Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a _spirit_ Če okt 30, 2003 7:36 pm

MGsax in ostali prosim nehajte s tem. To temo sem odprl za to, ker me zanimajo določene stvari glede stylinga in ne za to da bi se tukaj kdo kregal. Kaj je blo med vami me trenutno sploh ne zanima, zato prosim... KONEC s tem. :?

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Če okt 30, 2003 7:37 pm

ja saj maš prav. in kaj zaj favoriziraš katerega prizvajalca?
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ Če okt 30, 2003 7:40 pm

MGsax: Misliš proizvajalca styling kita? Še vedno ostajam pri CARZONE. Še vedno mi je najbolj všeč :)

Hugo_boss: za styling kit, sem se verjetno že skoraj sigurno odločil za CARZONE. Zanima me, kaj bi mi priporočal zraven še za vzmetenje, izpušni sistem oziroma karkoli kar spada k samemu tuningu :)

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Če okt 30, 2003 7:41 pm

samo boš dobo homologacijo??
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Če okt 30, 2003 7:43 pm

ali se lahko to zmeniva preko maila?
ali pa se dobiva na kakem piru.... :D
imam že vse naštudirano kar se tiče tud podvozja in izpuha in
razsvetljave in konjev in ........
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Če okt 30, 2003 7:44 pm

hugo ti jo bo zaje*al da bo on mel boljšo :lol:
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ Če okt 30, 2003 7:52 pm

Hugo_boss: lahko tudi preko maila, IRC-a, ICQ-ja, česar koli, samo da bi šlo malo hitreje :)

MGsax: verjetno bo imel vedno on boljšo, sem se že spirjaznil s tem :-P

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Če okt 30, 2003 7:53 pm

OK, lahko me tudi pokličeš po tel.
ampak jutri.... to pošlem številko na PM
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Če okt 30, 2003 7:54 pm

_spirit_ je napisal/-a:Hugo_boss: lahko tudi preko maila, IRC-a, ICQ-ja, česar koli, samo da bi šlo malo hitreje :)

MGsax: verjetno bo imel vedno on boljšo, sem se že spirjaznil s tem :-P

ma če se zezam!!!
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ Če okt 30, 2003 8:01 pm

Sej se tudi js :P :D

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če okt 30, 2003 8:15 pm

_spirit_ je napisal/-a:Meni ni noben šef, boss oziroma česarkoli drugega. Danes sem prvič na temu forumu, da vas zaprosim za kakšna mnenja, ideje, dobim od vas kakšen nasvet in tako naprej... in ravno tako kot berem vaše nasvete, bom upošteval tudi njegove. Šef gor, šef dol, tukaj nima veze. Kaj se je dogajalo v drugih temah pa ne bom gledal, ker me trenutno ne zanima.

Lepo od tebe _spirit_ se en ki se upa reci bobu bob.Kr tko naprej.Ko pa bos vidu ibizo od Hugota (to ne govorim zato ker je nas t.i boss )bos obnemel saj jst sm njegova ibiza mi je res zelo vsec.Hugo dej se slisva na nasem forumu.LP SEAT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ Če okt 30, 2003 8:17 pm

Sej me zanima, zelo me zanima :)

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Če okt 30, 2003 8:18 pm

seat je napisal/-a:
_spirit_ je napisal/-a:Meni ni noben šef, boss oziroma česarkoli drugega. Danes sem prvič na temu forumu, da vas zaprosim za kakšna mnenja, ideje, dobim od vas kakšen nasvet in tako naprej... in ravno tako kot berem vaše nasvete, bom upošteval tudi njegove. Šef gor, šef dol, tukaj nima veze. Kaj se je dogajalo v drugih temah pa ne bom gledal, ker me trenutno ne zanima.

Lepo od tebe _spirit_ se en ki se upa reci bobu bob.Kr tko naprej.Ko pa bos vidu ibizo od Hugota (to ne govorim zato ker je nas t.i boss )bos obnemel saj jst sm njegova ibiza mi je res zelo vsec.Hugo dej se slisva na nasem forumu.LP SEAT

me res zanima kdo upa komu reči bobu bob?
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ Če okt 30, 2003 9:31 pm

MGsax: po pravici povedano, ne vem za kaj se gre, tako da mi gre že malo na smeh :) ampak to ni namen te teme, tko da... pustimo na miru vse to.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če okt 30, 2003 9:52 pm

Ne vem zakaj vsi tako sovrazte Hugo Bossa.Sicer pa je najlepse da novopecenmu clanu foruma nekateri pokazete kaksni ste no kr naj _spirit_ vidi kaj ga caka na foruma sej je zlo velik takih ki znajo samo kritizirat pa da nebo kdo mislu da koga zagovarjam niti najmanj.Pac vsak ma svoje napake tut jst jih mam pa zarad tega nobenga ne napadam in kritiziram pa ce da recimo Hugo 8000 ccm masino v avto mi je vseen sej bo sam dal denar in sam trpel stroske.Ce pa bom mel moznost ta avto od blizu videt bom zelo vesel aja pa Hugotovo Ibizo sm ze vidu men je vsec tisti ki pa je niste vidli pa raje utihnite :evil:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ Če okt 30, 2003 10:04 pm

Seat, meni ne bo dal noben napačnega mnenja v glavo o nekomu. Moje mnenje o nekomu si js ustvarim le sam. Tako da me sploh ne zanima kaj pravijo drugi. Mene trenutno zanima samo moja ibiza in ne njegova. Njega sem prosu samo za mnenje in kar naekrat je imel preveč za delat, to pa zaradi enega banalnega vzroka. Prosu sem za mnenje, nasvete, ideje in ni bilo problem vse dokler ni prišlo do enega "dejavnika", kateri mu očitno ni bil všeč in takrat se je vse končalo. Od takrat naprej je imel preveč stvari za delat.
No, sej sploh ni važno. To ne bo vplivalo na moja nadaljna sporočila, js grem svojo pot naprej. Nekaj bom poskušal naredit, z njegovo pomočjo al pa brez.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če okt 30, 2003 10:11 pm

_spirit_ je napisal/-a:Seat, meni ne bo dal noben napačnega mnenja v glavo o nekomu. Moje mnenje o nekomu si js ustvarim le sam. Tako da me sploh ne zanima kaj pravijo drugi. Mene trenutno zanima samo moja ibiza in ne njegova. Njega sem prosu samo za mnenje in kar naekrat je imel preveč za delat, to pa zaradi enega banalnega vzroka. Prosu sem za mnenje oziroma za pomoč in ni bilo problem. Pol pa ko je prišlo do enega dejavnika, kateri mu očitno ni bil všeč, se je vse končalo in takrat je imel veliko stvari za delat. No, sej sploh ni važno. To ne bo vplivalo na moja nadaljna sporočila, js grem svojo pot naprej. Nekaj bom poskušal naredit, z njegovo pomočjo al pa brez.

Poglej sicer nimamo vsi zmeraj casa za nekoga ki ga poznamo z foruma Mislim pa da Hugo zdej nima casa zato ker dela na clubu no vsaj jst tako mislim pa sejje vseen bi pa bilo lepo da bi se zdej enkrat dobili in kaksno rekli glede cluba no sej si reku nekako tako da bi prisel v club kaj ne.

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ Če okt 30, 2003 10:18 pm

Ok seat, pa ti bom povedal v čemu je problem. Vse je šlo lepo, dokler nisva prišla do podatkov za klub, ker me je to večkrat vprašal. Meni po pravici povedano ni tolko pomemben klub, kot pa način po katerem bom speljal svojo ibizo tako kot jo mislim. No, problem je bil ta, da mi manjka še par tednov do izpita. Avto pa že čaka. No in ker sem bil takrat premlad za klub (kar me zaenkrat ni še zanimalo), sem postal tudi premlad za vse ostalo (to je tisto kar me je motlo in ne klub!). Ampak kot sem že reku, zastavu sem si že cilj in izpeljal ga bom z njim ali pa brez njega. Teh par tednov ki me loči do izpita, sem se pa mislu pripravljat in sestavljat skupaj avto ki si ga želim (mislim styling). Ampak očitno sem premlad in neresen za nekatere, čeprav hočem le nasvete tistih, ki že vejo marsikaj o tem...

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick Če okt 30, 2003 10:22 pm

Ej Carzone je men ful zerski, sam pol pa se recaro zice :twisted: pa NOS(ok mal pretiravam), pa ga bos loh pusodu za 3 fast 3 furious :lol:

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ Če okt 30, 2003 11:52 pm

Bom posodu, ni problema :wink: :D

Edino kar me po pravici povedano skrbi je to, kako bo z izpušnim sistemom, saj carzone v svoji ponudbi nima takega kot je na sliki na prvi strani. Ima kdo kakšno idejo kako bi se to uredilo?
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov