Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Po mar 14, 2005 10:08 pm

crazi je napisal/-a:
URBY je napisal/-a:jaz sem lepo dal 4,2 miljona za nov avto, pa lepo 17 col felge original renault od tanovega megana cabrio pa se lepo vozim, druge me pa ne skrbi. jaz mam avto zato da men služi, ne da jaz njemu, pa da mi ni treba skoz pri mehaniku stat, pa avto 97 letnik rihtat, ko čez 3 leta bi ga itak prodal, pa zato nebi nič več bil vreden, mogoče bi dobil polovico od tega kolikor sem vložil. nič ti ne pomagajo spojlerji pa ves kit ko začne opla rja jebat :D

A nisi reku da misliš kupit Punto sporting!
A maš sploh že izpit?

mah pust ga k sam nabija :)

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Po mar 14, 2005 10:19 pm

ok URBY jest te čist ne štekam kaj hočš s svojimi posti povedat :roll:
zdi se mi glupo da si vsak let kupuješ nov avto če si že govoru o tem kok je zgubu na tem k je dal za styling itd.
pa dej mal preračuni kok ti zgubiš na avtih ko jih kupuješ vsake tri leta...
ampak vse skup si mi zelo podoben človeku ki skuša na vrhu špičaste gore postaviti kroglo.....no probi enkrat če nč druzga vsaj v glavi pa povej ko boš to naredu..
tačas se pa raj vzdrž takšnih in drugačnih postov ker so rez brezveze....

LP

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po mar 14, 2005 10:23 pm

DJ E.M. je napisal/-a:ok URBY jest te čist ne štekam kaj hočš s svojimi posti povedat :roll:
zdi se mi glupo da si vsak let kupuješ nov avto če si že govoru o tem kok je zgubu na tem k je dal za styling itd.
pa dej mal preračuni kok ti zgubiš na avtih ko jih kupuješ vsake tri leta...
ampak vse skup si mi zelo podoben človeku ki skuša na vrhu špičaste gore postaviti kroglo.....no probi enkrat če nč druzga vsaj v glavi pa povej ko boš to naredu..
tačas se pa raj vzdrž takšnih in drugačnih postov ker so rez brezveze....

LP

Sej ne dela nč druzga kot prbija :P

izy__
Nov uporabnik

Kraj: Črnomelj

slike

Napisal/-a izy__ To mar 15, 2005 12:41 am

Dj fukni še kaj slik gor :D

aja pa uno ni slaba ideja ko je nekdo reku da ga fukni v kak cajting z avti :con
Boš še kaj keša potegnu ;)
LP vsem

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To mar 15, 2005 6:55 am

Urby, tvoje neprimerne poste sem zbrisal. Nadalno provociranje bo kaznovano.

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan To mar 15, 2005 7:44 am

spet sm mclarnu :pivo dolžan....

ja tisto glede slik v avto magazinu je pa za razmislit...mogoče jim bom pa res kaj poslal...

Uporabniški avatar
[Weed]MAR_
Nov uporabnik

Kraj: Črnomelj [Wajt Krajn]

Napisal/-a [Weed]MAR_ To mar 15, 2005 8:25 am

lepo damjan lepo!....saka čast.....i ja kumj čakam da narediš en krog po črnomlu ko bo vse gotovo.....da vidimo mi to kk bo zgledlo :!: ajt ;)

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN To mar 15, 2005 9:30 am

Golfy je napisal/-a:
crazi je napisal/-a:
URBY je napisal/-a:jaz sem lepo dal 4,2 miljona za nov avto, pa lepo 17 col felge original renault od tanovega megana cabrio pa se lepo vozim, druge me pa ne skrbi. jaz mam avto zato da men služi, ne da jaz njemu, pa da mi ni treba skoz pri mehaniku stat, pa avto 97 letnik rihtat, ko čez 3 leta bi ga itak prodal, pa zato nebi nič več bil vreden, mogoče bi dobil polovico od tega kolikor sem vložil. nič ti ne pomagajo spojlerji pa ves kit ko začne opla rja jebat :D

A nisi reku da misliš kupit Punto sporting!
A maš sploh že izpit?

mah pust ga k sam nabija :)

Urby a si ti kdaj slišu za UŽITEK IN VESELJE DO AVTOMOBLIA IN STYLINGA. Vsak ma svoj okus in jst tega fanta k rihta to vectro čist podpiram k vidm po slikcah in njegovi zagnanosti v tem maksimalno uživa. Ti očitno tega ne zastopiš . Aja pa na novih avtih če jih menjaš vsake tri leta si pomoje tok spušil da bi lahk naredu en res huuuuud styling. Postav ti tega svojga megana al kar že maš zraven tiste njegove zrihtane vectre ko bo gotova misl da ne boš deležen 5% pogledov ljudstva.
Vsak ma svoje veselje in ni treba nekoga zdej blatit k meče tok dnarja v nekaj kar mu je všeč. Konc koncev sej je njegov avto in njegov dnar.
Sam tko naprej FANT Z VECTRO :P :tomidelej: :clapclap

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER To mar 15, 2005 9:57 am

Damjan in moderatorji:
Že vnaprej se vam opravičujem, ker smetim tole temo, vendar si ne morem pomagati, ker so me včeraj posti od Urby uporabnika zelo zmotili.

Fant, s psihološkega vidika, boleha za sindromom manjvrednosti. Zakaj? V podpisu ima micko EVO in v avatarju F16, fura se pa z Meganom, povrh vsega še z breakom (sorry ampak men je bljak). Želi si nekaj več zato pljuva po vseh ostalih, ki so nekaj že naredili on je dal pa 4.2 mio za avto iz katerega bi jaz imel samo felge. 4.2 mio?? Urby a ti veš, da se za tak denar dobi 91-92 l. 911 carrera?? A ti veš da za 4.2 mio. se dobijo 4 × BMW 850 ali pa 2 × MB 560 SEC? A veš kakšne avte dobiš za ta denar? Ti si kupiš pa novega megana :rofl :rofl. Bil sem renojevec, zato me ne napadat da ne vem kako dober avto je Reno.Ko govoriš o popravilih, so pa vsi avtomobili pokvarljivo blago eni bolj eni manj. Reno v današnjih časih je soliden avto, v 80 letih pa je bil odličen avto. Kje so časi 5, 9, 11, 21 turbo motorjev, pa 25 Baccarra. Renojevci delajo styling na avtomobilih ki niso vredni več kot 200.000 SIT, pa jih zato nič ne boli glava, ker delajo to za svojo dušo in svoje veselje. Ti furaš pa Renoja ki je postal klasičen avto za familijo srednjega razreda, tvoj hobi je pa posedanje pred televizijo in nabijanje igric na računalniku. Urby naučiti se moraš spoštovati tako svoje kot tuje stvari in jih ne pljuvati in se jim posmehovati.

Damjan tvojega dela pa ne bom ocenjeval dokler ne bo končan, ker vsakič ko odprem tvojo temo ostanem brez besed. Upam da bom ob pogledu na končni izdelek vsaj kakšno rekel.

Se še enkrat opravičujem.

LP Luka

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan To mar 15, 2005 10:06 am

[Weed]MAR_ je napisal/-a:lepo damjan lepo!....saka čast.....i ja kumj čakam da narediš en krog po črnomlu ko bo vse gotovo.....da vidimo mi to kk bo zgledlo :!: ajt ;)

no ja saj če bi včeraj bil kje bi me že opazu k sm mogu nekaj skočit iskat v črnomelj.....
drugače pa itak da se vidmo pred šolo al pa v picc :pivo olu.....

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan To mar 15, 2005 10:08 am

tebi CAB DRIVER pa hvala za podrobno opisan psihološki profil URBY -a

pa upam da ko bo izdelek gotov končno kaj spregovoriš....
:lol:

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To mar 15, 2005 12:36 pm

DJ E.M. je napisal/-a:pa dej mal preračuni kok ti zgubiš na avtih ko jih kupuješ vsake tri leta...

Sam res urby. Če ti je toliko do tega, da čimmanj izgubiš potem rajš kup en 12 let star avto za 300k SIT pa boš v 5 letih manj izgubil kot z novim v enam letu. :lol:
Aja saj res najprej moraš naredit izpit. :twisted:

Damjan ne se sekirat zaradi takšnih otrok. Saj ti je CAB DRIVER lepo opisal njegov psihološki profil. :lol:
Jaz vedno pravim: VSAKO TELE IMA SVOJE VESEL'E!! Eni mamo avte drugi pa drkanje ljudi v glavo.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

sixtoo
Novinec

Napisal/-a sixtoo To mar 15, 2005 1:09 pm

en lep pozdrav še od mene!

že res dolg nisem bil tuki gor (pomanjkanje časa, drugi interesi, ...) in vidm d se res ful velik dogaja tle.posebi tale vectra me vedno spravi v dobro voljo, ker sm tud sam tak, d vsako stvar rad pripeljem do konca spedenano v nulo.

in ja, ko berem tole temo resno ostanem brez besed :shock: :shock: :shock: , ker se ti vid d dobesedno živiš za ta avto, tko da, keep on styling, ko bo pa še kaka slikca, bomo pa še tok bolj veseli!!

respect :!: :!:

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy To mar 15, 2005 1:32 pm

damjan je napisal/-a:
MacAudio je napisal/-a:Že zdej je avto zlo lep. Kdaj bo avto dokončan(body kit)?[/quote

ravno danes(petek) sm šel iskat gotove odbijače,letvice,alu wing,pragove.
morm rečt,da so šele sedaj ko so pobarvani in s tem končani prišli do izraza in ko sm jih zagledal sm se skoraj zjokal (od sreče),ko sem jih :DDD .tes zgledajo gromozanski.
prišel pa sem do spoznanja,da bom moral v ljubljani in še marsikje še posebej paziti tam pri city parku k majo une gromozanske ležeče policaje saj bo prvi konc zelooooooooooooooooo nizek.

NO avto pa bo po napovedih mene(vodje projekta),in SILVER GOLFA II alias Dejana(gonilne sile,ki brez njega nebi blo tega kar bo) gotov tam nekje od 15 do 20 marca .

26.2 torej naslednjo soboto pa gre avto na "rezanje" sprednje haube.vem da je dosti takšnih Zračnih rež ampak meni se ta dopade in mi je lepa ker jo ima tudi EVA8.vem da bi lahk kaj drugega pogruntal sam tale mi je všeč in takšna bo tudi na moji zverinici.sm pa vesel da takšnega body kita v sloveniji še ni in zato bo tale vectra nekako tako kot DARKDOGOV CLIO el FUTURA-[]EDINSTVEN]Reža pa bo takšna:

Slika

vse pohvale sam tvoj avto ne bo edinstven ker tole havbo poznam tip je avto delal pri istem modelu kot jaz lansko poletje odzadaj ma isti spojlar kot ti in isto prozorne luči
tok da sta avta skoraj ista to srebrno vektro se je dalo vidt tud lansko leto v grosuplju

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan To mar 15, 2005 2:00 pm

ja ok nebo edinstven...........BO PA NEKAJ POSEBNEGA....
sam vi ste to haubo dal nekomu delat.......prpelal povedal kaj hočte......plačal.......in to je to.....
mi smo jo pa sami s silver golfom nardil...........

IN LEPO SEM NAPISAL DA VEM DA JE TAKŠNIH ZRAČNIH REŽ DOSTI in da se mi le ta dopade....

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy To mar 15, 2005 2:09 pm

ej svaka čast da si se lotu proekta je pa res da če delaš sam znaš veliko bol cent kot če ti drug naredi :bow :bow :bow še iz moje strani

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Kraj: Še sam ne vem dobr

Napisal/-a HyundaiGTI To mar 15, 2005 2:12 pm

Izjemno lepo same pohvale
:clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap
Ej štef pazi s kom dirkaš !!!

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ To mar 15, 2005 2:47 pm

A MORAM JAZ SPOMINAJT DA NE FOLK NEKI NABIJAT OFF TOPICOV,ČE SE NE ZNATE POGOVARJAT IN SPRAŠEVAT GLEDE STAYLINGA IN TUNINGA DAMJANOVEGA OPLA,POL SPLOH VAM NI TREBA PISAT :evil: :? :? :?

Dejte se že enkrat držat pravil zaboga čupavu majku :evil: :?

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ To mar 15, 2005 3:08 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:A MORAM JAZ SPOMINAJT DA NE FOLK NEKI NABIJAT OFF TOPICOV,ČE SE NE ZNATE POGOVARJAT IN SPRAŠEVAT GLEDE STAYLINGA IN TUNINGA DAMJANOVEGA OPLA,POL SPLOH VAM NI TREBA PISAT :evil: :? :? :?

Dejte se že enkrat držat pravil zaboga čupavu majku :evil: :?

BRAVO STARI,TKO SE GOVORI!!! :pivo

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe To mar 15, 2005 4:33 pm

Moram rečt, da avtek bo res porihtan v NULO :shock:

Samo daj nekaj mi reči, če bo avspuh na sredini, kaj bo šel sploh na sredino, kaj ni napito rezervna guma?

LP
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost