Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Zodd
Novinec

Napisal/-a Zodd Pe jan 05, 2007 9:14 am

meu sm sportne pedalke ko sem se homologirat fedre je zacev tezit sem znoru in jih kar tam dol pobral ;) tezijo za vsak drek

birdy
Nov uporabnik

Kraj: Lj-center

Napisal/-a birdy Pe jan 05, 2007 9:21 am

Najbrz novo prasanje, ce je kdo to ze pocel in slucajno ve:

kaj potrebujem da homologiram sledece
karoserija AR 33 1.7 16v
notr smo utaknl 1.5IE(manj konj)
in bi zadevo seveda radi tud registriral za manj dnarja

ali kdo ve kere papirje se potrebuje za tole?
Alfa Romeo
...____ ___.........................
......../..|___.........................
....../.....___|....EVOLUZIONE
......TURBO...........................

-grizly-
Nov uporabnik

Kraj: žalec

Napisal/-a -grizly- To jan 16, 2007 10:50 am

živjo. na hotro sem preletel tale FAQ in nisem opazil kje piše kakšna je kazen če nimaš homologiranih platišč in koliko je homologacija za širša platišča.

tnx

ajd/sašo

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench To jan 16, 2007 12:26 pm

Kazen je do 120k (500€). Prvi vpis (homologacija je 7k, nadaljni je nekaj ceneje, če pa nimaš še novega kartončka (A4 format) pa še 5k za kartonček.
Slika

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo To jan 16, 2007 12:30 pm

jaz sem dobo 417 evrov ;)

Uporabniški avatar
denčo
Nov uporabnik

Napisal/-a denčo To jan 16, 2007 1:02 pm

stench je napisal/-a:Kazen je do 120k (500€). Prvi vpis (homologacija je 7k, nadaljni je nekaj ceneje, če pa nimaš še novega kartončka (A4 format) pa še 5k za kartonček.

Kdaj si nazadnje kaj homologiral?..namreč usak posamezen pregled za homo je 7k. Če pa naenkrat, pa je nakaj popusta...
Vsak avto, svojo pesem poje

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Napisal/-a stench To jan 16, 2007 1:23 pm

denčo je napisal/-a:
stench je napisal/-a:Kazen je do 120k (500€). Prvi vpis (homologacija je 7k, nadaljni je nekaj ceneje, če pa nimaš še novega kartončka (A4 format) pa še 5k za kartonček.

Kdaj si nazadnje kaj homologiral?..namreč usak posamezen pregled za homo je 7k. Če pa naenkrat, pa je nakaj popusta...

Ti, ki si pa tolikokrat homologiral, pa tudi verjetno veš, da se cenika ne držijo najbolj. Če ne veš, ti pa jaz povem.
Homologiral nisem pa še nič, sploh nevem kaj je to važno, če pa vem kaj pa kako.
Slika

Uporabniški avatar
denčo
Nov uporabnik

Napisal/-a denčo To jan 16, 2007 2:21 pm

stench je napisal/-a:Homologiral nisem pa še nič, sploh nevem kaj je to važno, če pa vem kaj pa kako.

eno je teorija, drugo je praksa...

ne sej drugače nisem nič hotu zlo. namernega , je pa tak kokr sm reku če homologeraš več stvari naeenkrat (šipe,spojr,feltne) dobiš popust...če pa use to homologeraš posebaj (prvi mesec feltne, drugi spojler...) pa plačaš celotno 7k za usako

lp pa brez zamere stanko

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Napisal/-a gorgo To jan 16, 2007 2:36 pm

stench ti je čisto prav napisal. sicer imajo cenik, ampak zračunajo pa tudi tak kot se jim zazdi včasih...

Uporabniški avatar
denčo
Nov uporabnik

Napisal/-a denčo To jan 16, 2007 2:44 pm

gorgo je napisal/-a:stench ti je čisto prav napisal. sicer imajo cenik, ampak zračunajo pa tudi tak kot se jim zazdi včasih...

Če ma teta cenik tam na okencu...kako ti lahko potem posvoje zračuna?

-grizly-
Nov uporabnik

Kraj: žalec

Napisal/-a -grizly- To jan 16, 2007 4:27 pm

ka a homologacijo 100% nardiš al te kej jeb...recimo da js kupim rablena platišča in jih zamenjam a mi lahko kej fantazirajo oz. jeb...? a gre homologacija vedno čez?

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Napisal/-a gorgo To jan 16, 2007 6:20 pm

denčo je napisal/-a:
gorgo je napisal/-a:stench ti je čisto prav napisal. sicer imajo cenik, ampak zračunajo pa tudi tak kot se jim zazdi včasih...

Popolnoma te razumem, ampak verjemi, da je tak... ti si rekel da priide vsak pregled 7k. mene je npr. stal 12700... kartonček sem že imel seveda, šlo se je za vzmeti.

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Napisal/-a gorgo To jan 16, 2007 6:22 pm

-grizly- je napisal/-a:ka a homologacijo 100% nardiš al te kej jeb...recimo da js kupim rablena platišča in jih zamenjam a mi lahko kej fantazirajo oz. jeb...? a gre homologacija vedno čez?

stari malo si preberi, če maš TUV za tvoja platišča potem gre skozi, drugače nimaš kaj iskat..

Uporabniški avatar
denčo
Nov uporabnik

Napisal/-a denčo To jan 16, 2007 7:09 pm

gorgo je napisal/-a:
denčo je napisal/-a:

Popolnoma te razumem, ampak verjemi, da je tak... ti si rekel da priide vsak pregled 7k. mene je npr. stal 12700... kartonček sem že imel seveda, šlo se je za vzmeti.

To mi je res tako čudno no, pa ravno zadnič sem tu bral da je mogu nekdo zaradi temnenja šip delat komplet tehnični pregled in še to plačat...

Pa kaj ti ni blo nič čudno ko ti je rekla za ceno...pa tak simpatična je ena tam, mislim da bi prej njo zmedu kot pa ona tebe :D

lp denis

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Napisal/-a stench To jan 16, 2007 9:17 pm

denčo je napisal/-a:
gorgo je napisal/-a:
denčo je napisal/-a:

To mi je res tako čudno no, pa ravno zadnič sem tu bral da je mogu nekdo zaradi temnenja šip delat komplet tehnični pregled in še to plačat...

Pa kaj ti ni blo nič čudno ko ti je rekla za ceno...pa tak simpatična je ena tam, mislim da bi prej njo zmedu kot pa ona tebe :D

lp denis

Denis zamere ni.
Kaj hočemo tako je, spremenili bomo bolj težko kaj, na tem področju bi morala biti samo večja konkurenca (samo to je že druga tema in je bila tudi že obdelana).
Slika

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman Pe jan 26, 2007 5:11 pm

Pozdrav! Neki em zanima - po enih nepreverjenih informacijah se zdej po novem pri homologaciji pregleda cel avto, ce ustreza homologaciji, tudi plini se izmerijo... - je to res ali ne?
vcasih vem da ce si prisel homologirat felge, so ti samo felge preverli, ce si mel pod havbo nehomologiran sportni filter, in jim nisi havbe odpiral, niso sli sami gledat...
KAKO je zdej s tem? Mogoce kdo ve?
hvala
Kennman

jan49
Nov uporabnik

Napisal/-a jan49 To jan 30, 2007 11:09 pm

Tudi mene isto zanima. :D

Poleg tega pa me še zanima, če grem homologirati feltne ali mi lahko kaj težijo, ker sta dve gumi že dokaj zlizani? :?

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr jan 31, 2007 12:18 am

sem razmišljal, da bi bilo potrebno to njihovo različno računanje prijavit na urad za varstvo potrošnikov in da bi potem kakšna inšpekcija malo pregledala njihove cenike in potem račune, če se ujemajo.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Sr jan 31, 2007 12:55 am

GLih se jim da,ja...

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Napisal/-a stench Sr jan 31, 2007 4:44 pm

Inšpekcija gre k tistemu, ki enkrat po pomoti poda narobno ceno.
K takim ne hodijo, ker se nočejo zafrkavat.
Po drugi strani je ziher kak ˝catch˝ da lahko tako delajo, če ne to boš pa sam mogel dokazat da LPP dela narobe, ker drugače bodo rekli, da ni utemeljen sum, sami pa ne bodo šli pogledat.

Pa se opravičujem za OT
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov