Slicker je napisal/-a:snikerson je napisal/-a:AVX je napisal/-a:Samo še večji hec je, da v ameriki je VW Audi Marcedez neki takega kot pri nas kakšen Mustang al pa Camaro.
gledano iz katerega stališča?
en šit![]()
v zda vw vozijo fanatiki, tako kot pri nas vozijo fanatiki američane. so pa američani po mojem mnenje na prvem mestu kar se tiče okusa za predelave VW-jev in Audijev.
Bel-Tirid je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:men so čist mim, važn da je polo 1.2 pa bbs u podn
bol kot polo 1.2 pa 2 šarkita pa alu wing na streho, 5 kitajskih nalepk in 18ke gor brez spuščanja
![]()
hehe ubu si me
FLINK je napisal/-a:Dejansko v Slo nisem se videl v zivo takih ekstremov. Me pa zanima sledece. Tu na slikah vsi avti mirujejo in so spusceni v poden-in zgleda super. Ampak dejansko, ko se z avtom vozis nekje po cesti in gres v trgovino, ga moras dejansko ful dvignt. In kako potem ta avto izgleda? Meni ful smesno...
croma_man je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Zakaj bi ga mogo FUL dvignit ? Jaz mojega dvignem tak da guma se vedno ne gleda izpod blatnika, pa sem se vedno v podu in vozen obenem.
ebay prodaja ni uspela?
FLINK je napisal/-a:
Tale bi pomoje cist hecn izpadla, ce bi jo dvignil 5cm spredaj in zadaj, da bi sploh lahko naprimer v trgovino prisel
croma_man je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:
Tale bi pomoje cist hecn izpadla, ce bi jo dvignil 5cm spredaj in zadaj, da bi sploh lahko naprimer v trgovino prisel
nevem sicer kakšne trgovine imate v novem mestu, ampak mi gremo peš v trgovino, ne z avtom![]()
![]()
![]()
by the mim, v sloveniji je dosti avtov nižjih od tega pa se vsak dan vozijo b.p.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov