Napisal/-a EX-B Če avg 25, 2016 10:31 am
Legalno ni v nobenem primeru, ker tega ne bos homologiral na noben nacin, kot tudi xenon kita ne bos. Motece za ostale udelezence je isto kot xenon kit, ne more bit drugace, ker je reflektor narejen specificno za eno stvar, to je halogenska H7 zarnica, ki ima popolnoma drugacen (360 stopinjski iz ene majhne, tocno dolocene tocke) kot obsevanja kot recimo to kar si dal zdaj notri. V eni drugi temi smo imeli ze zelo lepo primerjavo s slikami med halogenskimi zarnicami in enimi od takih mocnih LEDic, kjer se je zelo lepo videlo da imajo luci z LEDicami veliko slabsi pattern (nobene daljine, vsa svetloba direktno pred avtom, kjer je res ne rabis..).
Moj nasvet: na kilometer se vidi, da imas narobne zarnice za svoje luci. Kdorkoli ima xenon kit in podobno v reflektorjih (tudi 4200K, ki ni tako hladne barve kot tale tvoj 6000K) in misli da saj se ne vidi.. Se vidi, vsakemu ki ne vidi prvic narobnih zarnic v luceh je kristalno jasno kaj imate notri, tudi policajem. Lahko imas sreco in se jim ne da jebat s tem, lahko pa tudi ne. Predvsem bi ti priporocal da to ven vrzes zaradi sebe in svoje varnosti (kot ze omenjeno, lahko ti na prvi pogled izgleda da ful dobro svetijo, ampak samo zato ker vecino svetlobe vrze direktno pred avto, kjer jo najbolj vidis, daljine pa nima take kot navadne halogenke, zato je zadeva za moje pojme nevarna).
//edit: aja, sele zdaj sem pogledal ebay link sploh, kaj si to dejansko dal v luci, boze mili.. sem mislil da si dal vsaj kaj od teh novih variant, kjer je prava high power LEDica gor z dejanskim LED napajalnikom, ne pa tole kitajsko sranje iz SMD ledic.. Ce slucajno mislis da s temle ne slepis vseh ostalih voznikov in se njihove mame v 5 stuku bloka, potem se hudo motis.
Lp.
Grega, DipLab.si