Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

ZvutLee
Nov uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a ZvutLee Če jul 09, 2009 3:12 pm

Nalepka okvirno stane 50e/m + delo.

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Če jul 09, 2009 5:35 pm

jaz pa sem dal celotno zadevo kar pobarvat,me je cenej prišlo :D
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=15307 :twisted:

ZvutLee
Nov uporabnik

Napisal/-a ZvutLee Če jul 09, 2009 7:39 pm

Samo ko pogledaš barvo ali pa carbon nalepko s površinsko 3D strukturo, verjami da bi si dal rajši gor nalepko kot pa barvo ki jo poškodujejo kamenje iz ceste itd., nalepka pa se ne poškoduje zaradi 3D površinske strukture kar pomeni, da je na otip hrapava in na zadnji strani ima mrežico proti raztrganju.

ZvutLee
Nov uporabnik

Napisal/-a ZvutLee Če jul 09, 2009 8:00 pm

še ena slika
Priponke
DSC01490.jpg

Uporabniški avatar
Denii
Novinec

Napisal/-a Denii Ne jul 12, 2009 12:34 pm

A navadnih pa nimaš samo carbon ?
Clean look

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Ne jul 12, 2009 1:17 pm

Ja kdo dela zarad stylinga bo dal barvat. Kdo dela zarad zaščite je boljša rešitev ko tisti nos iz skaja ali usnja oz. blaga seveda nalepka pa še tak češko ni.

Jaz še vedno nisem nalepo, zdaj en kupuje avto.

ZvutLee
Nov uporabnik

Napisal/-a ZvutLee Ne jul 12, 2009 3:07 pm

Pa ti zarad stylinga barvaj samo me zanima kdo ti bo barval vzorec karbona na havbo in streho itd.?! Pa cena barvanja je trikratna tej karbonski nalepki! Pa nikjer nisem omenjal, da je to zaščitna nalepka, da jo primerjaš z zimskimi zaščitami za havbo, ker je to relijefna styling 3D nalepka!!! Jaz sem samo napisal, da na pobarvanih havbah se poznajo poškodbe od kamenja na tej nalepki pa ne.

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias So jul 18, 2009 4:19 pm

Pa se da s tako nalepko prelepit tudi plastična črna ogledala ali mora bit površina povsem gladka? Kako pa potem potegneš nalepko čez neravnine brez da se naredijo robovi? Je raztegljiva?

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 So jul 18, 2009 4:21 pm

jeb*ala vas voda pod nalepko(kao da se prvo malo vode da gor) Technologic je tak naredo pa se je vse spocalo pa je blo samo za smeti še :roll:
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias So jul 18, 2009 4:25 pm

A niso rekli da se da stelex?

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic So jul 18, 2009 4:28 pm

Jaz sem dal spodaj vodo pa mal prila lepo razpršil trije smo držali nalepko lepo lepli pa ni ratalo nastali so mehurji pa se vse zjebalo pa ni šlo popravit.

Pred tem sm si obleko šipo doma na suho pa ni enega mehurčka pa nič, pa na laguni smo temnili šajbe pa nič ni blo. Neverjetne so ene izjave.

defasturias je napisal/-a:Pa se da s tako nalepko prelepit tudi plastična črna ogledala ali mora bit površina povsem gladka? Kako pa potem potegneš nalepko čez neravnine brez da se naredijo robovi? Je raztegljiva?

Moja je bila lepo malo raztegljiva da bi šla po vsej površini havbe lepo-če nebi dal vode. Že naročam novo.

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

Napisal/-a erixon Po jul 20, 2009 1:39 pm

Itak da gre samo znat je treba.

Najprej je treba ornk pošpricat havbo, pol pošpricat nalepko in ne poskušat nalepit celo nalepko naenkrat. Treba je začet recimo na vrhu havbe in sproti gladit mehurčke ven. Uporabiš lahko kolikor vode hočeš. Nalepko daš narazen ravno kolikor jo potrebuješ, recimo po 30 cm naenkrat. Ko gladiš vodo ven pa vedno greš od sredine navzven.

Če malo kiksneš pa lahko še vedno odlepiš, samo moraš to z občutkom. Pa ponovno pošpricat. Vem da je havbo malo težje polimat, ker pač ni ravna ampak če sem jaz polimal 2m dolgo tablo brez enega mehurčka, pol bi tudi tole moralo it. Je pa pomemben občutek in muditi se ti ne sme. Pa vsaj en dodaten par rok, če ne dva. Pa dobro je imet kakšno gobico oz. gladilo, ki se uporablja v te namene, mora biti malo mehko, ne sme bit samo plastika. Sigurno se da kupit tam kot nalepko.

Sem videl enkrat na Dicsoveryju kako so polepili lotusa elise z naprintano folijo, pa so vmes greli s fenom in gladili kot zmešani... Pa elise je cel razsekan in poln enih zračnikov, grbin in nasploh čudnih oblik. Je pa res, da so bili 4 pa še obvladali so to zadevo.
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.

Uporabniški avatar
ales.
Uporabnik

Kraj: celje

Napisal/-a ales. Po jul 20, 2009 1:54 pm

ZvutLee je napisal/-a:Nalepka okvirno stane 50e/m + delo.

a to je za carbon 3m nalepko cena ??
[url=http://www.Slikomat.com/slika/3671979.htm][img]http://www4.slikomat.com/09/0324/wa3-100-17.jpg[/img][/url]
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov