@alex
Jaz sem bil prej za take vrijante... Je pa bila dobra razlika rec. Najprej sem naročil prage, vse lepo pa prav pa jih dam ličarju za pofarbat aja in zraven je bil še zadnji spoiler z tretjo zavorno lučjo... In kak je to pol zgledalo... Pragi so bili grbasti ko kako morje, zadnji spoiler pa je po 3 mesecih počl čez celo... Kaj sem naredil? NIČ! No potem sem dal gospodu (od kolega fotru, dela ko nor, lepo z občutkom pa za razumno ceno, gospod je v penziji) naredil prage, da so lepši kot original... Ampak če to seštejem, poti, pa dvakratno ličenje in vse to... Bi dobil original... No sem se odločil potem za sprednji podaljšek, Lester... Dobim.... Svetovno, sicer res malo več denarja ampak gospodu sem prinesel, da pobarva... pufffff pa je bilo... Račun minimalen ker ni mel kaj za brusit pa nič samo špricnil je pa je bilo. Podaljšek pa je lepo gor narejen za čas posla... 4 vijaki in nič lepila ali pa kaj takega... To je to ampak xantie je malokdo rihral še na netu je malo slik ene 20 vsegaskup iz celega sveta... Tak je to... Original citroenovo je pa tudi drago da ne moreš vrjet...
@ bobek
Če maš j***a ni problem, vem tudi kje je v službi pa vse gremo pa gasa...