[Weed]MAR_ je napisal/-a:damjan damjan....hitro montirat bumpere i auspuh i vse kaj maš še za namontirat...lej kako lepo vreme je vni..vsak dan lepše i bl toplo...še malo pa bo treba v avtih klime vklopitajt...kluče v roke i šraufat
![]()
![]()
da pol narediš en krog da bo folk tk gledau
![]()
hehe..ajt bok bok
INFINITI je napisal/-a:MajstR je napisal/-a:damjan je napisal/-a:ja zatemnitev enkrat bo ne.......
sm se morem še odločit katera al ČRNA al V BARVI AVTA............
ej a ti sam za avto delaš al maš pa res preveč keša.sj brez zamere sj je zakon k ga lepo rihtaš pa tud svaka ti čast res k ga boš tko lepo poštimu sam pol k pa mal pogledaš kok keša rukneš za vse to je pa bl kriza.sj js bi tud kej rihtu sam str avto se mi ne splača rihtat za novga bi pa vs keš porabu pol pa neb mogu nč rihtat.
sam useen me zanima kaj boš ti rabu na 115 konjskem avtu brembo diske
bi rad ta ti oči vn iz jamic padejo na taprvm semaforju
Ko bo kak šleper na avtocesti pr 190 odenkrat na prehitevalnega skoču bo VEEERY HAPPY da je Brembo gor. Pr eni športni vožnij pa parih mobikrog rundah bo pa tudi praktično brez fadinga - serijske bi se stopile/razpadle na prafaktorje in se skrivile - kdor mi ne verjame naj me povabi na par rund v njegovem avtu
in tudi men se osebno dajat brembote na tako avto zdi idiotsko, ker sploh original roke ne zdržijo sil ki so jih bremboti sposobni prenest. poleg tega je pritisk ki ga tvoja hidravlična pumpa ustvarja prenizek za velike sile.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov