Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax So apr 10, 2004 2:21 pm

kako to da stranskih letvic nisi dal špricnit
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious So apr 10, 2004 3:11 pm

Nekako sem se odločil naj letvice le ostanejo črne (parkirišča in ostalo...) , mogoče pa le kdaj drugič

lp

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So apr 10, 2004 3:16 pm

Ja s temi letvicami je fuk ker so baje prilepljene in ko jo odlepiš se lak poškoduje tko je men na servisu reku.Bom pa jst dal ogledala špricnit na rumeno kot 2F2F
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS So apr 10, 2004 3:19 pm

seat je napisal/-a:Ja s temi letvicami je fuk ker so baje prilepljene in ko jo odlepiš se lak poškoduje tko je men na servisu reku.Bom pa jst dal ogledala špricnit na rumeno kot 2F2F

:har ma daj... ne nabijaj :lol: vse se da, če se hoče, na servisih je pa itaq znano kako nabijajo...
sploh ne vem zakaj hodite na pooblaščen servis.... :roll:
sicer pa če vam paše da vas nategujejo in dvojne cene, potem pač vaš problem :?
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS So apr 10, 2004 3:19 pm

2Fast&2Furious je napisal/-a:Nekako sem se odločil naj letvice le ostanejo črne (parkirišča in ostalo...) , mogoče pa le kdaj drugič

lp

ne sej morm rečt, da ta horizontalna črta mu kar paše, si prow naredil :!: :wink:
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So apr 10, 2004 3:31 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:
seat je napisal/-a:Ja s temi letvicami je fuk ker so baje prilepljene in ko jo odlepiš se lak poškoduje tko je men na servisu reku.Bom pa jst dal ogledala špricnit na rumeno kot 2F2F

:har ma daj... ne nabijaj :lol: vse se da, če se hoče, na servisih je pa itaq znano kako nabijajo...

Veš nekateri imamo še avto v garanciji pa mogoče zato hodimo na servise.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So apr 10, 2004 3:33 pm

Men osebno ful dober kit
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS So apr 10, 2004 3:39 pm

seat je napisal/-a:
HUGO_BOSS je napisal/-a:

Veš nekateri imamo še avto v garanciji pa mogoče zato hodimo na servise.

pomembna je štempiljka v servisni :wink:
a govorim naprej? :D :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So apr 10, 2004 3:44 pm

no recimo da ne grem na servis pa mi avto crkne pr 20.000km (servis je na 15.000km)
pa recimo da gre mašina v ku*ac kaj bom pol novo šel kupit.Če delaš servise redno pa maš še avto v garanciji ni hudič da nebi kej spraskal drugače pa se obrišeš pod nosom povem iz izkušenj pr prvem avtu kako je s tem

Uporabniški avatar
Quik
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Quik So apr 10, 2004 4:15 pm

letvice so res prilepljene kako je pa z lakom pa bi moral preverit (mislim da so jih nam hitro zamejal tko da dvomim da je kdo kaj popravlu lak oz barvov ponovno)

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS So apr 10, 2004 4:43 pm

poglej, vsak gleda štemplijko v servisni knjižici, tako da tud garancija ti velja,
ne vem kaj bluziš seat, sicer je pa to tvoja odločitev, jst sem ti samo povedal,
kako prideš dosti ceneje skozi...

in ja! letvice se da sneti... oni so to verjetno samo rekli zato, ker se jim ne da
zajebavat, skratka, lahko bi se razpisal, pa dokazval, samo se mi enostavno ne da,
če pač ne verjamete, vaš problem :roll:
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So apr 10, 2004 4:54 pm

Ja ok in kje naj dobim štampilko če ne grem na servis

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 So apr 10, 2004 4:58 pm

Letvica ni samo prileplena ampak je tudi "nataknena" z zatiči.
Slika

Tako, da ni bojazni, da ne bi več stala gor :mrgreen: Seveda predpogoj je pravila demontaža :wink:

LP
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS So apr 10, 2004 5:01 pm

:lol: pa sej greš na servis a ne... a ne štekaš?
pa raj o tem nebi govoril tuki...

sploh pa če smo že pri tem... saj ti ok, delaj servise na pooblaščenem servisu,
ajd, to še razumem...ql

ampak zakaj moraš tja nositi barvat ogledala in letvice :roll:

men je na porscheju računu 25 jurjev zato, da mi je pobarvu deno (beri manjše)
ogledalo ter spredje letvice, vse skupi nič od nič površine... a je to normalno?
to men pobarva model za ene 5 jurjev :lol: :lol: mislm.... ni šans ne grem več tja
pa da se slikajo! poleg tega, barva je enaka, ravno tko lohk porsche kupi kot on...
skratka... kokr hočte... komur sem že kaj spedenu (jih je kar neki že), vejo da
delamo kvalitetno in uredu in za normalen denar...
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax So apr 10, 2004 5:18 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:poglej, vsak gleda štemplijko v servisni knjižici, tako da tud garancija ti velja,
ne vem kaj bluziš seat, sicer je pa to tvoja odločitev, jst sem ti samo povedal,
kako prideš dosti ceneje skozi...

in ja! letvice se da sneti... oni so to verjetno samo rekli zato, ker se jim ne da
zajebavat, skratka, lahko bi se razpisal, pa dokazval, samo se mi enostavno ne da,
če pač ne verjamete, vaš problem :roll:

če hočejo lahko gredo račune gledat in se ugotovi goljufija oni ko je dal žig oz "lastnik" žiga (ker so oštevilčeni) najebe se pravi službo zgubi ti pa nimaš garancije!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So apr 10, 2004 5:22 pm

Ja ne sej za barvanje smo se itak menili da bom pr teb sam ko je 2F2F to na servisu spedenu za 10k vse bi mene tut ogledala prišla tam nekje okol 5-8k sej razumeš.Pa jst mam do servisa cca 30 min h tebi v LJ pa 1.30h sej me razumeš pa laži nekak avto na servisu pustim k je ful bliz pa lahka drug dan pridem če pa grem pr teb štrihat morm pa cel dan zabit sej upam da me razumeš.Če mi ti to spedenaš v enem popoldnevu pridem k teb k jst ne morem avto tm pustit pa it domov tko kot ti ker mam dost daleč do doma.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So apr 10, 2004 5:33 pm

seat je napisal/-a:Ja s temi letvicami je fuk ker so baje prilepljene in ko jo odlepiš se lak poškoduje tko je men na servisu reku.

Pri meni se je zgodilo točno to. :wink: Tisto lepilo (silikon) prime kot svinja. Sem ga grel ter trgal dol pa je še vseeno uničilo lak. Pol sem bil pa še ob 20.000 SIT za lak+štrihanje (delo).
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky So apr 10, 2004 5:39 pm

tako ti povem : za letvice rabiš 6 ur da so fertik... 1 uro da jih daš dol (vse 4+ lim morš dat dol),1 ura priprava na štrihanja,3 ure se farbajo pa sušijo,1 uro pa za nazajo gor dat... to ti je prbljžni delovni načrt s tem da maš vsake 15 min čik pavzo pa da maš kosilo po vsakem večjem posegu...
za špegle: demontaža: max 30min, brušenje 30min, štrihanje +sušenje 3 ure,montaža 30 min... se pravi 4 ure pa pol... kljuke pa isto...

samo fora je ko ponavadi čakaš na vrsto pri ličarjih :wink: :wink:

zdej glede uradnih servisov pa: jaz sem šel spojlerje montirat na uradni servis zaradi 2 vzrokov: 1 je bil da imam še vedno 100% garancijo, 2 pa da mi je uradni servis 10 min peš od doma in sem bil skoz zraven pri montaži... drugače pa tudi na servise avto peljem na uradne servise... zakaj? ker je že od začetka tam servisiran in če gre kaj narobe so oni odgovorni... če bi šel pa k enemu drugemu (tudi uradni) je pa takoj mutnja da so oni krivi in naj tam uveljavljam garancijo... :wink: :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So apr 10, 2004 5:44 pm

maky je napisal/-a:zdej glede uradnih servisov pa: jaz sem šel spojlerje montirat na uradni servis zaradi 2 vzrokov: 1 je bil da imam še vedno 100% garancijo, 2 pa da mi je uradni servis 10 min peš od doma in sem bil skoz zraven pri montaži... drugače pa tudi na servise avto peljem na uradne servise... zakaj? ker je že od začetka tam servisiran in če gre kaj narobe so oni odgovorni... če bi šel pa k enemu drugemu (tudi uradni) je pa takoj mutnja da so oni krivi in naj tam uveljavljam garancijo... :wink: :wink:

Točno to sm jst hotu povedat

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS So apr 10, 2004 5:54 pm

seat...
sploh se ne gre za to, a ti bomo mi tle štrihal al ne... ni to fora... :lol:
narobe si me razumel...
sej te razumem.... sam vseen, jst vem da ne grem več na uradni servis :D

maky... garancijo mam pa itaq :wink: tko da, verjetno je men še mal lepš k teb :lol: :P
(ti lohk povem kdaj v živo)
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov