Men osebno se zdi super, da veš kaj hočeš in tudi to realiziraš. Lahko ti samo omenim, da se pripravi na malenkost tršo vožnjo, mal večjo porabo, malo slabši pospešek in večjo obrabo celotnega kolesnega sklopa, ampak zgledal bo pa fantastično!

Senad je napisal/-a:Za te nankang govorite koda gume sploh ni gor al kaj??
Jaz sem jih vozil 19coll, pa so ble po resnici povedano ok, pa sem se dosti prevozil, tudi po dežju. Sicer res nisem pretiraval, za čisto normalno vožnjo so ok, za kaj več pa nevem, ker nisem probal.
jurcek3 je napisal/-a:Senad je napisal/-a:Za te nankang govorite koda gume sploh ni gor al kaj??
Jaz sem jih vozil 19coll, pa so ble po resnici povedano ok, pa sem se dosti prevozil, tudi po dežju. Sicer res nisem pretiraval, za čisto normalno vožnjo so ok, za kaj več pa nevem, ker nisem probal.
sej to ni guma, to so dobre samo za gugalnice in kot zascitna ograja na gokart stezi... najprej varnost potem pa videz
_B3yBo_ je napisal/-a:a ni tebi pocila?
seat je napisal/-a:Drugače pa mislim,da ob neki normalni vožni nebi smele bit problematične.ni pa to guma za na raceland in grobnik a za normalno vožno je pa po moje dobra,ker ob normalni vožnji ne siliš gumo v extreme.
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov