_spirit_ je napisal/-a:Meni ni noben šef, boss oziroma česarkoli drugega. Danes sem prvič na temu forumu, da vas zaprosim za kakšna mnenja, ideje, dobim od vas kakšen nasvet in tako naprej... in ravno tako kot berem vaše nasvete, bom upošteval tudi njegove. Šef gor, šef dol, tukaj nima veze. Kaj se je dogajalo v drugih temah pa ne bom gledal, ker me trenutno ne zanima.
seat je napisal/-a:_spirit_ je napisal/-a:Meni ni noben šef, boss oziroma česarkoli drugega. Danes sem prvič na temu forumu, da vas zaprosim za kakšna mnenja, ideje, dobim od vas kakšen nasvet in tako naprej... in ravno tako kot berem vaše nasvete, bom upošteval tudi njegove. Šef gor, šef dol, tukaj nima veze. Kaj se je dogajalo v drugih temah pa ne bom gledal, ker me trenutno ne zanima.
Lepo od tebe _spirit_ se en ki se upa reci bobu bob.Kr tko naprej.Ko pa bos vidu ibizo od Hugota (to ne govorim zato ker je nas t.i boss )bos obnemel saj jst sm njegova ibiza mi je res zelo vsec.Hugo dej se slisva na nasem forumu.LP SEAT
_spirit_ je napisal/-a:Seat, meni ne bo dal noben napačnega mnenja v glavo o nekomu. Moje mnenje o nekomu si js ustvarim le sam. Tako da me sploh ne zanima kaj pravijo drugi. Mene trenutno zanima samo moja ibiza in ne njegova. Njega sem prosu samo za mnenje in kar naekrat je imel preveč za delat, to pa zaradi enega banalnega vzroka. Prosu sem za mnenje oziroma za pomoč in ni bilo problem. Pol pa ko je prišlo do enega dejavnika, kateri mu očitno ni bil všeč, se je vse končalo in takrat je imel veliko stvari za delat. No, sej sploh ni važno. To ne bo vplivalo na moja nadaljna sporočila, js grem svojo pot naprej. Nekaj bom poskušal naredit, z njegovo pomočjo al pa brez.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov