Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Po jun 14, 2004 9:33 pm

Daco je napisal/-a:G-4S se ne zajebava, tut jst sem dobil tak KARTON pa nimam se nic vpisano v njega.

@monster: A sem jst gor kej napisal al nisem? Pri meni je stevio predelav xyz = 0 pa imam "poster". :lol:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Po jun 14, 2004 9:33 pm

a pa v tega so ti tud ostale stvari upisali al samo to kar si mel sedaj?
SlikaSlika

G-4S

Napisal/-a G-4S Po jun 14, 2004 9:38 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po jun 14, 2004 9:39 pm

Daco je napisal/-a:
Daco je napisal/-a:G-4S se ne zajebava, tut jst sem dobil tak KARTON pa nimam se nic vpisano v njega.

@monster: A sem jst gor kej napisal al nisem? Pri meni je stevio predelav xyz = 0 pa imam "poster". :lol:

@DAco se a se lahko enkrat postavim isto uprasanje? :lol: :lol:
Pa daj to nemores verjet... kam naj te sam to, k*** spet se bom okoli brez kartoncka vozo, pol bo isto kot prej :lol: :lol: :lol:
Matr...
Osebne so nardil manjse, zdaj bi se naj vozniske male nardil, a kartonce pa najboljse sa si zmislijo v a3 formatu... usaj prostora nebo nobenmu vec zmankal :twisted: :twisted:
Mislim eh, za pobit so

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio To jun 15, 2004 9:13 am

Pa se moja zgodbica:

Enemu frendu (avto od fotra) ki je dal nizat avto so mu obljubili vse tam kjerje fedre vgradil in so lepo oni poslali vso dokumentacijo na lpp in na lpp-ju so se spomnili, da so po enem mesecu izgubili pol papirjev in klicali nazaj naj predlozi vse papirje, pa se je tip znasel in rekel naj posljejo kartoncek nazaj nepopisan in je sel gor z drugimi feltnami, znizanim in z avspuhom in so mu vse zrihtali v manj kot 45 minut, res ja pa da je tip policaj in ima 45 let.

drugemu frednu (23 let), ki je placal za homologacijo fedrov, avspuha, vseh spojlerjev (sprednji odbijac, zadnji odbijac, spojler, air intake, pragovi) in felten pa so tudi vse na lpp-ju zrihtali v 45 minut in kartoncek je dobil po 14 dneh (itak spet un ogromen karton), placal pa je vse skupaj 12k sit.

No zdaj sem pa se jaz ki sem dal vpisat zadnji spojler in avspuh (6k sit vse skupaj) pa cakam kartoncek ze 2 meseca in tudi na lpp-ju sem cakal tistikrat 3 ure da so mi vse zrihtali. Katastrofa. Ko klicem tja pa mi recejo naj se oglasim pri njih in da bodo pogledali. Sem bil pri njih pa niso vdeli za kaj se gre in niti kje je moj kartoncek, pa se potrdila mi ni dal (potrjeno vlogo), ki velja dokler nimas kartoncka, tako da imam se vedno stvari brez homologacije.

By the mimo pa sem placal jaz za nov kartoncek 3.800 sit.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To jun 15, 2004 1:46 pm

Pa dio porko noooo, ne mi zdej neki jamrat tuki. Zafukite tist kartonck ke v ladlc pa je. JAO :?

P.S. Kupte si avte, ce nimate enga bednega prtljaznika za ta beden poster.
SlikaSlika

G-4S

Napisal/-a G-4S To jun 15, 2004 2:31 pm

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy To jun 15, 2004 6:16 pm

No bomo vidl kk bojo kaj men zatežili na lpp-ju v četrtek. Raj naj ne poskušajo. :twisted:

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan To jun 15, 2004 6:22 pm

sploh ne vem kaj komplicirate...
lepo pejte pa naredte pregled
uni vam povejo čez kolk cajta dobite kartonček
če ga ne dobite pokličte ene 2x, pol pejte ke osebno, lepo na izi uprašte kdaj dobite, če se uni ne sanja nč jo napizdite, pošlte u 3 pm, zahtevite šefa, začnite grazit s cajtngi.... ko je una usa prestrašena že tm napište na listk ime in naslou in zahtevite u 3 dneh da vam ga pošlejo, zagotovo deluje

če boste pa klical vas bojo pa itq vezal, k itq da se unmu ne da ukvarjat z 50 mulci k usak dan kličejo in hočjo njega
podpis

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair To jun 15, 2004 8:10 pm

G-4S je napisal/-a:da je zunaj vroče, tebi pa še čupa pregreva mozak :lol: :lol: :P :P .

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lublancan osebno ze osebno samo vsi nismo is prestolnice. Ce pa ze smo tam je zunaj ze scary temno.
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To jun 15, 2004 8:14 pm

X-Hair je napisal/-a:
G-4S je napisal/-a:da je zunaj vroče, tebi pa še čupa pregreva mozak :lol: :lol: :P :P .

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lublancan osebno ze osebno samo vsi nismo is prestolnice. Ce pa ze smo tam je zunaj ze scary temno.

ker ti zakriješ sonce :D :D :D :D

(joke)

no nazaj na temo... tale kartonček je očitno "evropska" pogruntavščina... oz. očitno vpliv nas ki tako pridno vse homologiramo :wink: zmanjkuje placa v kartončkih ko je treba vsaki šit vpisat in ne da bi spreminjali zakone: raje spremenimo kartončke Slika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
taygra
Nov uporabnik

Napisal/-a taygra Sr jun 16, 2004 8:27 am

G-4S je napisal/-a: 4. Naslednji teden imam registracijo, homo kartonča pa nikjer. Kličem vsak dan najmanj 5x, skoraj nikoli ne dobim veze. Prejšnji teden sem dobil gospo, ki ureja te kartončke in mi je rekla naj pokličem naslednji teden. Pokličem v ponedeljek, se tej isti gospe niti sanjalo ni kdo sem in kaj hočm. Ko sem ji razložil, kaj hočem in kdo sem, mi je rekla naj pokličem naslednji dan (torek). Od takrat naprej nisem več dobil zveze, danes sem bil osebno tam, čakal pol ure, dosegel NIČ. Jutri spet....

Tudi sam kličem parkrat na dan in sam oni telefonist :P

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr jun 16, 2004 10:22 am

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Sr jun 16, 2004 1:41 pm

G-4S je napisal/-a:No zdej me čaka pa Part TWO, ker so mi neki pozabl vpisat :roll: :roll: :roll:

Slika

Poleg vseh dogodivscin ki jih berem sedaj se zgodi, da se pozabijo. JAO.

G-4S se bo, te imamo radi.Slika Samo da ne bomo kaj v casopisu brali, da iscejo nove delavce. :?
SlikaSlika

peroman
Novinec

Napisal/-a peroman Pe apr 28, 2006 5:08 pm

A je letos kej bols, al je še kr sranje?

lp,
Pero

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe apr 28, 2006 5:49 pm

kokr jst slisu je se zmer isto.....jst nimam ideje kako bo z mano....nimam papirjov pa use je se doma namontiran gor....
Slika

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Pe apr 28, 2006 6:06 pm

No, bom jst povedu, kako je blo lani avgusta. Od oddaje vloge sm čaku približno 1 teden na pregled felten, ravno tako en frend, ker sva v bistvu skupaj oddala vloge. No, na pregledu so bili normalni (niso grdo gledali, pa tud nasmejani niso bili)
No, en tip, ki pregleduje pri njih mi je predlagal, kar me zelo preseneča, naj avto porinem naprej na roke, ker je prenizek in bo lahko kej primlo spodaj, no in tud če sm ga porinu na roke, je vseeno drsalo po tistih dveh železih ob jašku, sem mu pa hvaležen za njegov predlog. Na valarje je šel z normalno hitrostjo, ne prehitro in ne prepočasi, tko da je na začetku pod silo teže mau nasedel, sam pol je blo v redu in še na isti stezi so mi pregledali feltne, kartonček pa sem dobil po cca 2 tednih. Kompliciral niso nič, ravno tako tudi frendu ne, ki je bil pred mano.
Zadnjič spremenil Cash, dne Ne apr 30, 2006 10:32 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss So apr 29, 2006 9:48 am

jst pa nimam skor nubenih papireju, ker jih nism dubu, ko sm rabln auto kupu, kva pa zdej, res da sm dubu homologacijski kartončk kjer mam upisan znižan auto pa uzmeti za ostalo pa ne, ker mam pragove in zadej podalšk na odbijaču. a to je treba prjaut? pa še to navadne luči sm zamenu z xonon lučmi a to je treba tut prjaut mislm upisat u kartončk
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček So apr 29, 2006 10:44 am

Lep pozdrav

Ne da se mi vsega brat in moram pač neki komentirat,ko sem jest pelov na lpp je bila katastrofa in ko sem iz tega prišel ven in imel vso dokumentacijo sem si odahnil in si rekel da se ne bom nikol več tuki pojavu, naslednjič sem šel na Brezovico-Špan,kjer sem tudi pelov avto na tehnični in je šel čez BP pa zun ni nič gledov,na lpp pa zmeraj komlicirajo, no tam sem pol vse zrihtal,full dobr majo zrihtan in bom od zdej naprej vozu k Španu.
Sam zdej majo vrjetno sam na lpp za homologirat, ker je brat pelov tja pa niso nč komliciral morda je kej povezan to da če maš LJ te vljudno sprejmejo če pa si KR al pa CE..... te pa z muko .......
lp

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss So apr 29, 2006 10:52 am

a pr španu ti nrdijo tehničnega? če ja , za kok keša?
golf 3 vr6
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov