Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
_vanessa_
Nov uporabnik

Napisal/-a _vanessa_ Po jan 05, 2009 12:02 pm

_vanessa_ ni iz MBja ... širša okolica Celja-20km ... ;) Kaj a bi se morala predstavit kot novi član al kako, da me boste sprejeli? :P
Slika

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Po jan 05, 2009 12:43 pm

Pleh pi****e mi grejo pa tok na penis.Pol pa še kej prebereš kaj kej napišejo pol pa itak sam u kontejner.Zarad enih radkap kle kompliceraš kup lite feltne pa je stvar rešena. Une radkape pa vrž stran.Pa pozim je res bol met feltne brez radkap k je nekdo prej napisou.

Uporabniški avatar
207cc
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a 207cc Po jan 05, 2009 12:51 pm

primozek68 je napisal/-a:Pleh pi****e mi grejo pa tok na penis.Pol pa še kej prebereš kaj kej napišejo pol pa itak sam u kontejner.Zarad enih radkap kle kompliceraš kup lite feltne pa je stvar rešena. Une radkape pa vrž stran.Pa pozim je res bol met feltne brez radkap k je nekdo prej napisou.

jao no..... sej grejo men tut na živce pleh p****, sam kle se pa čist za brezveze na venesso spravlaš, k sploh ni nč taga nardila..... so se bl drugi mal preveč zapalil :)

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Po jan 05, 2009 1:04 pm

js bi si tut poste nabijal :lol:

najbolš da kr naslov napišeš vanesa, da bomo hitrej konc :twisted:
LP Rok

Uporabniški avatar
_vanessa_
Nov uporabnik

Napisal/-a _vanessa_ Po jan 05, 2009 1:21 pm

In pol se nekateri čudijo zakaj ni ženskih uporabnic? Kaj misliš, da tista k se prijavi sem gor, z namenom, da ma tut kej pojma o avtih in, da jo stvar usaj majčken zanima, je takoj pleh p****??? :shock: :? Nism bjonda in nimam tipa 20 let starejšega, k se postavlja s fancy avtom! Mi je pa žal, da obstajajo takšni primitivci... in res ti nisem ničesar nardila, samo po mnenje sem pršla... mi je žal, da bo tole moj zadnji post, ker ste nekateri prov prijetni in prijazni!

Ne prepiram se, če pa tako sklepate me pa lahko tut skenslate... sm bla prijazna, nism nikogar napadla...se pohecam, forum mi je všeč ker nisem čist ''leva'' za avtomobile, kot naj bi ženske bile...ampak, ko me pa nekdo ''blati'' pa me niti ne pozna in ne ve ničesar o meni...pa ne ostanem ničesar dolžna!

Lep pozdrav in hvala za potrpežljivost ter trud!
Slika

Uporabniški avatar
hejho
Novinec

Napisal/-a hejho Po jan 05, 2009 1:23 pm

zdaj kao več ne bom nikoli več prišla sm :lol: :lol: :lol: :roll: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Po jan 05, 2009 7:04 pm

Ne it. :roll:

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po jan 05, 2009 7:08 pm

js mam tud corso vanessa :D ...če te zanima, mamo v celju kr dost opelašev in vsaj enega dobrega serviserja..več, če te zanima na p.m.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Po jan 05, 2009 7:10 pm

@_vanessa_ > tam pri ''citat'' imaš modri gumbek. Ko ga klikneš avtomatsko pošlješ opozorilo vsem moderatorjem in jim lahko tudi kaj napišeš, npr. naj zbrišejo ''off topic-e'' ;) :-P

LP

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po jan 05, 2009 7:11 pm

ti si ena pojava chevy :D
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Po jan 05, 2009 8:08 pm

Zaboga no :jao:
V dveh dneh so si vsi člani ogledali to temo in noben ni našeč takih radkap. Ok, razumljivo. Lepo da si tu vprašala če ima kdo take radkape za prodat, ampak če jih noben nima, in razna Bolha in ostali oglasniki odpadejo, potem ti ne preostane drugega kot da naročiš tisti pokrov na uradnem servisu. Ampak Vanessa, koliko je sploh vreden tvoj čas? Ker do sedaj bi lahko tisti kos plastike že dobila na servisu, ker ga tu enostavno ni. Za eno tisto radkapo pa te tudi ne bo :twisted: vzel... :lol:
O aluminijastih platiščih pa še imaš potem cajt rzmišljat. Saj zima in pomlad bosta še dolga. ;)
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 To jan 06, 2009 6:46 pm

Chevy sej ti pa tut ne znaš prtiskat druzga k tist plau gumbek, verjetno zato ker je barva malo drugačna pa je zanimiu ane.

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy To jan 06, 2009 6:51 pm

Ei kaj morda imaš ti kakšen fetiš name (sklepam, da po prijavi greš takoj vtipkat moj nick in pogledat objave) ali maš slab dan pa se stresaš na a.com-u :?: Zaradi enega tvojega ku*čev*ga komentarja gre tukaj punca stran...odj*bi že enkrat :!:

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 To jan 06, 2009 7:07 pm

Aje šla stran al kaj???? Ne tega res nism hotu sam maš pa nekatere izjave tko k berem forum res bolne tko de nevem no..... ma sej je useen...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To jan 06, 2009 7:20 pm

Mah jst bom reku sam... otroc.Sej zato se pa vidi,da nas starejših ni več toliko na forumih.Priznam tut mi se znamo zajebavat in smo se,a tole kar pa vi tule počnete je pa za v vrtec in ne za ene mladostnike.
Velik nas je blo tuki k še eni niso vedli,da tovrsten portal sploh obstaja in tut na šovih se pozna,da nas starejših ni več toliko kot včasih.Kje je dobri x-hair,2F2F,dejvi in ostali,ki smo znal včasih dat korekten odgovor znali smo se pa tudi pohecat sam zj tega enostavno ni več.korajžni še včas butne eno za v arhiv ven ostali pa popizdijo,če jim sam kriv prst pokažeš :).
Sicer nisem mislu,da bom kdaj reku ampak tut jst mislim,da se bom poslovil,ker cidim,da se znate samo kregat in,da vsak mulo svojo znamko favorizira.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy To jan 06, 2009 7:32 pm

primozek68 je napisal/-a:Aje šla stran al kaj???? Ne tega res nism hotu sam maš pa nekatere izjave tko k berem forum res bolne tko de nevem no..... ma sej je useen...

Ja če je vseeno, pa me ignoriaj tako kot jaz koga drugega, ali kdo tretji mene, tebe...sej ni važno. Zdaj kmalu bom 21 let, dosti stvari še nevem, se sproti učim, se postavljam na noge, zvem kaj novega...Tudi jaz kdaj kakšno bedno/neumno napišem pa ni treba zdaj vsakega kur*cat.
Ti je tudi @esem dobro napisal.

LP

Uporabniški avatar
_vanessa_
Nov uporabnik

Napisal/-a _vanessa_ To jan 06, 2009 7:39 pm

Okej zdej pa dost...

Priznam, da kompliciram, ampak tut vi znate kr fajn... pač tko je ko pride ženska po nasvet na forum, kjer so večinoma moški... in še nekaj...zarad primitivnih ljudi, ki sodijo pa niti ne poznajo, ne bom zapustila foruma... se pa tudi najde nekdo, ki ima korekten odnos...kdo to je pa ve on sam...

A se lahko prosim tema zaklene? Ker je čist offtopic in niti pod razno nisem tega hotela...
Slika

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 To jan 06, 2009 7:39 pm

Khm, se opravičujem za bratove izjave. Šele zdej berem. Tko, da Vanessi se opravičujem, ne bi se niti utaknu v temo o radkapah. Morm zamenjat geslo.
Pisal nism jest,zadnje 3 izjave, če boste pa kartone dajal, pa tud prav.
Zadnjič spremenil primozek68, dne To jan 06, 2009 8:13 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy To jan 06, 2009 7:42 pm

OFF:
A zdaj kar brat piše...dej dej, jaz ti ne verjamem - isti stil pisanja, vse...mah nevermind.
No ja, se umikam iz te teme.

LP
Zadnjič spremenil chevy, dne Sr jan 07, 2009 2:14 am, skupaj popravljeno 3 krat.

Uporabniški avatar
brejker
Novinec

Kraj: KAMNIK: Podgorje

Napisal/-a brejker To jan 06, 2009 9:14 pm

Drocky je napisal/-a:js bi si tut poste nabijal :lol:

Sva že dva :wiihuu :D
Fantje: Da se pa na punco spravte, je pa to res pod nivojem :roll:
DIY maniac.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov