Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

dyn
Nov uporabnik

Kraj: n/a

Napisal/-a dyn Po mar 10, 2008 7:05 pm

a je montiral kdo te led diode v sprednje luči (h7) al poziciske? Zdržijo kej?

three6
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a three6 Pe mar 21, 2008 10:58 pm

pet144 je napisal/-a:Mimogrede: H1 Nightbreaker montiral 28.1.2008, prva crknila 17.2.2008 ! 20 dni - rekord !?!?!?!

meni je danes crknila desna žarnica, gre se za H4, držalo pa mi je 15 tednov

sedaj pa grem na philips vision plus
......................................................................................

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois So mar 22, 2008 3:03 pm

-=davor=- je napisal/-a:ta upor moraš zveza vzporedno z diodo, mora pa bit malenkost manjše moči kot je original žarnica (za katero vrednosti ne vem, če bi vedel bi ti lahko posredoval točne podatke)

Zois je napisal/-a:tole je belina iz a3m .meni niso niti malo bele. Jih bom vrjetno zamenjal če bom dobil kje čisto bele
http://shrani.si/f/2P/LH/4NI659qY/razsvetljava111.jpg

upam, da nisi spregledl kljukice na embalaži ob modrem polju?

smatram namreč, da si videl prozorno ledice, in mislil da je bela...

Led diode so vse prozorne, razlikujejo se samo po snovi, ki ob električnem toku oddajajo svetlobo. Bele ledice se razlikujejo od drugih po tem, da če pogledaš svetilni element, vidiš rumenkasto polje, to je premaz, ki prepušča beli spekter svetlobe...

ne ne blontn pa že nisem. po embalaži bi morale biti bele. prodajalec zatrdil da so bele. saj če dam list papirja spodaj je list osvetljen belo tako kot je opisal GapiChrysler . samo od daleč pa so modre

bi pa rad imel takšne kot ima TUNING_BOY ,kje si jih kupil
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Ne mar 23, 2008 10:46 am

Zois je napisal/-a:
-=davor=- je napisal/-a:ta upor moraš zveza vzporedno z diodo, mora pa bit malenkost manjše moči kot je original žarnica (za katero vrednosti ne vem, če bi vedel bi ti lahko posredoval točne podatke)

Zois je napisal/-a:tole je belina iz a3m .meni niso niti malo bele. Jih bom vrjetno zamenjal če bom dobil kje čisto bele
http://shrani.si/f/2P/LH/4NI659qY/razsvetljava111.jpg

upam, da nisi spregledl kljukice na embalaži ob modrem polju?

smatram namreč, da si videl prozorno ledice, in mislil da je bela...

Led diode so vse prozorne, razlikujejo se samo po snovi, ki ob električnem toku oddajajo svetlobo. Bele ledice se razlikujejo od drugih po tem, da če pogledaš svetilni element, vidiš rumenkasto polje, to je premaz, ki prepušča beli spekter svetlobe...

ne ne blontn pa že nisem. po embalaži bi morale biti bele. prodajalec zatrdil da so bele. saj če dam list papirja spodaj je list osvetljen belo tako kot je opisal GapiChrysler . samo od daleč pa so modre

bi pa rad imel takšne kot ima TUNING_BOY ,kje si jih kupil

No vidim da si iz bistrce, se pravi da nimaš do sl.konjic daleč-zdaj nevem če lahko povem trgovino kje je to-No če poznaš konjice pol se pelaš iz centra gor proti šparu pa zaviješ na križišču desno za Lidl, pa takoj spet desno(čist ozek dovoz) pa si tam-zraven Citroenovega servisa je trgovina, če jih pa nimajo ga pa vprašaj kdaj se da dobit, ker men jih je tud naroču ;)
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
landcruiser
Nov uporabnik

Napisal/-a landcruiser Ne mar 30, 2008 3:35 pm

Mene zanima kako je s temi xsenon kiti. Je kakšna varjanta da se jih homologira? Kar sem bral na forumu sem videl, da naj se ne bi dalo...

dragon22
Novinec

Napisal/-a dragon22 Ne mar 30, 2008 5:23 pm

jest bi pa rabil za pozicijske luči tip žarnice w5w, pa da svetijo belo. Katere so dobre in kje jih lahko dobim?

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Napisal/-a Zois Ne mar 30, 2008 8:42 pm

No vidim da si iz bistrce, se pravi da nimaš do sl.konjic daleč-zdaj nevem če lahko povem trgovino kje je to-No če poznaš konjice pol se pelaš iz centra gor proti šparu pa zaviješ na križišču desno za Lidl, pa takoj spet desno(čist ozek dovoz) pa si tam-zraven Citroenovega servisa je trgovina, če jih pa nimajo ga pa vprašaj kdaj se da dobit, ker men jih je tud naroču ;)

Ja tam pa sem že bil,vem kje je.Hvala ti, Bom šel poiskat
Pa to so led ane? kaj pa pomeni sulfitka (zgoraj je bilo govora o njih )
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Po mar 31, 2008 9:39 am

Zois je napisal/-a:

Ja tam pa sem že bil,vem kje je.Hvala ti, Bom šel poiskat
Pa to so led ane? kaj pa pomeni sulfitka (zgoraj je bilo govora o njih )

ja led so. sulfitka je ona ko je taka podolgovata žarnca (kot neka cevka pa na vsaki strani tak u konus), razn če maš za osvetlitev navadne kot so spredaj.
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Napisal/-a Zois Po mar 31, 2008 12:31 pm

aja že vem ,taka kot imajo recimo vw-ji. ne, nucam navadne za spredaj pozicijo pa vzadaj tablico
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Po mar 31, 2008 6:00 pm

ja sej če jih nima mu pa reči da bi meu pa bo naroču
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
Godward
Uporabnik

Napisal/-a Godward Po mar 31, 2008 9:16 pm

Slika

a ma kdo kake informacije o teh led žarnicah? kak se obnesejo?

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po mar 31, 2008 9:35 pm

@Godward: glede na to da bodo dobavljive sele po 15.4 je dvomljivo da so ze precej v uporabi
in se en detail to so dnevne luci H4 in se H1,H3,H7 (to pa pomeni da so samo nemenjene
za uporabo podnevi) ...zasencene so drugacne
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Napisal/-a Zois Po mar 31, 2008 9:39 pm

sam pa dobro zgledajo
Slika pugi.si

starr
Nov uporabnik

Napisal/-a starr To apr 01, 2008 3:23 pm

kje se da dobit take zarnce http://avtodeli.enakupi.com/Zarnica-W5W ... 16817.html sam da so led.

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY To apr 01, 2008 3:48 pm

__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Napisal/-a Zois To apr 01, 2008 4:34 pm

TUNING_BOY je napisal/-a:ja sej če jih nima mu pa reči da bi meu pa bo naroču

sem jih že kupil,jih je imel na zalogi.sem vzel kr dva para.Spredaj pozicijo pa vzadi za tablico.Na pogled je čisto ista kot ona ko sem imel vzadi za tablico a barva svetlobe je bolj bela.Slike sledijo ko se zmrači..
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY To apr 01, 2008 5:36 pm

Zois je napisal/-a:
TUNING_BOY je napisal/-a:ja sej če jih nima mu pa reči da bi meu pa bo naroču

sem jih že kupil,jih je imel na zalogi.sem vzel kr dva para.Spredaj pozicijo pa vzadi za tablico.Na pogled je čisto ista kot ona ko sem imel vzadi za tablico a barva svetlobe je bolj bela.Slike sledijo ko se zmrači..

no lepo da si dobu, pol si se pa tak vrjetn mim mene pelal. Sem pa na prelogah pri punci že zdaj neki cajta ;) .Drugač morem pa js tud it kamlu spet k njemu, ker si bom tud notranjo osvetlitev naredu belo-nekaj je že nekaj pa še morem.
__+__ 2FAST 4YOU__+__

dragon22
Novinec

Napisal/-a dragon22 To apr 01, 2008 6:47 pm

danes sem v A3Mu kupil bele w5w led žarnice, ampak svetijo bolj modro kot belo tko da so za en qrc. Zanima me kje bi lahko dobil take w5w oziroma t10 žarnice da bi res svetile belo???
A so te mogoče take http://www.bolha.com/oglas2564051

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Napisal/-a Zois To apr 01, 2008 6:53 pm

vidiš če bi prebral par strani v tej temi nazaj bi opazil da sem jaz imel isti problem in sem rekel ne kupovat teh žarnic. Zaj sem jih pa kupil v eni trgovini v slovenskih konjicah pa so zares bele.Aja pa mimogrede tudi crknale ti bodo te iz a3m
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Napisal/-a Zois To apr 01, 2008 7:01 pm

before
Slika

after
Slika
neverjetno na fotografijah se vidi bolj modro samo v resnici je pa res bela svetloba tako kot mora bit
Slika pugi.si
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov