Gti-Driver je napisal/-a:lepo zgleda ta stvar
A nebi bilo lažje če bi zmontiral samo neonko?
Učinek bi pa bil isti?? Ali??

Neonka je falus, jest sm dau za 2 neonke(komplet) z postnino vred 25eur(ne dam nikoli vec). Letos na morju so mi na sovoznikovi strani med voznjo na mojo zalost eno neonko zlomili in to v debelem plasticnem ohisju(cudo znanosti pac). Potem nekaj casa nisem imel nic, zdej sm nabavu 110 visokosvetlecih ledic in jih zmontiral v avto. 9 ledic mam na doma narejeni plastiki na sovoznikovi strani(no ubistvu mi je ena cudezno crknla, k srec da so vezane vzporedno), pravtako jih mam 9 na moji strani(voznikovi). Stropno osvetljitev(avto P306) sem zamenjal z 8imi pravtako visokosvetlecimi ledicami, svetloba enkratna.
Ledice bom sicer dal se v stebricke, pod zice, in nekako pod zadnje zice, pravtako pa imam menjano vso osvetljitev v prtljazniku z 5imi ledicami. Sicer zadeva se ni popolnoma koncana, zmontirana je samo zacasno. Ploscice v katere sem dal ledice se bodo posmirglale, pokitale, postrihale, tko da bo kukrtolko zgledalo vseskup.
Drugace pa ce racunamo. Na sovoznikovi in voznikovi strani je skupaj 18 ledic, za posamezno ledico sem dal ko sem kupoval 0,20eur-a, ce zracunamo->skupaj 3,6EUR!
Ce primerjam funkcionalnost in svetilnost neonk sedaj, sploh pa ceno lahko samo recem:"j*** neonke"
Slike sledijo v kratkem...