Mate je napisal/-a:Za moje pojme je to ze pretiravanje in mi ni všeč, ne glede na to, kaj ostali mislijo.
Zadnji odbijač je predolg, blatniki so preveč ven potegnjeni, lukna za auspuh je čudna, porschejev sprednji odbijač mu tudi ne paše, feltne so pa preveč polne. Notranjost je že kičasta. Bi mi pa bila všeč, če bi namesto "anakonde" uporabil lepo črno alkantro volan pa bi pasal od R32 noter.
Škoda je, da ogromno lastnikov lepih avtomobilov v sam styling preveč notr pade, in potem za moje pojme pretiravajo.
Damjan19 je napisal/-a:prvo:naj mi nekdo definira besedno zvezo "čefur styling"
Damjan19 je napisal/-a:kljub temu, da si želim priti na jasno kaj to je, mi je tut do življenja zato v rakovo jelšo ne bom šel
dj_em je napisal/-a:Damjan19 je napisal/-a:kljub temu, da si želim priti na jasno kaj to je, mi je tut do življenja zato v rakovo jelšo ne bom šel
nevem kaj se vsi bojite fužin pa rakove itd... sej tm niso zveri no madona... o ljudeh govorimo...
pa lublančan kokr ti pravš je pol cela južna poobla zate taka....
aka. babica gre na jug![]()
![]()
uglavnem....
beseda čerfui zvira iz fr. čefuti ( nevem kako se točno napiše) kar pa pomeni priseljenec
lublancan je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:Damjan19 je napisal/-a:kljub temu, da si želim priti na jasno kaj to je, mi je tut do življenja zato v rakovo jelšo ne bom šel
nevem kaj se vsi bojite fužin pa rakove itd... sej tm niso zveri no madona... o ljudeh govorimo...
pa lublančan kokr ti pravš je pol cela južna poobla zate taka....
aka. babica gre na jug![]()
![]()
uglavnem....
beseda čerfui zvira iz fr. čefuti ( nevem kako se točno napiše) kar pa pomeni priseljenec
no tud afričani pa še kdo je mahnjen na kičast nakit ipd ampak pustmo to
čefur styling pomen ledice, neonke, kromane ratkake, fake spinerje, police zadi - kao spojlerji, pol cartatoo, razne kenwood nalepke, kej kičastga obešenga na vzratn ogledau... pač stvari, ki so poceni, ampak ne zgledajo dobr, pa razna pretiravanja...
če hočš avto zrihtat pač ne posegaš po takih stvareh ampak ga spustiš, daš večje feltne, temne šipe, neko normalno plastiko itd
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov