Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
RSI
Novinec

Kraj: obersburg

Napisal/-a RSI To mar 15, 2005 5:36 pm

lepo in pa vsaka čast da si spravu tolk dnarja na kup,oz.ga še spravljaš.drugač mi pa sam ena stvar ni všeč in sicer neonke v notranjosti,sam to je moje mnenje pa upam da nebo zamere
VIVE LE SPORT

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan To mar 15, 2005 8:04 pm

itak da nebo zamere.......saj veš tisto-100 ljudi 100 čudi......
men se pač dopadejo in tako pač je.....

glede auspuha pa vedi BASE da bo šel notr na sredino saj nekako zaokroži okol prostora za rezervno gumo.....
tko da ni panke....

Uporabniški avatar
vw
Novinec

Kraj: kranj

oj

Napisal/-a vw To mar 15, 2005 9:55 pm

oj!!!
vse pohvala za to si pa kr dost zmetov!!!???
kdaj bojo slike končanega avta???
Slika

sory za kšn nesporazum se zgodi

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Sr mar 16, 2005 8:58 am

A red bull je cenejši :D :D :D JOKE :D :D :D .

stari avto bo pa itak GLAVNI U MESTU (pa še kje drugot) :tomidelej: .

aja pa neonke sem zrihtu (+ - je blo zamenjan :oops: ),še enkrat hvala.

Uporabniški avatar
M4rko
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a M4rko Sr mar 16, 2005 9:35 am

kako lep vreme je uzun...zej pa je res že čas da kj vržeš na avto 8)

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan Sr mar 16, 2005 10:34 am

he he tudi tle je vreme božansko.....
namen je bil ta vikend ampak nama čas z dejanom tega ne dopušča.......
pač nama veliko časa vzame služba pa delo pa šola tko da.....
tudi jst že komaj čakam da to spravim skupaj ............
vsa zadeva se je preložila torej na drug vikend ko pa mislim da se bomo primli posla.....

potrpite še malo .......po ba užitek kasneje toliko slajši....

dejan pol pa kul da si zvezal neonke.....
pa hvala za pohvale

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Sr mar 16, 2005 3:53 pm

damjan je napisal/-a:glede auspuha pa vedi BASE da bo šel notr na sredino saj nekako zaokroži okol prostora za rezervno gumo.....
tko da ni panke....

svetovno 8)
jaz sem hoto to na moji korsici naret pa ni placa niti za 3 prste kaj šele za izpuh :(

Uporabniški avatar
[Weed]MAR_
Nov uporabnik

Kraj: Črnomelj [Wajt Krajn]

Napisal/-a [Weed]MAR_ Sr mar 16, 2005 7:34 pm

damjan damjan....hitro montirat bumpere i auspuh i vse kaj maš še za namontirat...lej kako lepo vreme je vni..vsak dan lepše i bl toplo...še malo pa bo treba v avtih klime vklopit ;) ajt...kluče v roke i šraufat :!: :twisted: :D da pol narediš en krog da bo folk tk gledau :shock: :shock: hehe..ajt bok bok ;)

Uporabniški avatar
Kemični
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Kemični Sr mar 16, 2005 8:20 pm

[Weed]MAR_ je napisal/-a:damjan damjan....hitro montirat bumpere i auspuh i vse kaj maš še za namontirat...lej kako lepo vreme je vni..vsak dan lepše i bl toplo...še malo pa bo treba v avtih klime vklopit ;) ajt...kluče v roke i šraufat :!: :twisted: :D da pol narediš en krog da bo folk tk gledau :shock: :shock: hehe..ajt bok bok ;)

Se strinjam. :lol:

Uporabniški avatar
avto freak
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

KO SANJE POSTANEJO RESNIČNOST(VECTRA)

Napisal/-a avto freak Sr mar 16, 2005 8:23 pm

damjan use pohvale za tvoj styling, res svaka ti čast.
dej če ni skrivnost a lahk poveš kok boš za use skup cekinov zmetu?.......k me res ferbc matra :roll:
peš honda je ta naj ta bol

Uporabniški avatar
bridgestone
Novinec

Napisal/-a bridgestone Sr mar 16, 2005 8:40 pm

INFINITI je napisal/-a:
MajstR je napisal/-a:
damjan je napisal/-a:ja zatemnitev enkrat bo ne.......
sm se morem še odločit katera al ČRNA al V BARVI AVTA............

ej a ti sam za avto delaš al maš pa res preveč keša.sj brez zamere sj je zakon k ga lepo rihtaš pa tud svaka ti čast res k ga boš tko lepo poštimu sam pol k pa mal pogledaš kok keša rukneš za vse to je pa bl kriza.sj js bi tud kej rihtu sam str avto se mi ne splača rihtat za novga bi pa vs keš porabu pol pa neb mogu nč rihtat.
sam useen me zanima kaj boš ti rabu na 115 konjskem avtu brembo diske
bi rad ta ti oči vn iz jamic padejo na taprvm semaforju

Ko bo kak šleper na avtocesti pr 190 odenkrat na prehitevalnega skoču bo VEEERY HAPPY da je Brembo gor ;). Pr eni športni vožnij pa parih mobikrog rundah bo pa tudi praktično brez fadinga - serijske bi se stopile/razpadle na prafaktorje in se skrivile - kdor mi ne verjame naj me povabi na par rund v njegovem avtu :lol:

če ti je osebni avto z 1.6 mašino namenjen za mobikrog :o
drugače pa ni stvari ki se je ne bi dalo uničit če je to tvoj namen, serijske zavore na avtu so čisto zadost tut za kakšno malo bolj divjo vožnjo in niti pod razno ne razpadejo
btw jest vsaj 3X tedensko zaviram iz 200 na 50 ko grem dol iz avtoceste pa majo zavore že 60.000 km.

Uporabniški avatar
bridgestone
Novinec

Napisal/-a bridgestone Sr mar 16, 2005 8:55 pm

[quote="damjan"]najlažje je starega nafehtat pa kupit 200 konjski avto da se lahk pol pred kolegi kurčiš......[uote]

ej to ne leti na tvoj stayling kar se mene tiče smo svobodna država in styling tebi pač več pomeni in avto bo lep na showih, dinamika je pa nekaj tebi tujega.

ampak tole o tuningu je pa mal bosa. če boš šol ti tunat svojo mašino (predpostavka) boš zmetu precej več kot bi dal za avto ki je tovarniški recimo golf gti, leon cupra, alfa gti... poleg tega ni zadost da menjaš samo odmične in dodaš turbino...
serijski avto je v celoti prilagojen moči, podvozje, zavore, menjalnik, sklopka, prenosi, ležaji, bati, ojnice, blok motorja.... tega pa ne boš nikoli vsega menjal ker pol si pa b****. in tudi men se osebno dajat brembote na tako avto zdi idiotsko, ker sploh original roke ne zdržijo sil ki so jih bremboti sposobni prenest. poleg tega je pritisk ki ga tvoja hidravlična pumpa ustvarja prenizek za velike sile.

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Sr mar 16, 2005 9:14 pm

...... alfa gti.......

ovo nešto novo sa fabrike a?? c c c c

Uporabniški avatar
RSI
Novinec

Kraj: obersburg

Napisal/-a RSI Sr mar 16, 2005 9:18 pm

povej to po slovensko
VIVE LE SPORT

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan Sr mar 16, 2005 9:28 pm

ampak tole o tuningu je pa mal bosa. če boš šol ti tunat svojo mašino (predpostavka) boš zmetu precej več kot bi dal za avto ki je tovarniški recimo golf gti, leon cupra, alfa gti... poleg tega ni zadost da menjaš samo odmične in dodaš turbino...
serijski avto je v celoti prilagojen moči, podvozje, zavore, menjalnik, sklopka, prenosi, ležaji, bati, ojnice, blok motorja.... tega pa ne boš nikoli vsega menjal ker pol si pa b****. in tudi men se osebno dajat brembote na tako avto zdi idiotsko, ker sploh original roke ne zdržijo sil ki so jih bremboti sposobni prenest. poleg tega je pritisk ki ga tvoja hidravlična pumpa ustvarja prenizek za velike sile.[/quote]

hmmmmmm.....
če se prav spomnem sm napisal da bi menjal celotno mašino........in zdj ti misliš da bi pa menjalnik pustu od vectre al kaj??itak da bi šel tudi menjalnik drugi gor.......
tko da če zamenjaš gor dobro mašino.....zakaj bi pol menjal bate pa ojnice....pa celo blok motorja mi tle omenjaš......
a zdj ti misliš da tisti golfi 2 k majo od vr6-ke mašino not majo pa kar iste original roke not al kaj..???ja pa ko menjaš mašino daš sm staro vn pa drugo not pa vse pali tko kot more ne.....

dj se malo zamisl ko kaj kje napišeš.......
pa očitno se v vašem koncu same tunane alfe gti prodajajo.....

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr mar 16, 2005 9:45 pm

in tudi men se osebno dajat brembote na tako avto zdi idiotsko, ker sploh original roke ne zdržijo sil ki so jih bremboti sposobni prenest. poleg tega je pritisk ki ga tvoja hidravlična pumpa ustvarja prenizek za velike sile.

To je tvoje mišljene, roke še kako brezproblema zdržijo, saj so narejene za krepko večje obremenitve do katerih prihaja med vožnjo kot pa samo bremzanje. Pa tudi brembo (lepo to piše tudi na njhovi strani) naredi vsak zavorni sistem na takšen način da je popolnoma usklajen z pumpo in vsemi elektronskimi sistemi. Glede na to da lahko tako (200-50) bremzaš pod redno že 60.000 km - kdaj dobim povabilo za mobikrog?
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

valevo
Nov uporabnik

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a valevo Sr mar 16, 2005 11:01 pm

Pozdravljeni! To temo berem že od začetka.
Damjan vse pohvale za tuning zelo mi je ušeč.
Edino kar me moti so zadnje luči, pač meni ni ušeč lexsus style.
Drugače pa bomba. :clapclap
Komaj čakam da daš slike končanega avta. :yum

lp
valevo

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover So mar 19, 2005 10:47 am

dans al juter naj bi blo :D :D

Uporabniški avatar
rap3r
Novinec

Napisal/-a rap3r So mar 19, 2005 12:00 pm

damjan je napisal/-a:no evo kot sm obljubu vam prilagam dve slikce od dokončanega zadnjega odbijača..........

Slika

Slika

komentarji.....

Damjan, kje bi dobu takole mrežco, dons sm use te metalke in mekurje obletu in nikjer nimajo teh mrežc.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So mar 19, 2005 12:04 pm

Men je dal nekdo namig.... da razkoplješ filter od kamiona... pol pa s krom sprejem prešpricaš... :twisted: ne se smejat... lepo zgleda mrežca... sm low cost varianta je :twisted: :twisted:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov