cky2k je napisal/-a:no js bi pa še proso za en nasvet: katere bi men pasale v polo 6n 95 letnikops: prosim za odgovor
hvala!
lp
hribko je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:tam nekje leta 2004... so bile se v Sparu. Podjetje, ki jih izdeluje pa je Lampa
v inter šparu jih imajo še zdaj,samo včasih je blo možno dobiti 100W,zdaj imajo pa še samo 55W
matey18 je napisal/-a:Ja sej za prve sem ze poslal prodajalcu email pa ni odgovora za druge pa ne vem kje bi jih dobil pa še take mi zgledajo kot sem jih ze imel in niso ne vem kaj vzdržljive :S
Predvsem me zanimajo taprve oz take ko je vec ledic skupaj. Bi kdo vedu kje jih dobit? Tam piše na mimovrste ampak jih ne najdem:S
A so te pozicijske žarnice Philips BlueVision popolnoma legalne oz. uradna nadomestna oprema? Kaj piše na njih oz. škatli?
Imam ene japonsko-kitajske ki svetijo belo (rahlo rumeno), obarvane pa so modro kot te in ne bi rad imel zaradi njih kakšnih komplikacij (kot sem jih zaradi xenonk imel...)
GT4turb0 je napisal/-a:A so te pozicijske žarnice Philips BlueVision popolnoma legalne oz. uradna nadomestna oprema? Kaj piše na njih oz. škatli?
Imam ene japonsko-kitajske ki svetijo belo (rahlo rumeno), obarvane pa so modro kot te in ne bi rad imel zaradi njih kakšnih komplikacij (kot sem jih zaradi xenonk imel...)
thnx
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov