Fantje, jaz nisem še ravno na tekočem s temi TUV-i... oziroma ne razumem še par stvari. Ugotovil sem, da ta kit...
... pri A3M-u nima še homologacije in verjetno je sploh ne bo imel. Že dobrih 7 mesecev sprašujem in vsakič so mi rekli da ni še nič... Kaj pa npr. da bi se to kupilo v Nemčiji. Tam bi imeli narejen TUV? Ali to velja povsod enako -> če ga nima v Sloveniji, ga nima nikjer? ops:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Ja maky zastonj je bil reklama na spodnji strani je pa samo začasna sicer pride manjša reklama sam pride še napis POWERED BY SEAT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Enostavno ga dol potegneš sicer bi o tem Maky več vedel sam jst sm prejšnega z šipe lepo dol potegnu prej sm ga malce z fenom pogrel ker se je držal ko k**ba tale zdejšni mi je pa zato všeč ker ni pretiran ker ni preveč nalepke na avtu.
hja glede barve pa nevem mogoče alu folija,crom kej tazga mogoč
kako gre dol?angažiraj čim več bab z dolgimi nohti pa bo :P :P ne resno +moja punca sva tatoo na mojem avtu vlekla dol več kot 1 uro. brez fena... fora je ko se folija kar rada zatrga in preden se naučiš kako gre lepo dol traja...
@seat: za tako veliko reklamo bi moral dobiti cel tattoo zastonj ne pa napis
@_spirit_: srebrna... oz. tudi rdeča če boš kaj več z rdečo delal...recimo če boš imel rdeče zavorne čeljusti bo rdeč kar lepo pasal
_spirit_ če boš deval pri Komparetu gor tattoo prej povej bomo kej ceno zdilal ane za člane se ve :)
Ja maky tattoo je bil v celoti zastonj ker pač VIP pa tut reklama ni tko pretirana
@seat: se bova zmenila ja samo kit moram dat prej gor, ker kot vidiš na sliki pride tattoo čez pragove, tako da se mi zdi brezveze lepit čez originalne