukol iz zunanje strani tisto črno pobrusiti dol pol pa prvi sloj iz zunanje strani dati, notr pa si nardim kot eno šablono iz nečesa, da bom lahko lepo zaključu nakonc. Pol ko se mi ta prvo sloj tok strdi pa še iz notranje strani vlakna, s tem da bom mogu karton k se bo prijel gor dol zbrusiti.

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 To okt 30, 2007 8:02 pm

_miha_ je napisal/-a:
Black_Racer® je napisal/-a:

LP

jah nevem zakaj s kartone hehe, na kero stvar se pa poliester ne prime?? jaz mislim dans use ukol iz zunanje strani tisto črno pobrusiti dol pol pa prvi sloj iz zunanje strani dati, notr pa si nardim kot eno šablono iz nečesa, da bom lahko lepo zaključu nakonc. Pol ko se mi ta prvo sloj tok strdi pa še iz notranje strani vlakna, s tem da bom mogu karton k se bo prijel gor dol zbrusiti.

Glede kartona: Ko se že malo poliester posuši,karton ga takoj dol odtrgaj in se bo lepo odlepil,ker ko se posuši pa full prime ;) .

Uporabniški avatar
_miha_
Novinec

Napisal/-a _miha_ Sr okt 31, 2007 6:57 pm

Ewo tkole sm spacav skupi. naprvo sem namazal iz notranje strani 2 sloja, potem zunanja stran 2-3 sloje, potem pa samo še lukne pa udolbince na zunanji strani popravil, in zgleda kar dobr
:D
Par slik:
Slika
Slika
Slika
Slika

Zdej morm še mal pobrust, kaj dam pa pol gor na poliester??

LP

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Sr okt 31, 2007 8:06 pm

Jaz sem pa mislil da boš prehod poliestral da bo podaljšek in odbijač iz enega kosa :oops: .

Uporabniški avatar
_miha_
Novinec

Napisal/-a _miha_ Sr okt 31, 2007 10:08 pm

dean007 je napisal/-a:Jaz sem pa mislil da boš prehod poliestral da bo podaljšek in odbijač iz enega kosa :oops: .

in kako bi dal lahko plastiko pa poliester skupaj??

Uporabniški avatar
_miha_
Novinec

Napisal/-a _miha_ Pe nov 02, 2007 7:12 pm

A mi lahko en pove kako se meša kit pa trdilec.

Kupil sem v bauhausu lahki poliestrski kit (za plastiko, kovino, les, beton) a je uredu to?
notr sem dobim 1kg kita pa trdilec.

A mi lahko en pove kok kita pa kok trdilca?
(pa če lahko kak primer np. 1 čajno žlico kita pa 1 kaplico trdilca sem dal samo primer napamet govorim)

Uporabniški avatar
bobi11
Novinec

Kraj: Dolenjske toplice

Napisal/-a bobi11 Pe nov 02, 2007 8:30 pm

lj miha težko je povedat kolk ga daj, ti dj kr sam po občutku, računaj da je tuba trdilca na celo embalažo kita- če daš četrt škatle kita pol daš četrt tube trdilca.
drgač pa tud če daš mal več ni hudga sm ti bo pač prej stegnu, bol to kot če ga daš premalo pa ti ne stegne! najprej delaj z majhnimi količinami da ga ne boš preveč stran vrgu pa boš dobu občutek

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Pe nov 02, 2007 8:35 pm

točno tko kot je napisal bobi...po občutku
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Ne nov 04, 2007 8:08 pm

s čim se pa odstrani steklarski kit oz. lepilo?
malo se je razmazal po odbijaču...

nekateri s tem lepijo spojlerje :P

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne nov 04, 2007 9:33 pm

dean007 je napisal/-a:Jaz sem pa mislil da boš prehod poliestral da bo podaljšek in odbijač iz enega kosa :oops: .

x2

Isto ti je potem če bi ga kar pršraufal ali zalepil...

Uporabniški avatar
_miha_
Novinec

Napisal/-a _miha_ Ne nov 04, 2007 10:03 pm

Tomo je napisal/-a:

x2

Isto ti je potem če bi ga kar pršraufal ali zalepil...

dans sem zakitu še manjše luknce, tko da jutr ga pelm z odbijačom vred avtoličarju da preštriha.
Drgač je bil ta podaljšek mišlen 0.5cm-1cm v sredini napred od odbijača, jaz sem ga čist do konca notr porinu v reže odbijača in mi je bil na koncu seveda preveč vn. Potem sem vse lepo popravu ujev pravo linijo in narediš še dodatno nosilce, ki se pršravfa (zaneti) na odbijač. Tko da ko je skupaj dejansko ne vidi se tok da nista iz enega kosa.
Kital pa špranje nisem zato ker zdej bo zima sneg bo,... in čim bom kam podrajsu (upam da nebom :D :D ) bo lahko kit počil, potem treba na novo kitat in štrihat.

Uporabniški avatar
_miha_
Novinec

Re: Kako lahko najlaži nardim panele za zvočnike? str. 3

Napisal/-a _miha_ Pe nov 23, 2007 2:47 pm

odloču sm se da bi naredu nove panele za zvočnike, ostal mi je še poliester in ga bom porabil, ter penale dal pobarvat v barvo avta.

nekaj takega bi rad imel
Slika

za okvir bi vzel to tastar predalček
Slika

A MA KDO KAKO IDEJO S ČIM NARDIM LUKNO ZA ZVOČNIK (ubistvu to bulo k bi pršla na vn?)

LP
Zadnjič spremenil _miha_, dne Pe nov 23, 2007 3:18 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Pe nov 23, 2007 3:16 pm

panel ne penal.

penal streljaš, panel poliestraš :lol: :lol:
the brand with the three stripes :)

B3NZ0
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a B3NZ0 Pe nov 23, 2007 3:16 pm

Te panele se prodajajo po kar nizki ceni, tako da če bi jih imel najbolje da kontaktiraš prodajalca, bo bolje kot če greš sam delat.

http://www.avtoakustika.com/forum/viewtopic.php?t=38180

LP

Uporabniški avatar
_miha_
Novinec

Napisal/-a _miha_ Pe nov 23, 2007 3:22 pm

B3NZ0 je napisal/-a:Te panele se prodajajo po kar nizki ceni, tako da če bi jih imel najbolje da kontaktiraš prodajalca, bo bolje kot če greš sam delat.

http://www.avtoakustika.com/forum/viewtopic.php?t=38180

LP

fora je u tem, da mi je ostal poliester, od sprednjega podaljška, in bi ga lahko zdej panele naredu iz tega polisestra, ki mi je ustal
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov