Daco je napisal/-a:G-4S se ne zajebava, tut jst sem dobil tak KARTON pa nimam se nic vpisano v njega.
@monster: A sem jst gor kej napisal al nisem? Pri meni je stevio predelav xyz = 0 pa imam "poster".

Daco je napisal/-a:G-4S se ne zajebava, tut jst sem dobil tak KARTON pa nimam se nic vpisano v njega.
Daco je napisal/-a:Daco je napisal/-a:G-4S se ne zajebava, tut jst sem dobil tak KARTON pa nimam se nic vpisano v njega.
@monster: A sem jst gor kej napisal al nisem? Pri meni je stevio predelav xyz = 0 pa imam "poster".
X-Hair je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:da je zunaj vroče, tebi pa še čupa pregreva mozak![]()
:P :P .
![]()
![]()
![]()
lublancan osebno ze osebno samo vsi nismo is prestolnice. Ce pa ze smo tam je zunaj ze scary temno.
G-4S je napisal/-a: 4. Naslednji teden imam registracijo, homo kartonča pa nikjer. Kličem vsak dan najmanj 5x, skoraj nikoli ne dobim veze. Prejšnji teden sem dobil gospo, ki ureja te kartončke in mi je rekla naj pokličem naslednji teden. Pokličem v ponedeljek, se tej isti gospe niti sanjalo ni kdo sem in kaj hočm. Ko sem ji razložil, kaj hočem in kdo sem, mi je rekla naj pokličem naslednji dan (torek). Od takrat naprej nisem več dobil zveze, danes sem bil osebno tam, čakal pol ure, dosegel NIČ. Jutri spet....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov