Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Re: Ne kupujte pri tem prodajalcu,sicer boste razoča

Napisal/-a Haby Sr jan 22, 2003 12:20 pm

he he he
tle itq ni kj vec za povedat, ker mislm da je vsakem k ma sj mal pameti u glavi jasn kako je s to centro, kar so s svojimi posti tudi nazorno ponazorili.
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Re: Ne kupujte pri tem prodajalcu,sicer boste razoča

Napisal/-a gerchy Sr jan 22, 2003 12:29 pm

ja, kupec v Sloveniji (se) ni kralj, odnos prenekaterih pa povsem neprofesionalen!

kar se tice strani www.centra.si ... stran je definitivno potreba temeljite prenove!

tinkara .. original in samo original! :)

[Sporočilo uredil/a gerchy na dan 22.01.2003 ob 12:30 GMT]

Tinkara
Nov uporabnik

Re: Re: Ne kupujte pri tem prodajalcu,sicer boste razoča

Napisal/-a Tinkara Sr jan 22, 2003 12:53 pm

gerchy pravi:
ja, kupec v Sloveniji (se) ni kralj, odnos prenekaterih pa povsem neprofesionalen!

kar se tice strani www.centra.si ... stran je definitivno potreba temeljite prenove!

tinkara .. original in samo original! :)

[Sporočilo uredil/a gerchy na dan 22.01.2003 ob 12:30 GMT]

Jaz tud pravim, da je original najboljši. A na žalost za ta model tovarniške kovinske obrobe še niso obstajale.

Sej, pred časom sem že tu gor spraševala glede izpuhov. Malo sem razmišljala, da bi ga dala naredit pri enem od mojstrov (npr. DeVito, Jureš, Lauš, Novak ipd.), pa sem se odločila, da bom kljub relativno visoki ceni vzela ORIGINALNE pri Molku. Baje so tisti izpuhi, narejeni pri privatnikih, veliko slabše trajnosti.

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Re: Re: Ne kupujte pri tem prodajalcu,sicer boste razoča

Napisal/-a PoLOdivjan Sr jan 22, 2003 9:52 pm

Tinkara pravi:
O "primitivnem nivoju" ne bi razpravljala. Lahko pa povem samo to, da Centrina tička nimata nobene, prav nobene kompetence, da sodita o mojem "nivoju". Lahko bi ju sedaj začela pljuvati, tako kot onadva mene, a ju ne bom. Povedala sem le trdna dejstva, ki sem jih doživela z nakupom pri njiju. Onadva pa še naprej lažeta, ampak s tem samo zbijata lasten "imidž". Tudi kritika ju žal ni izučila.

Ponavljam šeenkrat: Ko mački stopiš na rep, zacvili. In Centra je ta mačka. Z resnico, s kritiko nezadovoljnega kupca se pač noče soočiti in se, zgleda, tudi nikoli ne bo. Nategnjeni kupci morajo pri nas očitno hvaliti in častiti nategovalce. Bognedaj, da bi jih okritizirali! Amaterji pač ostanejo amaterji. Ko jim človek "taprave" pove, ga pač začneta označevati s primitivcem. Tudi prav.

To je bila zame pomembna šola.

S Centro sem zaključila debato.

Jest držim s tabo , firma ki se tako obnaša in s takimi bednimi argumenti vleče iz dreka ni za ta biznis, jest bom bojkotiral centro pa če dajo na vse neumnosti 50 % popust...
Ljudje ne se dat nategovat, je velik štacun s tako robo, raj dam 5000 sit za bencin kot da stopm med ljudi kakršni so - po predstavi ne netu ( odgovori itd. ) - v centri...

[Sporočilo uredil/a PoLOdivjan na dan 22.01.2003 ob 21:56 GMT]
Slika

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Re: Ne kupujte pri tem prodajalcu,sicer boste razo

Napisal/-a Rjuhar Sr jan 22, 2003 11:48 pm

Še enkrat dam predlog - zaključimo to debata in posvetimo se drugim rečem. Koliko energije za prazen nič, pa še ponavljamo se. Vsi vemo, kakšno mnenje mamo o Centri in kolk bomo tam kupoval. Ostalo je pa le še lajna.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov