seat je napisal/-a:vojkostar je napisal/-a:ja očitno eni res živčni ratate če je nekdo za 10k€ ceneje pršov skoz z ceno vozila pa ravno tako lomi vratove ko se pelje mimo....sicer imaš pa ravno tako pri TDIju sport/GT /R pakete opreme ki vključujejo spremembe na podvozju tako da nebi o tem kaj ja in kaj ne, pač če nekomu paše naj tudi SDIja z 75km predela v GTI look, če nekomu paše zakaj pa ne, če drugi zavidate pač vaša stvar.
glede na cene pa moram rečt da so kr ugodne, orginal spredni odbijači so nekje 300€+ tko da je tisto kr solidna cena, edino kako štrihanje je treba računat kar nanese še vsaj 100€
Lej meni se nena bo zlomil vrat,če bo peljal mimo mene Golf z GTI look-om.Nobenemu ne zavidam nobenga avta pa če ima sosed ferrarija v garaži mi je vseeno .Jst vozim kar mi je všeč in se ne oziram na znamko tko,da dost o tem.
Point tega je,da pravi GTI zgubi tisto dostojanstvo,ker ga kopirajo kavni mlinčki.To je ravno tako kot,da bi ena znamka naredila kopijo Ferrarija z enako močjo in vsem pa še vedno to nebi bil tisti pravi Ferrari a kapiraš.
Če maš ti pa TDI-ja mi pa dol visi vsak vozi kar mu sede in kar mu nudi nasmešek na ustih.Nevem zakaj sploh delajo potem navadne golfe naj bi bili vsi GTI pa bi blo ane.To je ravno tako ko na TypeS-e gredo muloti limat typeR nalepke pa spojlerjepol pa sanjajo,da majo neki več.Če je v štartu uporabnik bil zadovoljen z navadnim TDI naevem kaj bi zaj rad imel raketo mogoče....
Se umikam iz teme,da nau še kdo kake tople vode odkriv.
Itaq risti,ki vedo kaj hočem povedat tako vedo ostali pa no.... sej bo bolje
Seat
Glede vožje ti dam prav