no evo pa so prišle končno pričakovane slike te moje strupenjače......
prišel sem domov in takoj za računalnik saj vem kako nestrpno že čakate te slikce....
danes vam bom predstavil samo zadnji konc.....
prvi konc je tudi že končan ampak zaradi teme nisem mogel narediti kvalitetnih slik.....
bilo je veliko problemov to vse skupi spravt dol in gor veliko živcev......švica.....
delali smo neprestano in to z užitkom......saj smo se maximalno potrudili in vložili vse svoje znanje in iznajdlivosti da smo vse skupaj spravli skupaj....
delali smo estetsko in oblikovno lepo saj smo hoteli narediti vectro najlepšo v tej naši mali okolici...
ostali so nam še pragovi.......saj vsak ki se je že kdaj spuščal v podobne stvari ve da se teh stvari neda sestavit v pol ure in da je potrebno veliko več časa,saj ko misliš da si že skoraj gotov te nekaj neprijetno preseneti in komplet kar si naredil do tega trenutka se ti poruši in vse razmišljanje se lahko začne znova.......
HVALA DEJANU (SILVER GOLFU II),NJEGOVEMU BRATCU ,IN NJUNEMU OČETU da smo vso stvar danes pripeljali do skorajšnjega konca,in da bomo vsakič ko bomo pogledali vectro vedeli koliko truda smo vložili s skupnimi močmi v ta moj avtoček.....
in vsakič ko jo pogledam se mi kar zasolzijo oči in to od sreče saj vem da je to nekaj mojega in da je to nekaj v kar je bilo vloženega toliko denarja in toliko truda.......
HVALA VAM VSEM TUKAJ NA FORUMU ZA VAŠO PODPORO in vidimo se na srečanjih.....
MAŠINA PRED ČIŠČENJEM:
MAŠINA PO ČIŠČENJU:
BREZ ODBIJAČA:
ŠE SLIK ČEZ NEKAJ MINUT.....