Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

jazzy
Nov uporabnik

Napisal/-a jazzy To avg 17, 2004 2:27 pm

Mr. Durst je napisal/-a:sam so xenonke res bolse :D

Slika

lp.se še jz prdružm...xenon luči so definitivno boljše,saj dajejo neprimerljivo več svetlobe..sam sem mel na cliotu serijsko navadne,kmal sm jih pa zamenu s xenonkami in razlika je 100%...sam je pa tko..kdor se odloč za tak poseg mora vedt d reskira velik-ponavljam VELIK denarja v primeru če mu crkne žarnca,ker pri meni je kak teden nazaj nehala gort ena od žarnic in sem se pozanimal pri uradnem serviserju kjer pa sama žarnica pride okoli 50k sit + delo!!tko da je za razmiselt...(aja,na srečo je bil sam neki slab kontakt)...glede življ.dobe je pa tako da načeloma je veliko daljša-NI pa nujno...sem pred kratkim vidu novo bmw 5ko katermu ni gorela ena xenonka..sam ni to osamljen primer...

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo To avg 17, 2004 3:02 pm

jazzy je napisal/-a:
Mr. Durst je napisal/-a:sam so xenonke res bolse :D

Slika

lp.se še jz prdružm...xenon luči so definitivno boljše,saj dajejo neprimerljivo več svetlobe..sam sem mel na cliotu serijsko navadne,kmal sm jih pa zamenu s xenonkami in razlika je 100%...sam je pa tko..kdor se odloč za tak poseg mora vedt d reskira velik-ponavljam VELIK denarja v primeru če mu crkne žarnca,ker pri meni je kak teden nazaj nehala gort ena od žarnic in sem se pozanimal pri uradnem serviserju kjer pa sama žarnica pride okoli 50k sit + delo!!tko da je za razmiselt...(aja,na srečo je bil sam neki slab kontakt)...glede življ.dobe je pa tako da načeloma je veliko daljša-NI pa nujno...sem pred kratkim vidu novo bmw 5ko katermu ni gorela ena xenonka..sam ni to osamljen primer...

ja sam moras vedet da na xenon zarnico imas se 2 leti garancije tko sam jaz slisu,baje 2 leti naj bi normalno delovala,pol pa lahko pride do okvare,popravite me ce se motim 8)
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
S8
Novinec

Napisal/-a S8 Sr avg 18, 2004 10:21 am

ja sam moras vedet da na xenon zarnico imas se 2 leti garancije tko sam jaz slisu,baje 2 leti naj bi normalno delovala,pol pa lahko pride do okvare,popravite me ce se motim 8)[/quote]

ja 2 leti garancije maš :wink:

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl Ne avg 22, 2004 10:42 pm

S8 je napisal/-a:ja sam moras vedet da na xenon zarnico imas se 2 leti garancije tko sam jaz slisu,baje 2 leti naj bi normalno delovala,pol pa lahko pride do okvare,popravite me ce se motim 8)

ja 2 leti garancije maš :wink:[/quote]

Ja no, bom pa še jaz kej povedu. Xenon je absolutno boljši, sam to se tud fajn plača :) mi imamo na Bmw 5-ki xenon in so nam že obe žarnice enkrat šle, tko da, življenska doba je čista loterija :) cene so pa od 20.000 naprej. Usaj pr bmw je tko. aja (20.00 je cena neoriginal žarnice, delo pa pride 3.000 sit )

Z garancijo je pa čist odvisno od proizvajalca, sam vem de da Opel na vsa xenon osvetila doživljensko garancijo...

Lp,
Matej
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Če sep 09, 2004 8:28 pm

Tudi jaz imam xenonske luči. Koštalo je pa 234 ksit kot dodatna oprema. V bistvu to niso klasične žarnice, hmmm izgleda, da je več vrst xenonk, pač pa je to steklena krogla, polnjena s plinom in pod visokim tlakom, tako da nimaš kaj tikat okol. Tudi inštalacija ni klasična, ampak je temu prilagojena. Bistvena razlika med navadnimi in xenonkami je v tem, da poleg drugačne barve svetlobe, xenonke svetijo dosti širše, tako na levo, kot na desno stran cestišča. Dolžina svetlobnega snopa je cca 200 m, medtem, ko je pri navadnih nekje do 150 m. Zamenjava okvarjenega xenonskega žarometa stane od 70ksit navzgor, odvisno od tega, kaj crkne. :x
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov