Pugi je napisal/-a:No, stvar sem preskusil in rezultati so sledeči...
Je neka zaščita to ane, avto se malenkost bol šajna, praske pa grejo preč NE.
Je fajn za kšn star avto, da se povrne lesk, ampka za nove pa precej neuporabno.. Pugi je še zmer Pugi...
Tko da ... odločte se sami...
macrom je napisal/-a:sj nimas kj dost zajebat tistih 5 čukcov bomo ze pogresil(seveda ce je za en k...c)..ampk k srecamo infinitija bo pa za pir dal al pa kontra
infiniti je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:No, stvar sem preskusil in rezultati so sledeči...
Je neka zaščita to ane, avto se malenkost bol šajna, praske pa grejo preč NE.
Je fajn za kšn star avto, da se povrne lesk, ampka za nove pa precej neuporabno.. Pugi je še zmer Pugi...
Tko da ... odločte se sami...
Se hecaš?Men so vse prakse od kratč v avtopralnicah šle stran
Po mojem si naredil napako ker si se spravljal polirat pozno ponoči ko je bil zrak poln vlage in hladen.
Če delaš zadevo se moraš držati nekaj pravil:
1.Avto mora biti sveže opran in dobro posušen
2.Polituro naneseš ko je zrak SUH in pločevina TOPLA da se snov uspešno veže z lakom
3. Zadevo narediš podnevi da dobro vidiš kaj delaš na avtu
4.Avto spoliraš z KROŽNIMI gibi in ne samo obrišeš v eno smer
5.Če je lak novi bo jasno učinek manjši kakor če je star in spraskam
lp
kdk je napisal/-a:Naročil tudi jaz , tako da se naj počasi pričnejo javljat tisti , ki niso naročili :P
monster_d je napisal/-a:kdk je napisal/-a:Naročil tudi jaz , tako da se naj počasi pričnejo javljat tisti , ki niso naročili :P
Jaz nisem narocil... sem pljunu fotru neko polir pasto... avto se hudo sveti pa gladek je ko dojenckova ritka![]()
![]()
![]()
Zakaj bi kupoval ce pa se mamo zadevo... ko pa bo sfalil pa bi blo fajn se kaj drugega probat ja
kdk je napisal/-a:Naročil tudi jaz , tako da se naj počasi pričnejo javljat tisti , ki niso naročili :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov