Moj čist styling point of view (mogoče je tko kot maš bl praktično, ne vem) je, da se morm strinjat z Wave-om pa Monsterjem. Kot je nekdo napisu... podalški mal čudn, tko navzgor stojijo. Zaradi tega in splošnega sleek looka (kot je Hair napisal) bi bla najbolša zadeva zadevo zbrusit, pokitat in na novo preštrihat. Pol bi zadeva zgledala kot hud malo bolj masiven odbijač in ne kot odbijač s postrani podaljškom.
Ko boš že to delal, boš imel namešano barvo in takrat štrihn letve. Jaz jih ne bi dol dajal, ker nasprotno od podaljškov ti bo to avto zmanjšalo, oziroma zgledal bo ožji in bolj pust. (sicer boš pol moral nov tattoo al pa dodatne trakove te iste folije za čez letve nabavt, ampak to je sitnica.)
Air intake - no ,no.

(razen če se kej izjemno okusnega spomneš... z raznimi impreca-luft-šeflami, si boš uniču izgled avta.

)
Slike - se strinjam, da belina ne štima... drugač pa upam, da je mel stojalo in da se ni metal po tleh da je tole posnel.
Notranjost - ... mal barve ne bi škodl, pa zice preoblečt (komplet zamenjat?) tud ne.
Neonke - stvar okusa... jst bi jih na takem avtu mel na podvozju, v kabini pa itak ne neonk.
Še zadnji nasvet, ne nobenga poslušat, uključno z mano ne, do zdej si naredu dobre odločitve, še naprej deli samo tisto kar tebi sede. To je TVOJ avto.
BTW: Za nekoga, ki ga je to zanimal: To s tem rižem, se je začel čez lužo v Bush-landu, k so začele takele honde na cesti se pojavlat in so tisti, ki prisegajo na raw US-Muscle power, poimenovali ljudi, kot je naš swifty, "Rice boys". Potem je prišel street-race, preimenovan v street-rice, pa rice-cop, pa rice-power, skratka... No zadeva ma potem dve plati. Ena je pozitivna, kot v tej temi, kjer je Rice = Nice, maš pa tud folk, k na recimo Daihatsu Applause 1.1 (al kok je že ponavad mašina) dajo gor cel šank od spojlerja, 200 nalepk (ta prvo uno na tank), 50 neonk in ledic, in pol misljo, da jim avto fuuul leti in ima 50 original HP + 200 HP od nalepk + 50 HP od neonk = 300 Konjev Makina Do Jaja.

(Valda da pol more met tak spojler, a ne?)

To je pa tist Riž oziroma Rice Boy Attitude, ki meče slabo luč na Tuning, Styling, Street race in nas vse, ki nas to kakor koli zanima.

(Swifty sorry, k sem ti tkole zasmetil temo.

ops: )