Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

nayphe
Nov uporabnik

Kraj: kranj

Napisal/-a nayphe Če jan 08, 2004 9:04 pm

bi mi lahko kdo naredu tole http://decalkits.com/cgi-bin/sidestripe ... ls=stripes ?...rabim za cliota 1 !!nj se prosm jav!! alpa pise mail na smileysux@email.si

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Ej fant

Napisal/-a Mare9mm Pe jan 09, 2004 3:27 pm

Nayphe! Pa tazga samuraja ma eden na rdeči Toyota Yaris. Sej tipson ful hodi po srečanjih, vem da je bil v Grasuplm, pa pred BTCjem decembra... Upaj, da bo kdo, ki fanta pozna videl tale tvoj post. Al pa odpri novo temo "Kdo pozna lastnika Toyote Yaris , ki ima tega Samuraja gor napopanga" !

Drugac pa itak to Mini_db na prejsnji strani ponuja za 10k Sit!!!
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Pe jan 09, 2004 3:43 pm

Pugi, jest glasujem da kej tazga nardiš:

http://decalkits.com/cgi-bin/sidestripes.cgi?file=x_ACCENT12.jpg&decals=stripes

K bi ful dobr sedl zarad tvojih ta srebrnih dodatkov spredi. Pa ta kombinacija Modra-Srebrna je men kr ušeč. Makijeva zadeva tud dobr zgleda, pa je svetlejši avto.

No ampak to je samo moje mnenje...
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

nayphe
Nov uporabnik

Kraj: kranj

Napisal/-a nayphe Pe jan 09, 2004 10:38 pm

sm poslov ze sporocila tem k so pisal da lahko zrihtajo pa se sploh noben ne jav! tale http://decalkits.com/cgi-bin/sidestripe ... ls=stripes je tud zlo lep pa bi pasov na cliota..nj se prosm ze kdo jav k bi lhk naredu enga od teh dveh:)

VIA
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a VIA Ne jan 11, 2004 3:18 pm

Mene pa zanima ce mi lahko kdo naredi belo podlago za stevce za R19 faze I. verzija z obratomerom.. naj mi poslje PM!
Slika

Uporabniški avatar
Virage
Novinec

Kraj: Kranj

Re: Ej fant

Napisal/-a Virage Ne jan 11, 2004 7:07 pm

Mare9mm je napisal/-a:Nayphe! Pa tazga samuraja ma eden na rdeči Toyota Yaris. Sej tipson ful hodi po srečanjih, vem da je bil v Grasuplm, pa pred BTCjem decembra... Upaj, da bo kdo, ki fanta pozna videl tale tvoj post. Al pa odpri novo temo "Kdo pozna lastnika Toyote Yaris , ki ima tega Samuraja gor napopanga" !

Slika
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.

Uporabniški avatar
lipnik[b]
Novinec

Kraj: Kašarija

Napisal/-a lipnik[b] Če jan 15, 2004 3:36 pm

mene pa zanima kolk so kej tele nalepke obstojne ... da se ne "zjebejo" ... al pa da jo sonce ne obšlesa al pa taka trda rata ... nvm no, povejte ce ste mel kksne tezave z nalepkam :roll:
Slika
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če jan 15, 2004 3:37 pm

odvisno od kvalitete folije...
ponavadi kar fejst obstojne :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Če jan 15, 2004 8:28 pm

Jst s Komparetovimi se nism mel problemou. Je pa res da jih mam sele neki mescou, ampak avto doma redno perm, pa u avtopralnci sm bil enkrat.

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Pe jan 16, 2004 7:25 pm

nayphe je napisal/-a:bi mi lahko kdo naredu tole http://decalkits.com/cgi-bin/sidestripe ... ls=stripes ?...rabim za cliota 1 !!nj se prosm jav!! alpa pise mail na smileysux@email.si

Alo!!

Odloči se, katere nalepke bi rad mel na avtu, pa bomo to nardili. Brez problema.

Lahko izbereš kakšne od tistih 120tih na moji strani, lahko pa nardimo tud kakšne druge.
Zdržijo pa te folije full!!! Ni problem pranje v pralnicah itd...
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Pe jan 16, 2004 11:34 pm

mene pa sam zanima kdaj bodo kj plavi pa na tehnicnem zacel morit zarad nalepk?! pomoje da ze pisejo kak nov zakon :)

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So jan 17, 2004 7:49 am

BY_JOVICH je napisal/-a:mene pa sam zanima kdaj bodo kj plavi pa na tehnicnem zacel morit zarad nalepk?! pomoje da ze pisejo kak nov zakon :)

potem pa spravi vsak služben avto na homologacijo... ima nalepko ki ni bila serijsko gor :wink: :wink: :wink:
SlikaSlika

mini_db
Novinec

Kraj: Mengeš

Napisal/-a mini_db So jan 17, 2004 9:08 am

Ta tip k ma YARISa je iz Jarš (zravn domžal), sam on nima cele nalepke, ma samo rob narejen, no sj vidte na sliki. Drgač je pa ta napelka obstojna ne poškoduje laka na avtu :cry: :cry:
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

combe
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a combe Po jan 26, 2004 5:20 pm

Evo folk! Tud jest lohk zrihtam nalepke če je kdo zainteresiran mogoče. Dobi se pa kar hočte po zeloo ugodnih cenah!
Lp!

Uporabniški avatar
lipnik[b]
Novinec

Kraj: Kašarija

Napisal/-a lipnik[b] To jan 27, 2004 10:06 am

A ko se nalepko nalepi na avto je to gotovo a je priporoclivo it se z lakom cez al z cim? ?
Slika
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To jan 27, 2004 10:11 am

lipnik[b] je napisal/-a:A ko se nalepko nalepi na avto je to gotovo a je priporoclivo it se z lakom cez al z cim? ?

ko jo nalimaš je to to... fertik :wink: :wink: :wink:
SlikaSlika

macrom
Nov uporabnik

Re: Ej fant

Napisal/-a macrom To jan 27, 2004 4:23 pm

Virage je napisal/-a:
Mare9mm je napisal/-a:Nayphe! Pa tazga samuraja ma eden na rdeči Toyota Yaris. Sej tipson ful hodi po srečanjih, vem da je bil v Grasuplm, pa pred BTCjem decembra... Upaj, da bo kdo, ki fanta pozna videl tale tvoj post. Al pa odpri novo temo "Kdo pozna lastnika Toyote Yaris , ki ima tega Samuraja gor napopanga" !

Slika

jz bi tud mev tacga samuraija.za kok bi mi to kdo naredu??

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To jan 27, 2004 5:07 pm

Ja sam fantje tole pa nebo vredu no men je vseen ampak kokr vidim želite imeti vsi samuraja nalepko.Vsi iste WTF no pol pa lahka ustanovite club "SAMURAI" ok brez zamere sam nebo ravno fajn če vas bo imelo več isto nalepko no men je vseen okus je vas ampak jst mislim da mora bit avto neki unikjatnega če se le da.

LP SEAT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax To jan 27, 2004 5:12 pm

bedarija j eto ja si daš eno nalepko narest pol pa se jih spravi š enekaj to delat meni bi dopizdlo. če bi bi hoto met unikat
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To jan 27, 2004 5:17 pm

MG se strinjam s tabo res nebi bilo lepo da pridejo fantje na srečanje pa ma pol 5 oseb isto nalepko.
No kot rečeno fantje men je vseen sej delate zase ne zame ampak razmislite če hočete nalepko "delit" z recimo se 5 osebami.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov