Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Kateri stil predelave ti ustreza?

Kandidat st.1
22
13%
Kandidat st.2
96
57%
Kandidat st.3
44
26%
Kandidat st.4
5
3%

Skupaj glasov : 167

Zodd
Novinec

Napisal/-a Zodd Sr jul 14, 2010 10:52 am

čim nižji, čim širše gume... orenk ror zadaj ;) to je to kakšen ne prevelik spojler
sam po naših cestah vemo kak je z zelo spuščenimi avti

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr jul 14, 2010 11:11 am

Zodd je napisal/-a:čim nižji, čim širše gume... orenk ror zadaj ;) to je to kakšen ne prevelik spojler

no dj razloz zj kako je z zninzanimi avti an nasih cestah?vsoii ste neki pametni pa neki modrujete kle gor okol tega.vrjetn pa nben nima spuscenega avta.
mislm kr neki pisete ko da se je nemogoce vozt po nasih cestas s spuscenim avtom.al mate pa to sam za razlog da lahko recete zakaj svojega nimate spuscenega.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Sr jul 14, 2010 12:38 pm

abbe je napisal/-a:
Zodd je napisal/-a:čim nižji, čim širše gume... orenk ror zadaj ;) to je to kakšen ne prevelik spojler

no dj razloz zj kako je z zninzanimi avti an nasih cestah?vsoii ste neki pametni pa neki modrujete kle gor okol tega.vrjetn pa nben nima spuscenega avta.
mislm kr neki pisete ko da se je nemogoce vozt po nasih cestas s spuscenim avtom.al mate pa to sam za razlog da lahko recete zakaj svojega nimate spuscenega.

Vem kako je z originalno višino, zato si nižje ne želim, saj že itak kje kaj počoha! ;) Po cestah, ki povezujejo Belo krajino in LJ, si ne želim ob 3-4 ljudeh s tedensko prtljago imeti avto niti milimetra nižje, pa bi ga drugače z veseljem nižal. Potem je tu še dejstvo, da z orginalnim lahko zapeljem spredaj s kolesi do robnika, če je malo prostora, pa da je že tako pri kakšnem strmem priključku na glavno cesto treba pazit kako zajameš itd.

Da bi moral biti pa še bolj previden kot zdaj... ne hvala, mi preveč pomeni uporabnost!
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
moofdi
Nov uporabnik

Kraj: Radovljica

Napisal/-a moofdi Sr jul 14, 2010 1:33 pm

Glasoval za 3.

Čeprav meni je nekje med 2 in 3, ker avto mora biti še vedno normalno uporaben, konec koncev je narejen za vozit. Zato 3 malo preveč, 2 malo premalo, nekje vmes pa je super kombinacija, da je še uporabna za vsak dan.

lp
Arese 3.0 V6 24V... The Beauty And The Beast! ;)

Alfe So Mazohistke...Bl Jo Žgeš, Boljše Laufa. =)

Uporabniški avatar
uros_p
Novinec

Kraj: Prevalje

Napisal/-a uros_p Sr jul 14, 2010 1:57 pm

Jaz sem glasoval za prvo opcijo, vendar če bi dal na možnost še enekga kandiata, kjer je vozilo višano, bi mogoče izbral tistega - odvisno od vozila. Na sploh mi predelave nikoli niso bile po godu, vendar če bi že spreminjal višino, bi avto za par cm raje dvignil kot spustil.
Slika

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero Sr jul 14, 2010 4:46 pm

glas za 2, ampak takšna anketa ej bolj tak tak.
Moram bi dati enaka vozila, različno predelana pa bi lahko vseeno lažje rekli, ker so si pač avti različni.

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Sr jul 14, 2010 5:22 pm

Bi izbral kandidata pod številko 3 ampak je res grd primer clean avta (je zelo grdo poširjen, prag niti ni clean za moje pojme, ostalo pa bi verjetno blo vredu,..) Tako bom pa pritisnil dvojko ker še nekak najbol zgleda.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Sr jul 14, 2010 5:33 pm

Ta anketa en klinc prida.

1. Premalo zvrsti (oldschool, german, jdm, rat, classic,...)
2. Opisi se ne ujemajo s slikami
3. Opisi so preskopi
4. Treba je ločit med šmikanjem in izboljševanjem voznih lastnosti
5. Namen ankete je??
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Če jul 15, 2010 12:14 am

~toMmy~ je napisal/-a: Vem kako je z originalno višino, zato si nižje ne želim, saj že itak kje kaj počoha! ;) Po cestah, ki povezujejo Belo krajino in LJ, si ne želim ob 3-4 ljudeh s tedensko prtljago imeti avto niti milimetra nižje, pa bi ga drugače z veseljem nižal. Potem je tu še dejstvo, da z orginalnim lahko zapeljem spredaj s kolesi do robnika, če je malo prostora, pa da je že tako pri kakšnem strmem priključku na glavno cesto treba pazit kako zajameš itd.

Da bi moral biti pa še bolj previden kot zdaj... ne hvala, mi preveč pomeni uporabnost!

Prosim te lepo, se tedensko vozim čez gorjance in po belokranjskih cesta z znižamin in tršanim avtom in na 17tkah in nikdar nikoli ni čihalo niti ko smo bili štirje v avtu s prtljago. Je pa res, da zaradi avta in podvozja ter felten moraš malo bolj pazit, ampak to bi moral tako ali tako. Al se ti mogoče voziš v vsako luknjo, ker si prellen, da bi gledal na cesto.
Zadnjič spremenil stench, dne Če jul 15, 2010 3:34 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

DonGaspari
Nov uporabnik

Napisal/-a DonGaspari Če jul 15, 2010 2:56 pm

Definitivno 3 :) Clean for the win :) Mal draga varianta edin...
Kaj se pokvari, kako pogosto ter koliko stane popravilo.
http://www.avtopritozbe.net/

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Če jul 15, 2010 5:40 pm

Predelana tako samo spodnja dva :lol:
Tako da za če že gopvorimo o predelanih vozilih čisto za clean dlih nisem mi ni preveč všeč,potem mi pa preostane samo še 4 čeprav ni po mojem okusu :D
1 3 5
2 4 6 R
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost