seat je napisal/-a:Ja s temi letvicami je fuk ker so baje prilepljene in ko jo odlepiš se lak poškoduje tko je men na servisu reku.Bom pa jst dal ogledala špricnit na rumeno kot 2F2F
HUGO_BOSS je napisal/-a:seat je napisal/-a:Ja s temi letvicami je fuk ker so baje prilepljene in ko jo odlepiš se lak poškoduje tko je men na servisu reku.Bom pa jst dal ogledala špricnit na rumeno kot 2F2F
ma daj... ne nabijaj
vse se da, če se hoče, na servisih je pa itaq znano kako nabijajo...
sploh ne vem zakaj hodite na pooblaščen servis....![]()
sicer pa če vam paše da vas nategujejo in dvojne cene, potem pač vaš problem
seat je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:seat je napisal/-a:Ja s temi letvicami je fuk ker so baje prilepljene in ko jo odlepiš se lak poškoduje tko je men na servisu reku.Bom pa jst dal ogledala špricnit na rumeno kot 2F2F
ma daj... ne nabijaj
vse se da, če se hoče, na servisih je pa itaq znano kako nabijajo...
sploh ne vem zakaj hodite na pooblaščen servis....![]()
sicer pa če vam paše da vas nategujejo in dvojne cene, potem pač vaš problem
Veš nekateri imamo še avto v garanciji pa mogoče zato hodimo na servise.
HUGO_BOSS je napisal/-a:poglej, vsak gleda štemplijko v servisni knjižici, tako da tud garancija ti velja,
ne vem kaj bluziš seat, sicer je pa to tvoja odločitev, jst sem ti samo povedal,
kako prideš dosti ceneje skozi...
in ja! letvice se da sneti... oni so to verjetno samo rekli zato, ker se jim ne da
zajebavat, skratka, lahko bi se razpisal, pa dokazval, samo se mi enostavno ne da,
če pač ne verjamete, vaš problem
seat je napisal/-a:Ja s temi letvicami je fuk ker so baje prilepljene in ko jo odlepiš se lak poškoduje tko je men na servisu reku.
maky je napisal/-a:zdej glede uradnih servisov pa: jaz sem šel spojlerje montirat na uradni servis zaradi 2 vzrokov: 1 je bil da imam še vedno 100% garancijo, 2 pa da mi je uradni servis 10 min peš od doma in sem bil skoz zraven pri montaži... drugače pa tudi na servise avto peljem na uradne servise... zakaj? ker je že od začetka tam servisiran in če gre kaj narobe so oni odgovorni... če bi šel pa k enemu drugemu (tudi uradni) je pa takoj mutnja da so oni krivi in naj tam uveljavljam garancijo...![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov