kromfelna je napisal/-a:Dajte mi povedat, če se dajo ksenonske luči nastavljat po višini.
Ker izgleda da nekateri tega ne znajo, imajo nastavljene previsoko
enarf je napisal/-a:A uporablja kdo Super Blue zarnice?
MaTe0 je napisal/-a:Najbolj grde so tiste modre pozicijske ki zgledajo nikakvo. Silverstar sveti baje zlo dobro sam ma rumeno svetlobo jaz pa iščem belo ker sem se nanjo navado
MaTe0 je napisal/-a:Najbolj grde so tiste modre pozicijske ki zgledajo nikakvo. Silverstar sveti baje zlo dobro sam ma rumeno svetlobo jaz pa iščem belo ker sem se nanjo navado
MaTe0 je napisal/-a:Hehe sam uporablam že 1leto te bele ledice in jih tud prodajam tistim ki majo grde modre :P Hja jaz sem kupil v interšparu neke japonske te fake xenon in se po pol leta izrabijo...svetijo bolj rumeno kot belo...a je pr vas isto?
MaTe0 je napisal/-a:three6 je napisal/-a:jaz imam PHILIPS BlueVision pozicijske in svetijo belo
lp
Te vem da so dobre...sam so tud drage...3k en komad? al se jih dobi kje bolj poceni?
kaWsk je napisal/-a:jaz sicer vem kje se jih v lj dobi, vendar me zanima kakšno svetlobo oddajajo. Enkrat sem jih gledal v trgovini in je notri bolj rumeno vijolčen plin... ima sploh kdo te nesramno drage žarnice?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov