tomzzi je napisal/-a:Je kdo temnil pri farmel? Izkušnje? Cena?
gecco je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:Je kdo temnil pri farmel? Izkušnje? Cena?
Temnil enkrat pri njih, dvakrat pri LaBong dizajnu. Vse tri je delal Miha in narejeno odlično. O ceni pa težko, ker je že kar neki časa minilo. V primerjavi z ostalimi enako oz.ugodno!
tomzzi je napisal/-a:Je kdo temnil pri farmel? Izkušnje? Cena?
perom je napisal/-a:je pa bilo poceni.
perom je napisal/-a:nazadnje, ko sem še sledil ostale temnilce, je bil kao najcenejši, pa najbolj šlampast. Ampak to ponavadi ni nikogar motilo.
@INFINITI obstajamo tudi še drugi, ki smo ravno tako konkurenčni tako po kvaliteti, kot tudi po ceni. Je pač tako, da tisti, ki ti je bolj pri srcu ali pa ga poznaš, za tistega pač si.
crxdelsol je napisal/-a:Aha...samopromocija.
perom je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Aha...samopromocija.
ni nobena samopromocija. Če bi hotel reklamirati, bi tudi napisal za koga se gre (sicer bi verjetno takoj brisali)
Drugače pa nimam nič proti Perimundu, samo je bilo tako napisano, kot da je eden in edini. Tudi Lumarka so vsi hvalili, pa vem, da se lahko skrije s svojimi izdelki (edino, če se je kaj spremenil, v tem primeru se opravičujem). Vem pa še za enega, ki ga vsi tako hvalite (ga ne bom imenoval, da ne bo zgledalo kot samopromocija), pa tudi ne vem zakaj
Matrix je napisal/-a:Kakšne so te trenutno cene temnenja pri Lešniku (klasična limuzina)?
wodek je napisal/-a:Matrix je napisal/-a:Kakšne so te trenutno cene temnenja pri Lešniku (klasična limuzina)?
jaz sem dal za ford fiesto, res je da je malo manjša 120 € ,pa carbon folijo mi je dal tud čez streho, človek vredu dela ! v mariboru dalečnaokrog najboljši !
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov