Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
wid
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a wid To jun 03, 2008 11:23 am

_BuLLet_ je napisal/-a:OK, super.. lahko tudi poslikaš potem kaj, da vidimo kako zgleda.

evo, meni je super, malo vleče na modro ampak mi je všeč:
Priponke
OSVETLITEV_.jpg

Uporabniški avatar
wid
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a wid Sr jun 11, 2008 5:00 pm

Ali mi lahko nekdo KONKRETNO pove, katere žarnice (dolge, kratke ali pozicijske) zdaj svetijo BELO ali MALCE MODRIKASTO in NE crknejo v parih dneh? :oops:

Uporabniški avatar
Maki3
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a Maki3 Po jun 16, 2008 3:31 pm

wid je napisal/-a:Ali mi lahko nekdo KONKRETNO pove, katere žarnice (dolge, kratke ali pozicijske) zdaj svetijo BELO ali MALCE MODRIKASTO in NE crknejo v parih dneh? :oops:

ja mene tud..in zanima me zakaj ne smes met modrih pozicijskih? :)

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po jun 16, 2008 4:35 pm

narva svetjo belo pa ne crknejo kmal...sam vidis pa po dezju cist nic :roll:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Mare_K
Novinec

Kraj: NG

Napisal/-a Mare_K Sr jun 18, 2008 9:49 pm

Pozdrav,

Jst sm pa kupu pred približno 3 mesci, kratke H7 Philips Blue Vision Ultra 4000K +30% "kao" ;)

Zadeva je nasednja......dal sm 45€ podnevi ni bela svetloba ampak občutno bolša in močnejša kot pri navadnih in pa se zlo pozna tudi tistih +30%, ko pa se spusti noč, se vidi prava stvar :lol: .....posanejo zares bele in vleče malenkost na modro, vidi se pa občutno dlje. 8)

Ponoči so res the best. :twisted:

Lp
♫ ♫ ♫

Uporabniški avatar
_BuLLet_
Novinec

Kraj: Radlje ob Dravi

Napisal/-a _BuLLet_ Po jun 23, 2008 9:16 pm

V interšparu kupljene H7.. tiste najbolj poceni kaj jih majo, svetijo najbolj podobno xenonu od vseh kar sem jih probal :lol:

Golden eye
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a Golden eye Po jul 07, 2008 11:35 am

ok, res da nisem vsega prebral ampakl me zanima ktere žarnice svetjo najbl močno in da ne crknejo takoj, to da so modre pa ni nujen pogoj! torej kaj najbl svet?

neki cajta nazaj so hvalil osram silverstar....

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So jul 12, 2008 1:06 pm

Mene pa zanima katere pozicijske naj nabavim, da bodo lepo pasale skupaj z xenonom. Zaželjena belo/modra svetloba jasno. Bolj na beli strani. Seveda bre raznoraznih ledic s katerimi imaš samo zaj#bavanje če ne dela tako kot more.

Slika

Tole mi ni všeč...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So jul 12, 2008 1:18 pm

tomzzi:
glede na to da imas 4300K xenon bi tu zraven lepo pasala led pozicijska ampak ne
samo ena temvec 5ledic v 1 pozicijski torej nekako takole...
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 773#773773

barva bi bila nekje 5000K torej bela... nikakor ti pa ne priporocam modre 8000K led
je pa se nekaj v 1 kompletu taksnih ledic se zna zgoditi da bos moral kombinirati 2 kompleta
ker enostavno se vcasih pojavi razlika v barvni lestvici (K)
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So jul 12, 2008 1:27 pm

MacTron je napisal/-a:tomzzi:
glede na to da imas 4300K xenon bi tu zraven lepo pasala led pozicijska ampak ne
samo ena temvec 5ledic v 1 pozicijski torej nekako takole...
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 773#773773

barva bi bila nekje 5000K torej bela... nikakor ti pa ne priporocam modre 8000K led
je pa se nekaj v 1 kompletu taksnih ledic se zna zgoditi da bos moral kombinirati 2 kompleta
ker enostavno se vcasih pojavi razlika v barvni lestvici (K)

Hvala ti! Kje bi pa to dobil pri nas? Nakup preko neta? Ker za ene žarnice ne bi šel ravno v LJ... Bom pa malce prebral ...

Edit: kaj pa kakšne blue vision ali osram cool blue?

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Ne jul 20, 2008 2:42 pm

No naj povem še jaz svoje izkušnje...zamenjal sem veliko žarnic - sem hotel belo svetlobo...imel sem raznja sra*** od žarnic: Špar, Bauhaus...pa tudi ene od Philips, Osram - vse sra***. Sedaj imam te navadne ''rumene'' in sem najbolj zadovoljen s temi, ker jih ne rabim pogosto menjat in po dežju vidim bolje kot prej omenjenimi. Ma ni šans, da jaz kupim katere koli več omenjene žarnice ki imajo KAO boljšo svetilnost, bele, plave...rajši imam navadne rumene. No ja imel sem tudi ''bele'' LED-ice - isto sra***...sveti MODRO...zamenjal sem pa 3 vrste LED-ic...sedaj imam spet navadne. V bližni prihodnosti bom pa kupil Xenon kit 8)

No ja sedaj pa me nekaj zanima. Na mimovrste sem opazil piskajoče žarnice. Zanima me ali gdo ima izkušnje s temi, ali ve kako se obnesejo, kako močno piska...skratka, ali so vredu. Pa še to...kje bi jih lahko še kupil razen naročil preko neta? Kakšne avtotrgovine, itd..
Link:
http://www.mimovrste.com/artikel/342003 ... -piskajoca

Uporabniški avatar
vajenc
Nov uporabnik

Napisal/-a vajenc Ne jul 20, 2008 6:51 pm

Piskajoče žarnice lahko kupiš tudi na bencinskih servisih.

LP

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Ne jul 20, 2008 8:12 pm

vajenc je napisal/-a:Piskajoče žarnice lahko kupiš tudi na bencinskih servisih.

LP

Aja fajn...lih grem malo ven s punco pa skočim še na pumpu :)
LP ;)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron Ne jul 20, 2008 10:40 pm

tomzzi je napisal/-a:Hvala ti! Kje bi pa to dobil pri nas? Nakup preko neta? Ker za ene žarnice ne bi šel ravno v LJ... Bom pa malce prebral ...

tomzzi: tocno taksne bele kot so na sliki... sem dobil tam nekje leta 2006 pri fazerju
ne vem ce jih ima se v taksni obliki... torej 5 v 1

Sicer pa sprasujes za navadne pozicijske le da so pobarvane na modro... v tem primeru
Philips blue vision... torej te bodo svetile se vedno rumeno... ker tisto steklo je obarvano
zelo na svetlo modro ...enako velja tudi za osram cool blue W5W

Slika

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Po jul 21, 2008 9:16 pm

MacTron je napisal/-a:
tomzzi je napisal/-a:Hvala ti! Kje bi pa to dobil pri nas? Nakup preko neta? Ker za ene žarnice ne bi šel ravno v LJ... Bom pa malce prebral ...

tomzzi: tocno taksne bele kot so na sliki... sem dobil tam nekje leta 2006 pri fazerju
ne vem ce jih ima se v taksni obliki... torej 5 v 1

Sicer pa sprasujes za navadne pozicijske le da so pobarvane na modro... v tem primeru
Philips blue vision... torej te bodo svetile se vedno rumeno... ker tisto steklo je obarvano
zelo na svetlo modro ...enako velja tudi za osram cool blue W5W

Slika

Hvala ti za tole. Sem že skoraj pozabil na vse skupaj, ker ni bilo cajta... Torej z nakupom teh blue vision ali cool blue ne bom dosegel željenega učinka? Se pravi brezveze vržen denar stran? Ostanejo edino ledice? Ampak s tem se pa nimam časa ubadat in jih iskat.
No hvala še enkrat za nasvet.

Edit: najdel sem ene LED v A3M ampak od Autostyle ampak zelo zelo dvomim v kvaliteto le teh. Dvomim, da bi bilo to to.

neocodex
Novinec

Re: hehe

Napisal/-a neocodex To jul 22, 2008 10:27 pm

Paris je napisal/-a:Še moje 3 žarnice, ki sem jih mel v Poliču!
Najbl kul mi je Blu-xe k je mal modrikast, sam je treb a pozicijsko dat ven in zamenat z belo LED diodo, da ne meša rumene zravn.
Drugače najbl svetla je bla plazma 90/100W, sam pomoje mal preveč za kable k so se mal topil, drugače ostalo vse v redu. Bo tale Blue-Xe bolj k je 80W pozicija in 100W dolga.

ps.: Žarnice so H4

A kdo ve kje prodajajo take Blue-Xe žarnice?

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron Sr jul 23, 2008 5:08 pm

neocodex je napisal/-a:A kdo ve kje prodajajo take Blue-Xe žarnice?

tam nekje leta 2004... so bile se v Sparu. Podjetje, ki jih izdeluje pa je Lampa

Slika

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Sr jul 23, 2008 5:29 pm

MacTron je napisal/-a:tam nekje leta 2004... so bile se v Sparu. Podjetje, ki jih izdeluje pa je Lampa

Slika

v inter šparu jih imajo še zdaj,samo včasih je blo možno dobiti 100W,zdaj imajo pa še samo 55W
Zadnjič spremenil hribko, dne Sr jul 23, 2008 10:58 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

chevy
Poznavalec foruma

Žarnice

Napisal/-a chevy Sr jul 23, 2008 6:31 pm

Te so iz Špara...so pa 55W...na neti jih nism najdu...je slabša kvaliteta slike, ker je slikano z mobitelam.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov