Damjan in moderatorji:
Že vnaprej se vam opravičujem, ker smetim tole temo, vendar si ne morem pomagati, ker so me včeraj posti od Urby uporabnika zelo zmotili.
Fant, s psihološkega vidika, boleha za sindromom manjvrednosti. Zakaj? V podpisu ima micko EVO in v avatarju F16, fura se pa z Meganom, povrh vsega še z breakom (sorry ampak men je bljak). Želi si nekaj več zato pljuva po vseh ostalih, ki so nekaj že naredili on je dal pa 4.2 mio za avto iz katerega bi jaz imel samo felge. 4.2 mio?? Urby a ti veš, da se za tak denar dobi 91-92 l. 911 carrera?? A ti veš da za 4.2 mio. se dobijo 4 × BMW 850 ali pa 2 × MB 560 SEC? A veš kakšne avte dobiš za ta denar? Ti si kupiš pa novega megana

. Bil sem renojevec, zato me ne napadat da ne vem kako dober avto je Reno.Ko govoriš o popravilih, so pa vsi avtomobili pokvarljivo blago eni bolj eni manj. Reno v današnjih časih je soliden avto, v 80 letih pa je bil odličen avto. Kje so časi 5, 9, 11, 21 turbo motorjev, pa 25 Baccarra. Renojevci delajo styling na avtomobilih ki niso vredni več kot 200.000 SIT, pa jih zato nič ne boli glava, ker delajo to za svojo dušo in svoje veselje. Ti furaš pa Renoja ki je postal klasičen avto za familijo srednjega razreda, tvoj hobi je pa posedanje pred televizijo in nabijanje igric na računalniku. Urby naučiti se moraš spoštovati tako svoje kot tuje stvari in jih ne pljuvati in se jim posmehovati.
Damjan tvojega dela pa ne bom ocenjeval dokler ne bo končan, ker vsakič ko odprem tvojo temo ostanem brez besed. Upam da bom ob pogledu na končni izdelek vsaj kakšno rekel.
Se še enkrat opravičujem.
LP Luka