jurre je napisal/-a:mi pove nekdo, kako je s homologacijo alu feltn, ce imas eno s seboj v prtljazniku? Sem na LPP vprasal, pa mi ni znala tocno povedat, pravi da naj bi se naceloma dalo, rajsi pa vidijo da so feltne gor.. Zdaj se mi ne da komplicirat pa 2x feltne menjat, pa bi mel samo eno v prtljazniku, vendar ne vem koliko komplicirajo s tem?
Zamenjava zadnjih luči
Potrebujemo odtisnen E na luči sami ter certifikat o ustrezni svetilnosti. Tuv-a se pri lučeh načeloma ne dobi zato se ga naj tudi nebi rabilo. V kolikor ga imate ne more škoditi.
jurre je napisal/-a:no, eto da ne bo dvomov. Se DA homologirat, ce imas alu feltno s seboj. Jaz sem bil danes na LPP, za vsak slucajn sem vzel vse 4, je rekel naj pokazem eno, prepisal dimenzijo in ET, me vprasal ce gleda kaj ven iz blatnika, sem rekel da ne. Potem sem spravil, je pregledal tuv, pa se ene 2x omenil da ne sme ven gledat, pol pa rece no, saj je avto itak tukaj v tuv-u napisan, pol nimam kaj rect. Pa je bilo to todobrih 20 min vse skupaj, pa se to v glavnem zaradi enega pred mano...
zdj pa cakam kartoncek.. :P
Roks85 je napisal/-a:Danes sem oddal vlogo, v petek pa mam homologacijo. Stalo pa bo nekje 56€. Pa homo kartonček že mam...
blackghost je napisal/-a:Mene pa zanima če morm na LPP zravn vloge za predelavo poslat zravn TUV al ga oddam takrat ko bom mel pregled avtomobila. Vlogo mam pa namen poslat po pošti.
MacTron je napisal/-a:blackghost je napisal/-a:Mene pa zanima če morm na LPP zravn vloge za predelavo poslat zravn TUV al ga oddam takrat ko bom mel pregled avtomobila. Vlogo mam pa namen poslat po pošti.
vlogo bos ti poslal po posti to je samo tisi obrazec... potem bos klican naslednje teden,
14 dni oz. bos dobil povabilo po posti... nato pa bos z vsemi papirji (TUV) odsel na LP tam pa
bo gospod Zajec pogledal tvoje papirje ce se vse ujema...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov