curkl21 je napisal/-a:Kot je že nekdo napisal nekaj časa nazaj je res najboljši kar ksenon kit, ker je zelooooooooooo težko najti takšne žarnice za ceno od 10-25 e, ki bojo svetile čisto belo.
PA LP, SANDI
gaši je napisal/-a:No da še jaz povem...jas sem za finto kupo žarnice v Interšparu za 11€- H4-kao bele (xenon light-steklo je celo modro)...pač zanimalo me je...no sem zmontiral zraven pa sem še dal bele pozicije (ledike z not vrezano kapico)...in svetijo res belo je ful razlika od navadnih rumenkastih, se res ful pozna...no edino sranje tega je...TEMA+DEŽ=PORAZNO...no kak dolgo bo svetlo bo pol bom pa menjal
..
cky2k je napisal/-a:Mene pa samo nekaj zanima rad bi nabavil te žarnice in me zanima kakšne žarnice gredo za dolg in kratek snop svetlobe gre pa za avtomobil vw polo 6n letnik 95
chevy je napisal/-a:Osram all season...kakšne izkušnje maste z njimi (živ. doba, svetloba ?, itd.) ?
Aja...naj mi negdo svetuje, katere žarnice se najbolje obnesejo kot meglenke...sm enkrat prej napisu pa ni bilo odgovora...gre pa za H7.
LP
martk je napisal/-a:chevy je napisal/-a:Osram all season...kakšne izkušnje maste z njimi (živ. doba, svetloba ?, itd.) ?
Aja...naj mi negdo svetuje, katere žarnice se najbolje obnesejo kot meglenke...sm enkrat prej napisu pa ni bilo odgovora...gre pa za H7.
Če se ne motim, jih ne delajo večSvetijo pa bolj rumeno, za meglo so zakon.
MacTron je napisal/-a:martk je napisal/-a:chevy je napisal/-a:Osram all season...kakšne izkušnje maste z njimi (živ. doba, svetloba ?, itd.) ?
Če se ne motim, jih ne delajo večSvetijo pa bolj rumeno, za meglo so zakon.
Tako je All Season ne dobis vec zato pa je njena "naslednica" v drugi firmi All Weather (H1,H3,H4,H7)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov