Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Sr dec 28, 2005 12:16 pm

MaTe0 je napisal/-a:Mi lahko en pove če bi šlo to na petko brez kakega brušenja in z tebi kolami ko so zdaj gor :
http://www.bolha.com/oglas1277905

felgna je lepa sam nek 185-60 balon pa nekot nebi gr paso! vsaj meni se ne dopade! felgna se mi pa res dopade!

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Sr dec 28, 2005 12:26 pm

felgna je lepa sam nek 185-60 balon pa nekot nebi gr paso! vsaj meni se ne dopade! felgna se mi pa res dopade!

Pa bi šel ta balon gor?? Tud če ostana or. guma? al bi ribalo kaj? Ker tistih 60 je sumljiv...saj za eno sezono če bi blo pol bi tak kupo nove gume...[/quote]

Đuro_Pb-g
Nov uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a Đuro_Pb-g Sr dec 28, 2005 1:59 pm

dete maš kaki naslov od one firme iz Lj ko delajo prage??
pa kaki internetni naslov?
rabim ojačevalec!!! in sicer za 2x300w,100 rms pa bass 1200w,300 rms!!! če ve kdo za kakega naj mi pove!!

Đuro_Pb-g
Nov uporabnik

Napisal/-a Đuro_Pb-g Sr dec 28, 2005 3:58 pm

mene samo neke zanima!!če ma kdo kaj pojma če bi jas dau turbino not od gt-ja!kaj bi blo dosti dela!!??pa kaj bi mogo vse naret!?? :D ker turbino lahko dobim danes če čem! :twisted: ....kaj na 5ko bi šlo dat gor 195/40/16?? :D
Zadnjič spremenil Đuro_Pb-g, dne Če dec 29, 2005 11:48 am, skupaj popravljeno 2 krat.
rabim ojačevalec!!! in sicer za 2x300w,100 rms pa bass 1200w,300 rms!!! če ve kdo za kakega naj mi pove!!

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Sr dec 28, 2005 4:13 pm

Oh ja... Zimske radosti :D !

Mogoče pravi čas, da vam pokažem svojo petko, ki je sicer popolnoma originalna... Predvčerajšnjim pa se je z verigami spremenila v pravcatega malega terenca 8) !

Na štartu:
Slika

Na terenu prvič:
Slika

... drugič:
Slika

Nad prepadom :P :
Slika

Snow drift :D :
Slika

In še dokaz premoči 8) :
Slika

Malo za šalo in malo zares :twisted: ...

Lp
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 Sr dec 28, 2005 10:46 pm

Moreš probat brez ketn:) Mene je malo prej 5x odneslo na glavni cestI:D Prav užitek je vozit petko po snegu res:) ko zadaj se mi zdi da nikoli ni na miru:) Res noRO!

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če dec 29, 2005 1:39 am

MaTe0 je napisal/-a:Moreš probat brez ketn:) Mene je malo prej 5x odneslo na glavni cestI:D Prav užitek je vozit petko po snegu res:) ko zadaj se mi zdi da nikoli ni na miru:) Res noRO!

Še večji užitek je vozit spuščeno petko..... takrat pa res zveš kaj je to slajding..... neverjetno kok se spremenijo vozne lastnosti. Nosi jo pa res..... tak da po moje če bi mel ESP serijsko ne bi folgal avtka ravnat....... bolše da maš tko kot jaz..... ESP u roki :)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 Če dec 29, 2005 8:32 am

ESP v Roki :) Se mi zdi da ga jaz tudi počasi dobivam:P Čeprav mam komaj pol leta izpit:) sam petko morš pa znat vozit :) Ne vem zadaj mi jo tak nese pa ne vem al so to slabe gume ker spredaj mam nove Sava Eskimo zadaj pa mam še stare:P Al pa malo preveč vozim pol pa morem ven zravnat:D Sem pa vozo od punce twingota včeraj po nekem bregu navdol:) Skoraj sem s ceste šel jebeni abs :) heh no vsaj zdi da ga ma nekaj je ružlo:P Ker ponavadi ko prime pa spusti poka ko je ledeno:P Glavno raje nič maš za volanom več dela:) Če maš pa spuščen avto pa tak ti more občina plačat da plužiš:) hehe LP
Slika
Še ena zimska:P Se vidi da je avto v garaži cel čas:P [/img]

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če dec 29, 2005 1:30 pm

Tvoj je u garaži....... jaz pa ga ravn takih razmer zunaj puščam.... prideš zvečer domov s celim vsranim in mokrim ter polnim snega,avtom in pol to postaviš u garažo....... se mi nasljednji dan ni za pucat garaže...... raj avtek kuj vuni pustim :)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Đuro_Pb-g
Nov uporabnik

Napisal/-a Đuro_Pb-g Če dec 29, 2005 2:13 pm

meni pa noben ne odpiše!!! :evil: :evil: če bi dau turbino not od gt-ja kaj bi blo dosti dela,pa dosti za spreminjat???? :twisted:

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Če dec 29, 2005 2:37 pm

kontaktiraj nebivedu-ja. on ti bo znou najbolš povedat, ker je dau par petk in turbo petk skoz.

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a mloncar Če dec 29, 2005 2:48 pm

Đuro_Pb-g je napisal/-a:meni pa noben ne odpiše!!! :evil: :evil: če bi dau turbino not od gt-ja kaj bi blo dosti dela,pa dosti za spreminjat???? :twisted:

lej.. ..dost ceneje, bolj enostavno je, da kupiš rabljeno mašino+menjalnik+vse cevi in inštalacijo od 5ke GTt in to vgradiš v svojo 5ko. še boljša varjanta pa je ta, da to 5ko, ko jo imaš prodaš in kupiš R5 GTt (saj ima slednja boljše zavore, notranjost je lepša in boljša itd).

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 Če dec 29, 2005 3:09 pm

Se Strinjam z zadnjim postom...samo je pa en velik minus..in to je REGISTRACIJA!

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso Če dec 29, 2005 6:32 pm

sam če pa tk gledaš!! kar miličnik ne ve ga ne pizdi :D

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Če dec 29, 2005 11:07 pm

zdravo!

že kr neki cajta se nism oglasu...
sm bral o pragih za đurota- en ga je poslal k Smrtniku v Horjul... jz vam sam tako rečem:vem da je biznis biznis in da se dedec more nekak preživet sam kak gre on men na k***. šel sem tja po obrobe za gtt, in trdil je, da gor ne pašejo. prnesu mi je kr ene(tiste, ki so gor na 5kah ko majo okol in okol plastiko), ko so res pasale gor ko ulite ampak s tem, da bi mogu obdržat orginal odbijač...ni šans, on pa na vsak način silu te.
opazu sm da so ble obrobe GTjke cele polomlene, oni men, da so ok, da jim nič ne manka, mal kita pa so ko nove...blo je potrebnga velik kita in velik volje, da so se obrobe zrihtale. kriv sem seveda sam, ker sm jih vzel ampak to je bla prva šansa po 5ih mescih iskanja in sm se vprašal kdaj bo naslednja. plus tega, da sm se vozu tistih 100km in da bi šel domu praznih rok ne bi blo sprejemljivo.
pol sm ga pa vprašal za veke luči...sam vprašal...on je šel not, poiskal par vek od drugih avtov, da bi vido kere bi pasale gor, mel je le ene(sicer ne rečem, da mi zj niso všeč-zelo so mi) ki so pasale, od polota 96-2000 in je dedec kr začel rezat, še predn sm mu jz karkol reku, niti vidu jih še nism. mater mi je narastu pritisk.
neverjetno, kak je posiljen. in niti spustit ni hotu cene, jz pa, ker sm bil pod pritiskom teh 100km nism mogu kej več nardit kot zadeve vzet. sej zj je gor in sem zadovoljen, sam na to zadovoljstvo nima ta človek nobenga vpliva.

drugo pa: ko maš gtjko, se ne sekiraš kolk stane registracija, kljub temu da lahko preseže realno vrednost avta ;)
kar se pa men že dogaja, pa niti gjke nimam :P

tretje: na tehničnem bi po moje tut kaj kmalu kdo ugotovil :)

najboljš je pa itak kupit gtjko in maš najmanj težav, edino če si extremist in si zapletov želiš. v tem slednjem primeru se kar loti predelave, đuro :P

Uporabniški avatar
dete
Nov uporabnik

Napisal/-a dete Pe dec 30, 2005 6:18 pm

Damjan, se zelo strinjam s tvojim mnenjem o G. Smrtniku, ker sm jest doživu podobno sceno: prideš do njega pa mu rečeš, če ma kako stvar za PETKO, on pa začne kr vn nost ene druge stvari pa na avto dajat :evil: ; ne prejšnji petki mi je zadnji originalni spoljler, (k je že bil gor, je pa mal stran gledu na vogalu) kr s silikonom namazu, k sm se sam stran obrnu; da mu je... m...., pol mi pa odvali, da bo zdej pa držal, mi je skor film poču tam :evil: Druga mu moreš pa ful morit, da ti spusti ceno, al pa da ti homolomo zrihta, sej pol nakonc pa le popusti.

Đuro, kup si 1.4 motor, (ali pa 1.7) tko k mam jest pa ga dej v Campusko, pr tem nimaš nobenih komplikacij, vzameš obstoječi motor ven, pa daš druzga not, pa je; tehničnega pa lahko narediš tudi na drugačen način... ;)

Uporabniški avatar
dete
Nov uporabnik

Napisal/-a dete Pe dec 30, 2005 6:26 pm

Vam pa vsem skupej želim prijetno silvestrovanje, v novem letu pa obilico užitkov in veselja ob tistih stvareh in ljudeh, ki vam pomenijo največ! Se kej oglasim v letu 2006. Grem zdej na lepše :pivo :noro :wiihuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso Pe dec 30, 2005 7:05 pm

dete je napisal/-a:Vam pa vsem skupej želim prijetno silvestrovanje, v novem letu pa obilico užitkov in veselja ob tistih stvareh in ljudeh, ki vam pomenijo največ! Se kej oglasim v letu 2006. Grem zdej na lepše :pivo :noro :wiihuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Se podpišem!

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 Pe dec 30, 2005 7:32 pm

dgreso je napisal/-a:
dete je napisal/-a:Vam pa vsem skupej želim prijetno silvestrovanje, v novem letu pa obilico užitkov in veselja ob tistih stvareh in ljudeh, ki vam pomenijo največ! Se kej oglasim v letu 2006. Grem zdej na lepše :pivo :noro :wiihuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Se podpišem!

Tudi jaz

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Pe dec 30, 2005 8:49 pm

mater, jz pa hujšam, ne smem pit :(
ajde...naredmo izjemo :)
drgač pa grem tut jz zej iskat ku**ev termostat, da bo 5ka topla ju3, ko se gremo nekam sankat, nisi osamljen, mateo :)
a
jde pobi, se vidmo v novem letu, jz dvomim, da bom še sploh dost pr seb, da se oglasim pred 1.1.06.
lepo silvestrovanje!
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov