zdravo!
že kr neki cajta se nism oglasu...
sm bral o pragih za đurota- en ga je poslal k Smrtniku v Horjul... jz vam sam tako rečem:vem da je biznis biznis in da se dedec more nekak preživet sam kak gre on men na k***. šel sem tja po obrobe za gtt, in trdil je, da gor ne pašejo. prnesu mi je kr ene(tiste, ki so gor na 5kah ko majo okol in okol plastiko), ko so res pasale gor ko ulite ampak s tem, da bi mogu obdržat orginal odbijač...ni šans, on pa na vsak način silu te.
opazu sm da so ble obrobe GTjke cele polomlene, oni men, da so ok, da jim nič ne manka, mal kita pa so ko nove...blo je potrebnga velik kita in velik volje, da so se obrobe zrihtale. kriv sem seveda sam, ker sm jih vzel ampak to je bla prva šansa po 5ih mescih iskanja in sm se vprašal kdaj bo naslednja. plus tega, da sm se vozu tistih 100km in da bi šel domu praznih rok ne bi blo sprejemljivo.
pol sm ga pa vprašal za veke luči...sam vprašal...on je šel not, poiskal par vek od drugih avtov, da bi vido kere bi pasale gor, mel je le ene(sicer ne rečem, da mi zj niso všeč-zelo so mi) ki so pasale, od polota 96-2000 in je dedec kr začel rezat, še predn sm mu jz karkol reku, niti vidu jih še nism. mater mi je narastu pritisk.
neverjetno, kak je posiljen. in niti spustit ni hotu cene, jz pa, ker sm bil pod pritiskom teh 100km nism mogu kej več nardit kot zadeve vzet. sej zj je gor in sem zadovoljen, sam na to zadovoljstvo nima ta človek nobenga vpliva.
drugo pa: ko maš gtjko, se ne sekiraš kolk stane registracija, kljub temu da lahko preseže realno vrednost avta
kar se pa men že dogaja, pa niti gjke nimam :P
tretje: na tehničnem bi po moje tut kaj kmalu kdo ugotovil
najboljš je pa itak kupit gtjko in maš najmanj težav, edino če si extremist in si zapletov želiš. v tem slednjem primeru se kar loti predelave, đuro :P