ANJCI je napisal/-a:GOLFGTZadeva je taka. Vozim Golfa GT, ki je bil narejen iz Golfa CL. Ko je bil avto končan (leta 1996), je bil na njem opravljen A-test. Ima Gtijevo opremo, samo školjka je CL.
Na podlagi tega sem ga kasneje lahko registriral.
Zdaj pa tole. Homologacijskega kartončka nimam, listina o A-testu pa je nekje v arhivih LPPja. In jasno sem na podlagi opravljenega A-testa sploh lahko registriral avto.
Zanima me naslednje. Ali sem dolžan imeti pri sebi homologacijski kartonček (ker mi ga nikoli niso izdali)?. Na avtomobilu do sedaj nisem menjal nič, bom pa zamenjal zadnji lonec, ker ga je pobralo. Montiran je bil momo zadnji lonec (športni). Ali je okej, če nataknem gor športni lonec SLO proizvajalca (Novak, Lauš itd)?
Kaj sledi. Ali moram to menjavo homologirati ali se enostavno delam bebčka? Hvala za odgovore.
Zaradi potrdila o opravljenem A testu in homologacijskem kartončku ti ni potrebno nič skrbeti dokler je avto v originalnem stanju.
Homologacijski kartonček pa boš potreboval če boš opravil kakeršnekoli spremembe na vozilu.
Ker misliš na menjavo zadnjega športnega lonca moraš pri nakupu le tega dobiti TUV certifikat, da ustreza za tvoje vozilo neglede na proizvajalca ( tuji ali naš ). Na LPP ali kje drugje boš moral zaprositi za vpis izpuha in na podlagi pregleda vozila oz. predelave, TUV-a izpuha ti bodo izdali homologacijski kartonček z vpisano predelavo. Od predelave naprej ga potrebuješ imeti vedno s seboj .
lexussa športne filtre je treba tut homologirat?
Tako je ....športni filter spada pod predelavo / večja moč itd.../ zato ga je potrebno homologirati.
Lahko ti ga priskrbim več na PM
sm ti že pisu na pm