Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po nov 13, 2006 11:01 pm

Majo telefon, poglej na www.lpp.si

Uporabniški avatar
jurre
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a jurre Po nov 13, 2006 11:03 pm

jaz sem cakal vec kot mesec, telefon ti ne pomaga, ker te samo prevezujejo nekam v 3dni in cakas vsaj 10min da se nekdo javi! Saj mene so, potem pa rece ja sj to je bil sele tega pa tega dne pregled narejen (ja, "sele" en mesec nazaj ja...). Ja to bo sele drug tedn...Tako da sem pol dobu cez dober teden :roll:
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Po nov 13, 2006 11:06 pm

vsak dan eno črko natipkajo. a je že kdo razmišljal zakaj gre to tako počas?

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

:)

Napisal/-a Paris Sr nov 15, 2006 7:57 pm

Vem ja : Za tak dnar je to to!
Slika

Uporabniški avatar
Megane.Coupe
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Megane.Coupe Sr nov 22, 2006 7:44 pm

'čer
jz mam en problem ko sm naročo prek conrada pedala in prestavno bunko
zdej pa je to treba homologirat.. in rabim papirje a ne? : o mislim da se bom naročo v LJ .. a tam komplicirajo za to ker nimam nč razen računa : s

hvala za predloge/odgovore
V siru, več kot je lukenj manj je sira in
več kot je sira več je lukenj, torej več kot je sira manj je sira.

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Napisal/-a Paris Če nov 23, 2006 8:39 am

Megane.Coupe je napisal/-a:'čer
jz mam en problem ko sm naročo prek conrada pedala in prestavno bunko
zdej pa je to treba homologirat.. in rabim papirje a ne? : o mislim da se bom naročo v LJ .. a tam komplicirajo za to ker nimam nč razen računa : s

hvala za predloge/odgovore

Hm, a si ti zihr da rabš to homologirat in si tega res želiš?
Ker za to ti nau noben moril, ker niti vedu nau kaj je blo prej in kaj zdej?
Policaji pa še manj. Tko da tega ne rabiš it homologirat! Če pa že hočeš, se te pa naujo na LPP-ju nč branil! :D hehe Razmisli malo.
Slika

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Če nov 23, 2006 8:41 am

račun ti nč ne pomaga, ti rabš TUV to je cerfitikat...drugače pa sorry sm tega ne rabš homologirat...če pa maš željo dat neki dnarja lpp-ju pa vrzi dnar stran...
ne, brez kartončka se ne smeš vozit ker je v tem času avto tehnično neispraven, vendar so men rekla majstri na lpp da naj se vozm vseen, in naj rečem da že ne vem kolko časa pošiljajo vse to..

Uporabniški avatar
Megane.Coupe
Nov uporabnik

Napisal/-a Megane.Coupe Če nov 23, 2006 9:51 am

am ne glej stari, men je sosed ko dela na tehničnih pregledih žonta reko da je to100% treba dat homologirat.. rabo bi kake papirje, a bi se to dal dobit tle gor? : s
tnx

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

hehe

Napisal/-a Paris Če nov 23, 2006 10:05 am

hehe haha!
Ti kr! Noben se te nau branu:D haha

Papirje pa dvomim da boš dobil!

jao jao! Kaj bi pol jst mogu vse homologirat: šarky-ja, športne pedalke, krom prestavno ročko, lučke v armaturi, lučke na števcih, 3. zavorno luč, prevleke za sedeže, naslon za roko, blažilnike za varnostni pas, gumo oz. oblogo na volanu, krom okvir prestavne ročke, neonko v prtlažnku, woofer in ojačevalc... itd. WTF?

Pa kaj da dam 100k za vse to! Ti nisi resn!

ps: "V siru, več kot je lukenj manj je sira in več kot je sira več je lukenj, torej več kot je sira manj je sira." HAHAHAHA Full dobra!!! Kje si to pobral?
Slika

Uporabniški avatar
Megane.Coupe
Nov uporabnik

Napisal/-a Megane.Coupe Če nov 23, 2006 10:30 am

ja dobr ka pol mislte da je to brezveze homologirat : o hmm bom še vprašo mal tega tipsona..al pa na LPP bom poklico če je treba pa če lahk without papers (lol)

post scriptus: heh pa nek .. sj sm že pozabo kje, vem sam da sm mogu iz ENG prevedit : )

Uporabniški avatar
Megane.Coupe
Nov uporabnik

Obisk na RTI-ju - Homolog. stekel

Napisal/-a Megane.Coupe Sr nov 29, 2006 4:14 pm

no dans sm pa jz pelo svojga megana na a-test za zatemnena stekla.
In kaj je blo.. stric lepo popiše tiste šipe, gleda vsako 5min, pol se pa loti stvari zarad katerih nism jz tja šeo : ) in mi potem lepo opombico napiše v kontrolnem poročilu:
''Na vozilo so vgrajene pnevmatike dimenzije 195/60 R14 86V,
neoriginalne zadnje luči, športni zadnji izpušni lonec in športne stopalke za katere vložnik ni predložil ustrezne teh.dokumentacije, zato njihova vgradnja ni odobrena!

Cena je drugač prišla 11.280 SIT z novim homolog. kartončkom.

zj pa lol njihova vgradnja ni odobrena? mislim what the f*ranci* jz sploh nism zahtevo za odobritev : ) no dobr sj ni nič težil sam.. tist cajt ko je te stvari gledo bi lahk že 2nove stranke zrihto

-zgolj informativne narave-

Roks85
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a Roks85 Sr nov 29, 2006 4:44 pm

Ok priznam da se mi ni dalo brat vsega kaj je tu napisano, tak da bom kr vprašal.

No danes me je ustavo policist in pač poleg vsega ostalega zahteval homologacijo. Jaz mu dam vse papirje, nakar reče da to nič ne velja ker je staro že leto pa pol. Homologirana so temnjena stekla in izpuh. Sicer me je na koncu spustil, ampak mi je vmes grozil s 100k kazni. Na koncu je reko naj to porihtam. Baje naj nebi blo homologacijskega kartončka zraven, ampak jaz sem mu dal vse kar sem dobil ob nakupu avta. To pa so tisti listi od RTI-ja, ko so gor slike avta pa vse opreme itd., pa še neki list ko piše gor da je avto pač v skladu s pravili. Zaj točno ne vem kaj je gor napisano, bom pogledal pa pol pripisal zraven če rabite da mi odgovorite.
Slika
Roks [Mad Tuners]

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Re: Obisk na RTI-ju - Homolog. stekel

Napisal/-a SAVINJCAN Sr nov 29, 2006 4:59 pm

Megane.Coupe je napisal/-a:no dans sm pa jz pelo svojga megana na a-test za zatemnena stekla.
In kaj je blo.. stric lepo popiše tiste šipe, gleda vsako 5min, pol se pa loti stvari zarad katerih nism jz tja šeo : ) in mi potem lepo opombico napiše v kontrolnem poročilu:
''Na vozilo so vgrajene pnevmatike dimenzije 195/60 R14 86V,
neoriginalne zadnje luči, športni zadnji izpušni lonec in športne stopalke za katere vložnik ni predložil ustrezne teh.dokumentacije, zato njihova vgradnja ni odobrena!

Cena je drugač prišla 11.280 SIT z novim homolog. kartončkom.

zj pa lol njihova vgradnja ni odobrena? mislim what the f*ranci* jz sploh nism zahtevo za odobritev : ) no dobr sj ni nič težil sam.. tist cajt ko je te stvari gledo bi lahk že 2nove stranke zrihto

-zgolj informativne narave-

to sem ti jaz že govoru, ko si vse to dal na avto, sam nemorem pomagat, če se ti nič ne da dopovedat. sem te lepo vprašal kere dimenzije točno maš gume gor in, da če nimaš točno teh vpisan v kartonček si ga ob prometni naj****, ... sam ti si se mi sam neki smehal.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr nov 29, 2006 5:01 pm

Megane.Coupe je napisal/-a:ja dobr ka pol mislte da je to brezveze homologirat : o hmm bom še vprašo mal tega tipsona..al pa na LPP bom poklico če je treba pa če lahk without papers (lol)

post scriptus: heh pa nek .. sj sm že pozabo kje, vem sam da sm mogu iz ENG prevedit : )

ti kr pokliči na LPP, res ti bodo ful velik povedali, car boš, če boš sploh koga dobil na tel. :P

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr nov 29, 2006 5:02 pm

Roks85 je napisal/-a:Ok priznam da se mi ni dalo brat vsega kaj je tu napisano, tak da bom kr vprašal.

No danes me je ustavo policist in pač poleg vsega ostalega zahteval homologacijo. Jaz mu dam vse papirje, nakar reče da to nič ne velja ker je staro že leto pa pol. Homologirana so temnjena stekla in izpuh. Sicer me je na koncu spustil, ampak mi je vmes grozil s 100k kazni. Na koncu je reko naj to porihtam. Baje naj nebi blo homologacijskega kartončka zraven, ampak jaz sem mu dal vse kar sem dobil ob nakupu avta. To pa so tisti listi od RTI-ja, ko so gor slike avta pa vse opreme itd., pa še neki list ko piše gor da je avto pač v skladu s pravili. Zaj točno ne vem kaj je gor napisano, bom pogledal pa pol pripisal zraven če rabite da mi odgovorite.

hm, zakaj ti je težil vprašaš? prvo preberi kartonček kjer gor natančno piše kaj imaš homologiran in kaj ne. jaz bi to prvo prebral, ko bi avto kupoval ne potem neki toplo vode odkrival, ko bi avto že imel leto pa pol.

Roks85
Novinec

Napisal/-a Roks85 Sr nov 29, 2006 5:18 pm

Avto mam šele pol leta tak za info. Drugače pa na tistih listih piše vse kar je za homologirat. Je razvidno da je čist legalno in homologirano zatemnjene šipe IN tud izpuh... In gnjavo je ker so tisti listi stari leto pa pol... Če bi blo pred mescom dni bi blo vse ql je reko...
Slika
Roks [Mad Tuners]

Uporabniški avatar
jurre
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a jurre Sr nov 29, 2006 9:03 pm

hm, zadnjic sem nekje bral o tem pa ne najdem vec...
zanima me, kako je s to homologacijo pozimi, zanima me namrec glede felten? Se da to opravit, da jih nimas na avtu?

/edit
sem ze ugotovil, pravijo da se naceloma da, je pa boljse ce so na avtu.
Zadnjič spremenil jurre, dne Pe dec 01, 2006 9:56 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss Sr nov 29, 2006 9:23 pm

haha a športen pedalke da homologirat? haha ta mi ej pa dobra. še papirjeu za to sploh ni pol pa kr homologirat a direktor kar rab je sam da je papir in tprava cifra. to je pa use.
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo Če jan 04, 2007 11:33 pm

da tukaj vprašam. Ve kdo iz lastnih izkušenj ali lahko homologiraš platišča+pnevmatike, če le ta NISO našraufana na avto? Imam vse papirje in tuve... Ker bi šel porihtat do marca, ne mislim pa letnih gum še gor dajat, logično-.-
lp
gorgo

Roks85
Novinec

Napisal/-a Roks85 Pe jan 05, 2007 9:04 am

Sicer nameravam to naredit marca, kot ti, in ko sem klical na RTI so mi povedali, da mi monter izpolni vse papirje, oni pa mi izdajo potrdilo samo... Če se motim me ne linčat ;)
Slika
Roks [Mad Tuners]
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov