FLINK je napisal/-a:mah to se sam pr nas lohka dogaja ja....sicer pa se da to zdj homologirat al ne? to je vse skp krneki....
LP
Zaenkrat se jih ne da homologirat. Počakajte s temnenjem, da se naute zaj****!!!!!
Courage™ je napisal/-a:Jaz sem bil 3.5. pa mi je brez problema vzel papirje, niti ni meril propustnost svetlobe...
Glede temnenja pa tak, če boste temnili je to vaša izbira. Jaz vem da mi ni všeč če sta sprednji dve šipi 10% zadnji pa 55% zatemnjeni, zato mam vse 10% zatemnjene.
Courage™ je napisal/-a:maddog je napisal/-a:jas sem narocen 24.5. pa me tudi zanima kaj bojo zmutli ... mam pa vse stranske 10%, zadnjo pa 55%, delal je lesnik ... bomo vidli
ko je vido moje papirje od lešnika je samo reko aha to je za šipe in vrgo v mapo, sploh ni mero pa nič...
dejan84 je napisal/-a:No, meli ste srečo da ste naleteli na prijaznega. V petek je biu pa en, ki je nadomešču vrtačnika in se je odloču merit. Tudi 10% folija je bila preveč!!!!!! Sej sem vam napisu....
FLINK je napisal/-a:Vepar: zanimivo, ti mas sprednje stranske 10%, zadnje stranske pa zadnjo sipo pa 55% ane? k od strani se sploh ne opazi da so razlicne...sam k direkt pogledas je razlika.kak si zadovoln?
killah bee je napisal/-a:BTW: pa ima una napravica kaki A test narejen, al delajo po kavbojsko
Courage™ je napisal/-a:dejan84 je napisal/-a:No, meli ste srečo da ste naleteli na prijaznega. V petek je biu pa en, ki je nadomešču vrtačnika in se je odloču merit. Tudi 10% folija je bila preveč!!!!!! Sej sem vam napisu....
v petek 13 sem bil tudi v LJ pa je tudi vrtačnik delal, tak da ne vem kdo je tebi mero kaj ??
dejan84 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:dejan84 je napisal/-a:No, meli ste srečo da ste naleteli na prijaznega. V petek je biu pa en, ki je nadomešču vrtačnika in se je odloču merit. Tudi 10% folija je bila preveč!!!!!! Sej sem vam napisu....
v petek 13 sem bil tudi v LJ pa je tudi vrtačnik delal, tak da ne vem kdo je tebi mero kaj ??
Jaz sem biu zjutraj ob 8ih in takrat ni delal vrtačnik. Je pa res (in to nam je tudi vrtačnik rekel), da on pogleda oznake folij, ker so s strani ministrstva dovoljene točno določene, tako da če je oznaka prava, samo podpiše.
PS: tudi jaz sem dal pri lešniku temnit
noobie je napisal/-a:Ne vem če je to lih res.
Ko sem jaz šel pred 1 mesecom (delo Kompareta) Je pogledal oznake pa rekel to bomo pa malo pomerili prepustnost. Ko je zmeril je bila stranska 6% in zadnja 9% pretemna...
Killah & Maddog me prav zanima kako bo z vami
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov