pet144 je napisal/-a:Mimogrede: H1 Nightbreaker montiral 28.1.2008, prva crknila 17.2.2008 ! 20 dni - rekord !?!?!?!
-=davor=- je napisal/-a:ta upor moraš zveza vzporedno z diodo, mora pa bit malenkost manjše moči kot je original žarnica (za katero vrednosti ne vem, če bi vedel bi ti lahko posredoval točne podatke)Zois je napisal/-a:tole je belina iz a3m .meni niso niti malo bele. Jih bom vrjetno zamenjal če bom dobil kje čisto bele
http://shrani.si/f/2P/LH/4NI659qY/razsvetljava111.jpg
upam, da nisi spregledl kljukice na embalaži ob modrem polju?
smatram namreč, da si videl prozorno ledice, in mislil da je bela...
Led diode so vse prozorne, razlikujejo se samo po snovi, ki ob električnem toku oddajajo svetlobo. Bele ledice se razlikujejo od drugih po tem, da če pogledaš svetilni element, vidiš rumenkasto polje, to je premaz, ki prepušča beli spekter svetlobe...
Zois je napisal/-a:-=davor=- je napisal/-a:ta upor moraš zveza vzporedno z diodo, mora pa bit malenkost manjše moči kot je original žarnica (za katero vrednosti ne vem, če bi vedel bi ti lahko posredoval točne podatke)Zois je napisal/-a:tole je belina iz a3m .meni niso niti malo bele. Jih bom vrjetno zamenjal če bom dobil kje čisto bele
http://shrani.si/f/2P/LH/4NI659qY/razsvetljava111.jpg
upam, da nisi spregledl kljukice na embalaži ob modrem polju?
smatram namreč, da si videl prozorno ledice, in mislil da je bela...
Led diode so vse prozorne, razlikujejo se samo po snovi, ki ob električnem toku oddajajo svetlobo. Bele ledice se razlikujejo od drugih po tem, da če pogledaš svetilni element, vidiš rumenkasto polje, to je premaz, ki prepušča beli spekter svetlobe...
ne ne blontn pa že nisem. po embalaži bi morale biti bele. prodajalec zatrdil da so bele. saj če dam list papirja spodaj je list osvetljen belo tako kot je opisal GapiChrysler . samo od daleč pa so modre
bi pa rad imel takšne kot ima TUNING_BOY ,kje si jih kupil
No vidim da si iz bistrce, se pravi da nimaš do sl.konjic daleč-zdaj nevem če lahko povem trgovino kje je to-No če poznaš konjice pol se pelaš iz centra gor proti šparu pa zaviješ na križišču desno za Lidl, pa takoj spet desno(čist ozek dovoz) pa si tam-zraven Citroenovega servisa je trgovina, če jih pa nimajo ga pa vprašaj kdaj se da dobit, ker men jih je tud naroču
Zois je napisal/-a:No vidim da si iz bistrce, se pravi da nimaš do sl.konjic daleč-zdaj nevem če lahko povem trgovino kje je to-No če poznaš konjice pol se pelaš iz centra gor proti šparu pa zaviješ na križišču desno za Lidl, pa takoj spet desno(čist ozek dovoz) pa si tam-zraven Citroenovega servisa je trgovina, če jih pa nimajo ga pa vprašaj kdaj se da dobit, ker men jih je tud naroču
Ja tam pa sem že bil,vem kje je.Hvala ti, Bom šel poiskat
Pa to so led ane? kaj pa pomeni sulfitka (zgoraj je bilo govora o njih )
Zois je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:ja sej če jih nima mu pa reči da bi meu pa bo naroču
sem jih že kupil,jih je imel na zalogi.sem vzel kr dva para.Spredaj pozicijo pa vzadi za tablico.Na pogled je čisto ista kot ona ko sem imel vzadi za tablico a barva svetlobe je bolj bela.Slike sledijo ko se zmrači..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov