stench je napisal/-a:Kazen je do 120k (500€). Prvi vpis (homologacija je 7k, nadaljni je nekaj ceneje, če pa nimaš še novega kartončka (A4 format) pa še 5k za kartonček.
denčo je napisal/-a:stench je napisal/-a:Kazen je do 120k (500€). Prvi vpis (homologacija je 7k, nadaljni je nekaj ceneje, če pa nimaš še novega kartončka (A4 format) pa še 5k za kartonček.
Kdaj si nazadnje kaj homologiral?..namreč usak posamezen pregled za homo je 7k. Če pa naenkrat, pa je nakaj popusta...
stench je napisal/-a:Homologiral nisem pa še nič, sploh nevem kaj je to važno, če pa vem kaj pa kako.
denčo je napisal/-a:gorgo je napisal/-a:stench ti je čisto prav napisal. sicer imajo cenik, ampak zračunajo pa tudi tak kot se jim zazdi včasih...
Če ma teta cenik tam na okencu...kako ti lahko potem posvoje zračuna?
gorgo je napisal/-a:denčo je napisal/-a:gorgo je napisal/-a:stench ti je čisto prav napisal. sicer imajo cenik, ampak zračunajo pa tudi tak kot se jim zazdi včasih...
Popolnoma te razumem, ampak verjemi, da je tak... ti si rekel da priide vsak pregled 7k. mene je npr. stal 12700... kartonček sem že imel seveda, šlo se je za vzmeti.
denčo je napisal/-a:gorgo je napisal/-a:denčo je napisal/-a:gorgo je napisal/-a:stench ti je čisto prav napisal. sicer imajo cenik, ampak zračunajo pa tudi tak kot se jim zazdi včasih...
Popolnoma te razumem, ampak verjemi, da je tak... ti si rekel da priide vsak pregled 7k. mene je npr. stal 12700... kartonček sem že imel seveda, šlo se je za vzmeti.
To mi je res tako čudno no, pa ravno zadnič sem tu bral da je mogu nekdo zaradi temnenja šip delat komplet tehnični pregled in še to plačat...
Pa kaj ti ni blo nič čudno ko ti je rekla za ceno...pa tak simpatična je ena tam, mislim da bi prej njo zmedu kot pa ona tebe![]()
lp denis
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov