Megane.Coupe je napisal/-a:'čer
jz mam en problem ko sm naročo prek conrada pedala in prestavno bunko
zdej pa je to treba homologirat.. in rabim papirje a ne? : o mislim da se bom naročo v LJ .. a tam komplicirajo za to ker nimam nč razen računa : s
hvala za predloge/odgovore
Megane.Coupe je napisal/-a:no dans sm pa jz pelo svojga megana na a-test za zatemnena stekla.
In kaj je blo.. stric lepo popiše tiste šipe, gleda vsako 5min, pol se pa loti stvari zarad katerih nism jz tja šeo : ) in mi potem lepo opombico napiše v kontrolnem poročilu:
''Na vozilo so vgrajene pnevmatike dimenzije 195/60 R14 86V,
neoriginalne zadnje luči, športni zadnji izpušni lonec in športne stopalke za katere vložnik ni predložil ustrezne teh.dokumentacije, zato njihova vgradnja ni odobrena!
Cena je drugač prišla 11.280 SIT z novim homolog. kartončkom.
zj pa lol njihova vgradnja ni odobrena? mislim what the f*ranci* jz sploh nism zahtevo za odobritev : ) no dobr sj ni nič težil sam.. tist cajt ko je te stvari gledo bi lahk že 2nove stranke zrihto
-zgolj informativne narave-
Megane.Coupe je napisal/-a:ja dobr ka pol mislte da je to brezveze homologirat : o hmm bom še vprašo mal tega tipsona..al pa na LPP bom poklico če je treba pa če lahk without papers (lol)
post scriptus: heh pa nek .. sj sm že pozabo kje, vem sam da sm mogu iz ENG prevedit : )
Roks85 je napisal/-a:Ok priznam da se mi ni dalo brat vsega kaj je tu napisano, tak da bom kr vprašal.
No danes me je ustavo policist in pač poleg vsega ostalega zahteval homologacijo. Jaz mu dam vse papirje, nakar reče da to nič ne velja ker je staro že leto pa pol. Homologirana so temnjena stekla in izpuh. Sicer me je na koncu spustil, ampak mi je vmes grozil s 100k kazni. Na koncu je reko naj to porihtam. Baje naj nebi blo homologacijskega kartončka zraven, ampak jaz sem mu dal vse kar sem dobil ob nakupu avta. To pa so tisti listi od RTI-ja, ko so gor slike avta pa vse opreme itd., pa še neki list ko piše gor da je avto pač v skladu s pravili. Zaj točno ne vem kaj je gor napisano, bom pogledal pa pol pripisal zraven če rabite da mi odgovorite.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov