error 90 je napisal/-a:gecco je napisal/-a:error 90 je napisal/-a:Vprašanje za tiste, ki imate zadnje steklo zatemjeno na max...
...kako se vidi iz avta ven? Ali se potem pojavi problem pri sredinskem špeglu, da ne vidiš avta ki vozi zateboj? Kako je ponoči, če moraš kje obračat kako se vidi?
Ali se vidi samo malo temneje ali se čist črno vid ali skoraj nič ali glih tok ga kaj vidiš![]()
Sem se vozil v mazdi mpv , ki že ima original tamejno steklo in se je ven videlo samo malo temneje. Ne vem kako je z temi folijami.
Kakšna slika iz avta nebi škodila :P
To da ne bi videl avta za teboj se ni za bat
Sem pa dostikrat ko sem šel v rikverc rabil prednja stekla dol spustit da sem bolje videl ven...odvisen od okoliščin seveda, če je zunaj vsaj malo osvetljeno ni panike
Kaj pa naprimer ko je noč? pa da moraš nikje v gozdu obrnt...ali pa ponoči na avtocesti se vidijo luči od avta, ki vozi zatabo?
sj ti pravm, če je vsaj mal osvetljeno ni panike...tako da avto za sabo boš opazil itak (če bo imel prižgane luči

v hosti je pa tko, da je ponavadi treba odpreti okna in gledati čez stranska ogledala