_BuLLet_ je napisal/-a:OK, super.. lahko tudi poslikaš potem kaj, da vidimo kako zgleda.
evo, meni je super, malo vleče na modro ampak mi je všeč:
MacTron je napisal/-a:tomzzi:
glede na to da imas 4300K xenon bi tu zraven lepo pasala led pozicijska ampak ne
samo ena temvec 5ledic v 1 pozicijski torej nekako takole...
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 773#773773
barva bi bila nekje 5000K torej bela... nikakor ti pa ne priporocam modre 8000K led
je pa se nekaj v 1 kompletu taksnih ledic se zna zgoditi da bos moral kombinirati 2 kompleta
ker enostavno se vcasih pojavi razlika v barvni lestvici (K)
tomzzi je napisal/-a:Hvala ti! Kje bi pa to dobil pri nas? Nakup preko neta? Ker za ene žarnice ne bi šel ravno v LJ... Bom pa malce prebral ...
Edit: kaj pa kakšne blue vision ali osram cool blue?
MacTron je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:Hvala ti! Kje bi pa to dobil pri nas? Nakup preko neta? Ker za ene žarnice ne bi šel ravno v LJ... Bom pa malce prebral ...
Edit: kaj pa kakšne blue vision ali osram cool blue?
tomzzi: tocno taksne bele kot so na sliki... sem dobil tam nekje leta 2006 pri fazerju
ne vem ce jih ima se v taksni obliki... torej 5 v 1
Sicer pa sprasujes za navadne pozicijske le da so pobarvane na modro... v tem primeru
Philips blue vision... torej te bodo svetile se vedno rumeno... ker tisto steklo je obarvano
zelo na svetlo modro ...enako velja tudi za osram cool blue W5W
Paris je napisal/-a:Še moje 3 žarnice, ki sem jih mel v Poliču!
Najbl kul mi je Blu-xe k je mal modrikast, sam je treb a pozicijsko dat ven in zamenat z belo LED diodo, da ne meša rumene zravn.
Drugače najbl svetla je bla plazma 90/100W, sam pomoje mal preveč za kable k so se mal topil, drugače ostalo vse v redu. Bo tale Blue-Xe bolj k je 80W pozicija in 100W dolga.
ps.: Žarnice so H4
neocodex je napisal/-a:A kdo ve kje prodajajo take Blue-Xe žarnice?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov