Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Dj Big
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Polje

Napisal/-a Dj Big Sr apr 21, 2010 1:32 am

seat je napisal/-a:
vojkostar je napisal/-a:ja očitno eni res živčni ratate če je nekdo za 10k€ ceneje pršov skoz z ceno vozila pa ravno tako lomi vratove ko se pelje mimo :)....sicer imaš pa ravno tako pri TDIju sport/GT /R pakete opreme ki vključujejo spremembe na podvozju tako da nebi o tem kaj ja in kaj ne, pač če nekomu paše naj tudi SDIja z 75km predela v GTI look, če nekomu paše zakaj pa ne, če drugi zavidate pač vaša stvar.
glede na cene pa moram rečt da so kr ugodne, orginal spredni odbijači so nekje 300€+ tko da je tisto kr solidna cena, edino kako štrihanje je treba računat kar nanese še vsaj 100€

Lej meni se nena bo zlomil vrat,če bo peljal mimo mene Golf z GTI look-om.Nobenemu ne zavidam nobenga avta pa če ima sosed ferrarija v garaži mi je vseeno .Jst vozim kar mi je všeč in se ne oziram na znamko tko,da dost o tem.
Point tega je,da pravi GTI zgubi tisto dostojanstvo,ker ga kopirajo kavni mlinčki.To je ravno tako kot,da bi ena znamka naredila kopijo Ferrarija z enako močjo in vsem pa še vedno to nebi bil tisti pravi Ferrari a kapiraš.
Če maš ti pa TDI-ja mi pa dol visi vsak vozi kar mu sede in kar mu nudi nasmešek na ustih.Nevem zakaj sploh delajo potem navadne golfe naj bi bili vsi GTI pa bi blo ane.To je ravno tako ko na TypeS-e gredo muloti limat typeR nalepke pa spojlerje :) pol pa sanjajo,da majo neki več.Če je v štartu uporabnik bil zadovoljen z navadnim TDI naevem kaj bi zaj rad imel raketo mogoče....
Se umikam iz teme,da nau še kdo kake tople vode odkriv. :)
Itaq risti,ki vedo kaj hočem povedat tako vedo ostali pa no.... sej bo bolje :D

Seat

Glede vožje ti dam prav ;) Sam vozim TDI-ja, ko sem se nekaj menil za nakup GTI-ja sem šel na testno vožnjo. In res čisto druga pesem, veliko bolj živahn (ok normalno) samo tako miren... glatka vožnja, menjalnik itd. Ful pozitivno presenečen, sicer na žalost še zmeraj vozim TDI-ja prva priložnost ko bo kupim GTI :)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr apr 21, 2010 6:01 am

Dj Big je napisal/-a:Seat

Glede vožje ti dam prav ;) Sam vozim TDI-ja, ko sem se nekaj menil za nakup GTI-ja sem šel na testno vožnjo. In res čisto druga pesem, veliko bolj živahn (ok normalno) samo tako miren... glatka vožnja, menjalnik itd. Ful pozitivno presenečen, sicer na žalost še zmeraj vozim TDI-ja prva priložnost ko bo kupim GTI :)

No vidiš o tem ti govorim.GTI je čisto druga pesem kot ostali Golfi (tako kot TypeR pri Hondi) čeprav je GT fenomenalen (sem ga vozil).GTI je tisti,ki ti privabi nasmešek na usta ko spelješ ovinek v višji prestavi.višji hitrosti kot pri navadnem Golfu in tu je čar teh nabritih verzij in zato se mi nekako ne zdi fer,da na "navadne" golfe tlačijo nabrite odbijače,pa čeprav so lepši.Legenda GTI naj ostane legenda z pridihom športnosti brez kopij.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Sr apr 21, 2010 6:35 am

seat je napisal/-a:
vojkostar je napisal/-a:ja očitno eni res živčni ratate če je nekdo za 10k€ ceneje pršov skoz z ceno vozila pa ravno tako lomi vratove ko se pelje mimo :)....sicer imaš pa ravno tako pri TDIju sport/GT /R pakete opreme ki vključujejo spremembe na podvozju tako da nebi o tem kaj ja in kaj ne, pač če nekomu paše naj tudi SDIja z 75km predela v GTI look, če nekomu paše zakaj pa ne, če drugi zavidate pač vaša stvar.
glede na cene pa moram rečt da so kr ugodne, orginal spredni odbijači so nekje 300€+ tko da je tisto kr solidna cena, edino kako štrihanje je treba računat kar nanese še vsaj 100€

Lej meni se nena bo zlomil vrat,če bo peljal mimo mene Golf z GTI look-om.Nobenemu ne zavidam nobenga avta pa če ima sosed ferrarija v garaži mi je vseeno .Jst vozim kar mi je všeč in se ne oziram na znamko tko,da dost o tem.
Point tega je,da pravi GTI zgubi tisto dostojanstvo,ker ga kopirajo kavni mlinčki.To je ravno tako kot,da bi ena znamka naredila kopijo Ferrarija z enako močjo in vsem pa še vedno to nebi bil tisti pravi Ferrari a kapiraš.
Če maš ti pa TDI-ja mi pa dol visi vsak vozi kar mu sede in kar mu nudi nasmešek na ustih.Nevem zakaj sploh delajo potem navadne golfe naj bi bili vsi GTI pa bi blo ane.To je ravno tako ko na TypeS-e gredo muloti limat typeR nalepke pa spojlerje :) pol pa sanjajo,da majo neki več.Če je v štartu uporabnik bil zadovoljen z navadnim TDI naevem kaj bi zaj rad imel raketo mogoče....

sej s epopovnoma strinjam s tabo, ke rmi je smešno da na 1.4 mašine (tudi hondaši) dajejo take spojlerje, samo meni se orginal golf5 prednja maska zdi jako grda in dolgočasna, tako da zakaj pa en GTI vsaj malo pozitivne spremembe, da se človek z veseljem vsede v tak avto, čeprav ni ravno prave športne krvi.
Kar se razlike cene 170km dizla in GTIja tiče pa nekaj sigurno je, sem pa definitivno pretiraval z 10k€ razlike........no razlika se veliko pozna v porabi(GTI 10l+, tdi 7-8l ob priganjanju)

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Sr apr 21, 2010 11:21 am

Tut druge maske oz. odbijači so lepi, če je zrihtan avto. Tudi navaden odbijač..

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Sportivo je napisal/-a:Meni je všeč odbijač ki ga ima jetta cup:
Slika

Slika

Slika

pa ok, en gti mora bit zravn 8)
Slika

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Sr apr 21, 2010 11:46 am

s takim se da kr dobr plužt pozim :D

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a MyWay! Sr apr 21, 2010 12:07 pm

vojkostar je napisal/-a:s takim se da kr dobr plužt pozim :D
Poleti pa kamenčke pometaš.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Sr apr 21, 2010 12:41 pm

To potem niso kamenčki, ampak že kar orenk kamni.

Dj Big
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dj Big Sr apr 21, 2010 12:46 pm

vojkostar je napisal/-a:
seat je napisal/-a:

sej s epopovnoma strinjam s tabo, ke rmi je smešno da na 1.4 mašine (tudi hondaši) dajejo take spojlerje, samo meni se orginal golf5 prednja maska zdi jako grda in dolgočasna, tako da zakaj pa en GTI vsaj malo pozitivne spremembe, da se človek z veseljem vsede v tak avto, čeprav ni ravno prave športne krvi.
Kar se razlike cene 170km dizla in GTIja tiče pa nekaj sigurno je, sem pa definitivno pretiraval z 10k€ razlike........no razlika se veliko pozna v porabi(GTI 10l+, tdi 7-8l ob priganjanju)

Glede porabe, raje tankam ta 2 litra več pa je vožnja čisto drugačna. ;)

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Sr apr 21, 2010 12:57 pm

vojkostar je napisal/-a:Kar se razlike cene 170km dizla in GTIja tiče pa nekaj sigurno je, sem pa definitivno pretiraval z 10k€ razlike........

Razlika v nakupni ceni je bila, ampak zelo v prid GTIju, ne 170hp dizlu. :)

Dj Big
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dj Big Sr apr 21, 2010 1:00 pm

W|zz je napisal/-a:
vojkostar je napisal/-a:Kar se razlike cene 170km dizla in GTIja tiče pa nekaj sigurno je, sem pa definitivno pretiraval z 10k€ razlike........

Wizz
off: Ti me pa nehi dražt :lol: skos ko grem mim tvoje hiše, maš tko lepo golfka parkeranga da sam gledam :D

Uporabniški avatar
montezemolo
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a montezemolo Sr apr 21, 2010 1:10 pm

WIzz

tele ki si jih gor nalimal pa nebi vozil niti zastonj. kakšen riž od avta. mogoče za kkšne hribovce, ampak v lj bi se ti vsi smejal...

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Sr apr 21, 2010 1:15 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Na katere so polj dajali takšne odbijače? Obstajajo z izrezom za ispuh in brez. Vem, da so v ponudbi kot originalni športni dodatki, so pa tudi na nekaterih GT-jih originalno, če se ne motim... A GT Sport je mogoče nadgrajena verzija GT-ja?

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/23/VW_Golf_V_GT_Sport_rear_20080709.jpg

GT Sport ni nobena nadgradnja je samo kozmetična zunanja predelava, ter oprema kot pri mojem. Spredaj v maski napis GT sport ter zadaj navadn odbijač brez izpuha ter z emblemom GT zadaj ;) Ubistvu v kratkem GT look :D

Imaš pa lahko na voljo izbiro samo opreme GT Sport prej "Sportline" pri golfu 5 ;)
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Sr apr 21, 2010 3:15 pm

Dj Big je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:

Wizz
off: Ti me pa nehi dražt :lol: skos ko grem mim tvoje hiše, maš tko lepo golfka parkeranga da sam gledam :D
:D
montezemolo je napisal/-a:WIzz

tele ki si jih gor nalimal pa nebi vozil niti zastonj. kakšen riž od avta. mogoče za kkšne hribovce, ampak v lj bi se ti vsi smejal...

Ne vem no.
Odstranjen znak spredaj, znižan, druge feltne, odstranjene stranske letvice pri GTIju.. itd. To je bolj clean look, kot pa riž.
Razen če ciljaš na tista dva, ki sem jih dodal k Sportivovem postu, ker se mi njegova polepljena jetta morda ni zdela kot najbolj prezentativen model, pa da folk vidi kaj je mel on v mislih.. Sam ne moreš potem kar na vse tega posplošit..

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Sr apr 21, 2010 4:24 pm

Slika

kaka rižota!!!

:mrgreen: :mrgreen:
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Matejcekkk
Nov uporabnik

Kraj: najlepši kraj na svetu :)

Napisal/-a Matejcekkk Če apr 29, 2010 10:12 pm

da še jaz napišem, nisem bral vseh postov, lahko pa odgovorim na tvoje vprašanje:

za predelavo golfa 5 v gti look: (če hočeš da bo zgledal kot original gti)
-menjava vezne stene (original)
-nosilca prednjih luči (original)
-zračniki v vezni steni, kjer pride senzor od zunanje temperature (original)

gti odbijač dobiš komplet repliko....cirka 270€ odbijač z masko in mrežicami
stranski pragovi cirka 140€
strešni spoiler 150€
zadnji odbijač gti 80€ (original)

odbijač, pragove ter spoiler dobiš pri a3mu, oz v google vpiši golf 5 gti odbijač in boš dobil replike...

dobi se pa tudi od helle xenonske žaromete, vse je odvisno koliko si pripravljen investirati :)

jaz sem šel v ta projekt in ga tudi dokončal v nulo, vendar sem potem avto prodal, ker me je pač zamikal original gti :)

če te kaj znima, o delih itd....me vprašaj pod zasebno. LP
Priponke
SNC005222.jpg

Uporabniški avatar
_BuLLet_
Novinec

Kraj: Radlje ob Dravi

Napisal/-a _BuLLet_ Če apr 29, 2010 10:55 pm

Ko sem videl to temo, sem se takoj na tega spomnil:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3744471&show=1 :tomidelej:

Matejcekkk
Nov uporabnik

Kraj: najlepši kraj na svetu :)

Napisal/-a Matejcekkk Če apr 29, 2010 11:00 pm

lep...samo malo odsti za l05, moje mnenje.

l.05 za ta denar dobiš gtija....moje mnenje pač...ni treba da se nikjr upošteva :)

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Če apr 29, 2010 11:35 pm

_BuLLet_ je napisal/-a:Ko sem videl to temo, sem se takoj na tega spomnil:

_BuLLet_ ko tega vidim, se sprašujem zakaj je treba na navadnga dizla tlačit gor celotno podobo od R32, sej kot celota zgleda lepo, pa nimam nič proti pač njegova odločitev, ampak je to skrunitev dobrega avtomobila kot je r32 :evil: :-:o pol pa bo nekdo spet reko, ja sej sem se pa z lahkoto r32ki mimo odpelo :roll: Pol pa ni čuda da golfa enačijo s kanto na 4ih kolesih in kočijo in nevemkaj......

Jaz si bom pa kupo 6ko SDIja pa dal gor vso kozmetiko od r20, zakaj bi pa dajal 45k€ ane :noro
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Če apr 29, 2010 11:38 pm

acid je napisal/-a:

_BuLLet_ ko tega vidim, se sprašujem zakaj je treba na navadnga dizla tlačit gor celotno podobo od R32, sej kot celota zgleda lepo, pa nimam nič proti pač njegova odločitev, ampak je to skrunitev dobrega avtomobila kot je r32 :evil: :-:o pol pa bo nekdo spet reko, ja sej sem se pa z lahkoto r32ki mimo odpelo :roll: Pol pa ni čuda da golfa enačijo s kanto na 4ih kolesih in kočijo in nevemkaj......

Jaz si bom pa kupo 6ko SDIja pa dal gor vso kozmetiko od r20, zakaj bi pa dajal 45k€ ane :noro

Kaj pa naprimer ko dajejo na BMW 5 M-paket? Saj to je ista stvar.

Uporabniški avatar
__bambi__
Novinec

Napisal/-a __bambi__ Če apr 29, 2010 11:46 pm

BBS je napisal/-a:
acid je napisal/-a:

Kaj pa naprimer ko dajejo na BMW 5 M-paket? Saj to je ista stvar.

Ne pa ni. Na prvi pogled zgleda isto ampak ni!! Malo bolje poglej M5 pa 5 M paket pa ti bo vse jasno. Vse je v detajlih. _
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov