Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So mar 26, 2005 9:09 pm

zdaj pa alu wing res paše gor, svaka čast...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ So mar 26, 2005 9:09 pm

Tud jst ne bom nč novga povedu...res je lepo...si za zgled, kako dobr upedenat avto!!!

L.P Bistri
555

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe So mar 26, 2005 9:11 pm

Odbijač ni slab... razn da mi ni ravno všeč da so na sredini izpuhi... definitivno pa ne podpiram alu winga... ;)
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan So mar 26, 2005 9:12 pm

no kot sem obljubil pa vam za danes pošiljam še zadnjo slikco....
prvi konc......
sej jih je še več ampak ostale pridejo jutri na tapeto....
ta je pa res taka brutalna vsaj meni:

Slika

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan So mar 26, 2005 9:13 pm

VaLe je napisal/-a:Odbijač ni slab... razn da mi ni ravno všeč da so na sredini izpuhi... definitivno pa ne podpiram alu winga... ;)

saj veš vale vsak ima svoje mnenje in vsako mnenje spoštujem pa naj bo to pohvala ali kritika....
imaš pa lepega cliota.....

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So mar 26, 2005 9:15 pm

Jst bom zdele mal ugasnu comp - pa grem ven.mi bo svež zrak dobro del :noro :noro
Petardo maš Damjan :!:

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ So mar 26, 2005 9:16 pm

Se bom tud z temle mogu strinjat. Res je brutalen prednji odbijač...kar se pa zadjih izpuhov tiče, res je vsak ima svoj okus, hvalabogu, drugače bi imeli vsi enake avte... :D

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe So mar 26, 2005 9:19 pm

damjan je napisal/-a:
VaLe je napisal/-a:Odbijač ni slab... razn da mi ni ravno všeč da so na sredini izpuhi... definitivno pa ne podpiram alu winga... ;)

saj veš vale vsak ima svoje mnenje in vsako mnenje spoštujem pa naj bo to pohvala ali kritika....
imaš pa lepega cliota.....

Tvojega avta definitivno ne kritiziram... dobro zgleda, sprednja maska se mi dopade in vsaka čast, da si se lotil takšnega projekta... spoštujem takšne ;) Ampak sem pač povedal, da meni recimo ni preveč všeč, izpuhi na sredini in pa alu wing. Bi po moje bolše zgledal z kakšnim manjšim spojlerjem.
Pa hvala ;)

P.s.: Drinka ko se vidimo :P
My Love... Nissan 350 z
Slika

MajstR
Nov uporabnik

Kraj: Dob pri Šentvidu

Napisal/-a MajstR So mar 26, 2005 9:29 pm

no pa smo končno dočakal spedenan avto sam zihr boš še kej rihtu tko k si povedu
ej res predn konc je ful lepši pa agresivnejši kt zadni men je ful ušeč.pa vse pohvale :bow da si se sploh lotu pedenanja kr ti je kot sm vidu vzel kar velik časa.
pa prosu bi te če napišeš kje si dobu od carzona kit k me ful zanima če ti ni odveč

Uporabniški avatar
Kiko
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Kiko So mar 26, 2005 9:33 pm

F.E.N.O.M.E.N.A.L.N.O. :!: :!: :!:
Zdaj me pa samo zanima če so sanje postale resničnost do konca.

Avto je da best. :shock:

LP KIKO ;)
Slika

Uporabniški avatar
Dauče
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dauče So mar 26, 2005 10:26 pm

sm kr neki "časa" spremli tvoj projekt in to kar zdj vidm je :bow :bow :bow
komi čakam na nove fotke :yum

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 So mar 26, 2005 10:35 pm

Super zgleda, verjamem da je bilo vloženega veliko truda, denarja niti ni treba omenjat. Kako je kaj z predelavo motorja ? Ali še ta pride na vrsto ?
Imam pa eno kritiko. Opažam pri mnogih, tudi pri prijatelju, ki je pravkar hudo zrihtal Megana, da večina uporablja srebrne mrežice. Žal bi po mojem mnenju bile dosti boljše črne.Te absolutno padejo preveč v oči in delujejo, oprosti na izrazu "ceneno".
Drugače bo pa tud Alu Wing dober zgledal, ker bo vse ostalo "opedenan". :) Če boš še imel kakšen nabrit motor 300 PS +, ga boš itak potreboval. ;)

Uporabniški avatar
runner
Nov uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a runner So mar 26, 2005 10:45 pm

URBY je napisal/-a:kaj je to alu wing???

Aluminjasto krilo na zadnji haubi ;) :D

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 So mar 26, 2005 10:53 pm

TomyBoy2 je napisal/-a:Super zgleda, verjamem da je bilo vloženega veliko truda, denarja niti ni treba omenjat. Kako je kaj z predelavo motorja ? Ali še ta pride na vrsto ?
Imam pa eno kritiko. Opažam pri mnogih, tudi pri prijatelju, ki je pravkar hudo zrihtal Megana, da večina uporablja srebrne mrežice. Žal bi po mojem mnenju bile dosti boljše črne.Te absolutno padejo preveč v oči in delujejo, oprosti na izrazu "ceneno".
Drugače bo pa tud Alu Wing dober zgledal, ker bo vse ostalo "opedenan". :) Če boš še imel kakšen nabrit motor 300 PS +, ga boš itak potreboval. ;)

ti si mal preveč f&f pa 2f&2f gledu...kje bo pa on dubu 300KM + iz tega? kl še najcenejši tuning se prav chip tuning ( ne cheap tuning :P ) ne pride v poštev k ni turbo motorčk,idina šasna je drug motor,kukr je že reku da bo 1x naredu tko če bo keš,ampk 300 in več KM je pa že bol tko...dej mal realn bot pa ne sanjat :? pa damjan brez zamere,nism s tem nč slabga hotu nate vrčt to je letelo na TomyBoy-a,sm pač sm mal realno powedou...mega avto drgač
;)
LP
Slika

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 So mar 26, 2005 11:15 pm

rok46 je napisal/-a:ti si mal preveč f&f pa 2f&2f gledu...kje bo pa on dubu 300KM + iz tega? kl še najcenejši tuning se prav chip tuning ( ne cheap tuning :P ) ne pride v poštev k ni turbo motorčk,idina šasna je drug motor,kukr je že reku da bo 1x naredu tko če bo keš,ampk 300 in več KM je pa že bol tko...dej mal realn bot pa ne sanjat :? pa damjan brez zamere,nism s tem nč slabga hotu nate vrčt to je letelo na TomyBoy-a,sm pač sm mal realno powedou...mega avto drgač
;)
LP

Jaz nimam kaj sanjat, mogoče lahko sanjaš samo ti. :roll: Marsikdo, tudi pri nas pa to tudi uresniči. Zakaj pa ne, kot da bi danes to bil kakšen problem ? Tako imenovana "ovira", je samo denar.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em So mar 26, 2005 11:54 pm

[quote="Slika[/quote]
:o :bow :bow :bow :bow :clapclap

Uporabniški avatar
RoBBiE`
Novinec

Napisal/-a RoBBiE` Ne mar 27, 2005 12:04 am

ja uglavnem zasluzene pohvale se z moje strani 8) res lepo pedenas tole vectro,komi se cakajo slike vseh pogledov :) ammm ja pa srecno vozno,velik varnih kilometrou,pa ne ga prevec tiscat da ga ne bos prehitr mogu spet sestavljat ;)
LP
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost