Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Lazyass
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Lazyass Sr maj 03, 2006 4:43 pm

Sm poklicu prejle procar pa mi je reku da ni problema :) Za temnenje sm se pa odloču AW Design v Zeleni Jami v LJ me pride 38k sit pa vam sporočim če je uredu. Po telefonu je reku da dela tm od 3-4ure. Aja pa še to mi pove sm klicu ke na procar pa je reku da pridejo men se zdi da KW 70k z montažo Waitec pa 50k z montažo. Kašna je kle kej razlika zdej ? Tko me mal zanima. Aja kje si pa optiko delu a pr temu al je bolš jit kam drugam ? Pa kako nej nardim a nej grem dat najprej gume gor pa pol vzmeti pa pol na optiko ?

Hvala

rados
Nov uporabnik

Napisal/-a rados Sr maj 03, 2006 9:08 pm

nekdo je spraševal če je obrazec za vlogo še dober...nevem ali je ali ni...zato ker mi je model dal drugi list za izpolnit...tako da mislim, da ta ki je tukaj na tej strani ni dober....

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi Če maj 04, 2006 9:04 am

Ja Weitec in KW so dobre firme. Osebno bi raj dal KW, sicer pa imaš tam majstra, ker Mare je res fejst človk in ti bo znal povedati kakšna je razlika. Jaz bi osebno izbral KW. Vprašaj tudi za Vogtland in FK, ki so tudi dobre. Kot sem ti rekel vgradnjo in optiko ti naredijo tam in ne rabiš hodit drugam. Glede gum oz. felten ni toliko pomembno, katere imaš gor v času optike ali montaže. Jaz bi sicer že prej montiral felne gor, ker se z letnimi itak več prevoziš. Lahko pa ti kar tam istočasno menjajo še felne. Odloči se sam.

Lazyass
Nov uporabnik

Napisal/-a Lazyass Če maj 04, 2006 4:59 pm

Mal sm se zmotu:
- Weitec, 30/30mm: 35.424,00 SIT,
- FK, 35-40mm: 54.432,00 SIT,
- Supersport24 35mm : 39.796,00 SIT.

Vgradnja in nastavitev optike dodatnih 14.400,00 SIT. Vsa potrebna dokumentacija za homologacijo priložena.

tole so cene k mi jih je dau. zdej mi pa povej a se mi sploh splača dat tok več za FK al pa recimo Eibache (- Pro-kit, s katerimi se avto zniža za 30 mm,
- Sportline, s katerimi se zniža za 45-50 mm spredaj in 40 mm zadaj.
Cena garniture vzmeti (ene in druge) je 55.200 sit.)
Ker zrd cene je mal tko tko ... čim cenej bi rad pa da se lih ne posede. Mogoče bi blo tut tistih 45 oz 40 mm mal preveč tko da sm bolj za Weitec ali pa Supersport24 kaj od tega je zdaj bolše ? Men osebno je Supertsport24 zrd unih 35mm bolš kako je pa z kvaliteto? Dej mi še neki povej a če mam jst v TUV od felten dimenzijo gum kere bom dau gor a pol mi 100% ni treba dat nobenih distančnikov al kako ? Feltne so za micro ker majo praviln ET in je tut moj avto v tuvu. Pol je use kar morm kupt felge gume in fedre al je kle še kakšen strošek ?

Najlepša hvala

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Če maj 04, 2006 5:24 pm

zanima me vaše mnenje in kaj bi vi nardil na mojem mestu:

na peugeot 206 sm dau original peugeot 15" platišča(kupu rablena).Homologacijo mam pa sam za 14" narjen.TUV za originale ne obstaja,tko da mi morjo na servisu napisat potrdilo o ustreznosti.tm mi niso hotl napisat,ampak me je poslou na peugeot slovenija.Poslou sm maile parim Peugeot servisom pa so pisal da teh feltn baje peugeot ni homologiru za moj tip avta,čeprav quicksilver oprema z istim motorjem(75km) ma te feltne. Tko da na peugeot slovenija najbrz tut neb napisal.
kwa nej po vaše zdej nardim za homologacijo:

a)grem na lpp s home made skopiranim potrdilom za 185/55/15 (reskiram ksno kazensko obtozbo:)

b)dobim koga k ma 15" neoriginal feltne na 185/55/15 s tuvom za 206 pa si jih sposodim za homolomo(firme ne vpišejo pa cifer na feltn,razn etja?)

c)reskiram kazen...

d) vaši predlogi..............

hvala

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi Pe maj 05, 2006 5:57 am

Glede kvalitete samih feder ti preveč kaj ne morem povedati, ker nisem strokovnjak. Jst mam FK in sem zadovoljen. Je pa večja verjetnost, da so dražje tudi kvalitetnejše, ni pa tudi nujno, je pa po navadi tko. Vsekakor bi se jaz odločil za dražjo varianto, ker to ne kupuješ za 2 leti, ampak za 10, če boš mel avto tko dolg. Kolker sem gledal nekaj nemških tuning revij, tele weitec dosti promovirajo, mislim da so tudi nemška roba, pri nas pa je bolj malo uporabnikov tega. So pa gotovo pred kakimi jamexi in podobno šaro.

Če imaš v TUV svoj model avta za določeno dimenzijo platišč/pnevmatik, ne rabiš kakih distančnikov (ne vem sicer kaj si s tem mislil?). More ti pisat, recimo: Nissan Micra (ali karkoli), letnik npr. 2003 in potem različne dovoljene dimenzije. Ti se pač potem odločiš za eno izmed teh, na podlagi tega pa je možna potem homologacija platišč/pnevmatik.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če maj 11, 2006 7:06 pm

dej nej mi en hitr razloži, kam pr lppju morm, da pridm do homologacij? hvala :D

aja pa še to, a morm plačat na licu mesta, al je po položnci alpakej?

lp
Slika

Boitch
Nov uporabnik

Napisal/-a Boitch To maj 16, 2006 1:46 pm

pozdrav tuning freeky :D ali kako bi lahko rekel :)
sem nov na forumu in me zanima če slučajno kateri ve kako so se spremenili oz kakšni so kaj strandardi za zatemnitev šip. približno kakšna cena je za zatemnitev, koliko % je lahko katera in koliko pride nato homologacija.. mam pa seat ibizo 1997 letnik.

LP in hvala

Lazyass
Nov uporabnik

Napisal/-a Lazyass To maj 16, 2006 1:52 pm

Zatemniš lahko 55%zadnje 10% sprednje cena za tvoj avto je od 35k do 40k homologacija stane 7500 sit + homo kartonček A4 ker ga vrjetno nimaš okoli 5000sit :)

Lp

Pepo25
Novinec

Napisal/-a Pepo25 To maj 16, 2006 1:54 pm

Boitch, vse odgovore najdeš pod temo temnenje stekel...sicer pa se prve stranske temnijo na 10%, zadnje stranske pa zadnja so pa lahko zatemnjene do 50%...Meni osebno je temnil Boršnar Peter v Trebnjem in sicer za Hyundai coupeja me je prišlo 35kSIT, naredil je pa zelo kvalitetno...

Uporabniški avatar
Enthusiast
Novinec

Kraj: all araund

Napisal/-a Enthusiast Sr maj 17, 2006 9:11 pm

mene pa zanima a ti tam pol pogledajo kakšne gume maš
al njih samo zanima dimenzija,če se ujema z napisanim na tuv?
mam namreč 3michelin in eno goodyear :oops:
- ASOT -

Uporabniški avatar
darko_modri
Nov uporabnik

lpp(plačilo, gume...

Napisal/-a darko_modri Ne maj 28, 2006 3:42 pm

plačaš pred pregledom
za gume naj bi imel saj po dve enaki na eni osi, to ti že policaj lahko komplicira...
pa v čet sem bil na homolomo pa so kar fajn dedci tam, tudi če ti kak papir manjka, se da zmenit ;)
ne se bat...
vse se da porihtat

Nutcase.v
Nov uporabnik

Napisal/-a Nutcase.v Sr jun 07, 2006 5:44 pm

Kako je pa z original deli, kje naj dobim TuV ali kar pač rabim??
Montiral bi namreč rad sprednji in zadnji odbijač, blatnike in pragove Cliota RS na Clio 1.4 16v, pa 16" feltne original renault s Cliota RS na mojega dal z gumami 195/45 16.

neocodex
Novinec

Napisal/-a neocodex Če jun 08, 2006 11:14 am

Nekaj bi vprašal v zvezi z tuvi - Veliko je govora o skeniranju in kopiranju. Torej to pomeni, da če najdem nekoga ki ima kopiran tuv za isti ali podoben del, ki ga nameravam dati na avto, lahko preprosto uporabim njegovega?

Uporabniški avatar
LeVkO
Nov uporabnik

Napisal/-a LeVkO Ne jun 25, 2006 6:42 pm

Vrjetno je to vprašanje že bilo postavljeno .. Samo se mi ni dalo brati celotne teme, da bi izvedel odgovor na vprašanje ..

torej .. če bi se spravil sam delati odbijače pravoge itd .. kako bi to homologiral .. ?? mislim glede testov in ostale krame .. + koliko bi me prislo to ?

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Napisal/-a Štrubelj Ne jun 25, 2006 7:02 pm

http://www.ustyletuning.com/slo/ tle povprašej, samo odbijač ne sme met ostrih robov

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne jun 25, 2006 8:29 pm

LeVkO je napisal/-a:Vrjetno je to vprašanje že bilo postavljeno .. Samo se mi ni dalo brati celotne teme, da bi izvedel odgovor na vprašanje ..

torej .. če bi se spravil sam delati odbijače pravoge itd .. kako bi to homologiral .. ?? mislim glede testov in ostale krame .. + koliko bi me prislo to ?

kr veselo na branje teme... je bilo o temu že govora...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
alesek86
Novinec

Kraj: Sevnica

Tonirana stekla

Napisal/-a alesek86 Ne jul 02, 2006 9:26 am

Mam en velik problem. Kupu sm rabljen avto, ki jeimel zatemnjene šipe, a nima nobenega certifikata o montiranju teh folij, niti ni homologacije. Mogoče kdo ve, kam se naj obrnem? Ali naj te folije odlepim, ali kdo ve, kam se lahko obrnem, da bi mi nekdo pogledal številke folij, da bi vedel, kdo daje take folije?
Lep pozdrav,

Aleš

Uporabniški avatar
Cimpi
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cimpi Ne jul 02, 2006 7:56 pm

alesek86:
Poglej prvo samo ponavadi puščajo svoje odtise tisti ko delajo folijo gor.
Samo je cisto majhno in moraš zato dobro pogledati, ce ne pa vprasaj lastnika kje je temnil a ne?
Lp

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Če jul 27, 2006 10:14 pm

A4 homo kartonček je obvezen :?: :roll: :nae :ue :pop: :jao:

v čemu je fora?

da se zasluži?

če imaš pa za vpisat več kot 5 predelav ti pa podarijo A3 format karton(čk)a :P :EE :cry
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost