MrOizo je napisal/-a:očitno ne bom dobil odgovora na svoje vprašanje.
stvar je taka komplet novih original feltne in gum vsi vemo koliko stane. nato sem gledal koliko stanejo 4 enake nove bridegestone gume in enake nove feltne replika znamke alessio. na koncu bi me komplet z replikami prišel cca 950€. torej koliko je realna cena takega kompleta z original nerabljenimi feltnami 17' oz koliko bi vi dali za tak komplet?
( prosm resne odgovore in ne 350€ in podobno)
ja sj ni kaj dost za filozofirat. 1 guma stane vsaj 100€ (če je nova - nerabljena in nova po Dot-u) in to pride 400€+. potem pa so tu še platišča...
pred kratkim sem kupil nova original alu platišča 17" za fiat za 450€ (kar je btw zelo ugodno). skupaj z gumami (sportcontact 3) me je prišlo 900€.
zdaj kolk je to za koga vredno je nesmiselno spraševat. pač odvisno kolk ti to pomen. če courage-u to pomen 350€ mu pač tok pomen. en bi dal za potovanje okol sveta 5000€ en pa 200€, ker se mu zdi to bedarija.
jaz bi na tvojem mestu kupil replike za 950€, ker verjamem da so originali (z gumami seveda) krepko čez 1000€. sem pa tudi sam mnenja, da so original platišča predraga.
lp