Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 To maj 17, 2005 10:00 am

FLINK je napisal/-a:mah to se sam pr nas lohka dogaja ja....sicer pa se da to zdj homologirat al ne? to je vse skp krneki....
LP

Zaenkrat se jih ne da homologirat. Počakajte s temnenjem, da se naute zaj****!!!!!
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Kraj: Povsod me je dost!

Napisal/-a Pro2Type To maj 17, 2005 10:31 am

Dobr da ste povedal, jaz pa glih$$ zbiram za temnenje. Bom še raj mal počaku!

LP

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To maj 17, 2005 10:34 am

Jaz sem bil 3.5. pa mi je brez problema vzel papirje, niti ni meril propustnost svetlobe...

Glede temnenja pa tak, če boste temnili je to vaša izbira. Jaz vem da mi ni všeč če sta sprednji dve šipi 10% zadnji pa 55% zatemnjeni, zato mam vse 10% zatemnjene.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Kraj: Povsod me je dost!

Napisal/-a Pro2Type To maj 17, 2005 10:39 am

Maš kake slike Courage™?

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind To maj 17, 2005 11:14 am

Courage™ je napisal/-a:Jaz sem bil 3.5. pa mi je brez problema vzel papirje, niti ni meril propustnost svetlobe...

Glede temnenja pa tak, če boste temnili je to vaša izbira. Jaz vem da mi ni všeč če sta sprednji dve šipi 10% zadnji pa 55% zatemnjeni, zato mam vse 10% zatemnjene.

ja sam 10% je se kar dost prosojno...tko da to je stvar okusa ane ;) zadnje je meni osebno bolje da so cim temnejse...pa prehod s strani na 10% pa je ;) kakor komu ;)
Lp

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK To maj 17, 2005 12:28 pm

In zdj clovek ne ve kaj ce narest tle ja...krneki bljuzijo skis na tem lpp-ju. zdej bojo to do zime bljuzil in potem neki naredil in cez poletje ne bomo po moznosti to naredil...krneki. ce se lahko se kdo bol natancno pozanima kak je s tem oz ce je se kdo sel ne dolgo nazaj oz ce gre-je narocen na lpp-ju naj kej napise.
LP
:)

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog To maj 17, 2005 1:13 pm

jas sem narocen 24.5. pa me tudi zanima kaj bojo zmutli ... mam pa vse stranske 10%, zadnjo pa 55%, delal je lesnik ... bomo vidli :]

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ To maj 17, 2005 1:19 pm

maddog je napisal/-a:jas sem narocen 24.5. pa me tudi zanima kaj bojo zmutli ... mam pa vse stranske 10%, zadnjo pa 55%, delal je lesnik ... bomo vidli :]

ko je vido moje papirje od lešnika je samo reko aha to je za šipe in vrgo v mapo, sploh ni mero pa nič...
Slika

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy To maj 17, 2005 1:27 pm

Courage™ je napisal/-a:
maddog je napisal/-a:jas sem narocen 24.5. pa me tudi zanima kaj bojo zmutli ... mam pa vse stranske 10%, zadnjo pa 55%, delal je lesnik ... bomo vidli :]

ko je vido moje papirje od lešnika je samo reko aha to je za šipe in vrgo v mapo, sploh ni mero pa nič...
Hvala enako ;)

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Napisal/-a dejan84 To maj 17, 2005 2:32 pm

No, meli ste srečo da ste naleteli na prijaznega. V petek je biu pa en, ki je nadomešču vrtačnika in se je odloču merit. Tudi 10% folija je bila preveč!!!!!! Sej sem vam napisu....

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To maj 17, 2005 2:47 pm

Jest sem dogovorjen za četrtek da bi šel temnit ,zdaj pa no way :? , bo treba počakat mal :evil:
Slika

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog To maj 17, 2005 3:07 pm

Courage™ je napisal/-a:

ja te pa tak ni panike :)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ To maj 17, 2005 3:14 pm

dejan84 je napisal/-a:No, meli ste srečo da ste naleteli na prijaznega. V petek je biu pa en, ki je nadomešču vrtačnika in se je odloču merit. Tudi 10% folija je bila preveč!!!!!! Sej sem vam napisu....

v petek 13 sem bil tudi v LJ pa je tudi vrtačnik delal, tak da ne vem kdo je tebi mero kaj ??
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To maj 17, 2005 3:21 pm

Courage,lahko je imel malico al pa je bil na čik pavzi :D

Sam mislm ,da ni pošteno tudi do drugih ,ki so že homologirali zadevo,da jim to izbrišejo iz kartončka ven,sej po moje niti nimajo pravne podlage,ker je to osebni dokument avtomobila,tak da ne smeli tega počet.

Zanimivo je pa to ,da kupijo eno igračo v 200 tolarjev shopu,in s tem pol tud težijo,kaj nebi morali prvo zadevo umeriti in testirati,

BTW: pa ima una napravica kaki A test narejen, al delajo po kavbojsko :roll:
Slika

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar To maj 17, 2005 3:24 pm

mah.

če je na prvi šajbi tolk pokazalo, pa še niso pogruntal da narobe kaže?
matr so tupi.

FLINK je napisal/-a:Vepar: zanimivo, ti mas sprednje stranske 10%, zadnje stranske pa zadnjo sipo pa 55% ane? k od strani se sploh ne opazi da so razlicne...sam k direkt pogledas je razlika.kak si zadovoln?

jp to je max temnjeno.

zadovoljen zelo!! so pa foliatec folije gor.(mal bol reflexivne od lumarkovih)

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Napisal/-a dejan84 To maj 17, 2005 3:52 pm

killah bee je napisal/-a:BTW: pa ima una napravica kaki A test narejen, al delajo po kavbojsko :roll:

Nope. Smo ga tudi mi zahtevali, pa smo se samo skregali z možmi z LPP-ja :? Ima pa nek kalibracijski izpis, pa še to se ne ve za kako spektralno območje :lol: To je vse kar ta naprava ima, samo ga nismo dobili na vpogled.

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Napisal/-a dejan84 To maj 17, 2005 3:53 pm

Courage™ je napisal/-a:
dejan84 je napisal/-a:No, meli ste srečo da ste naleteli na prijaznega. V petek je biu pa en, ki je nadomešču vrtačnika in se je odloču merit. Tudi 10% folija je bila preveč!!!!!! Sej sem vam napisu....

v petek 13 sem bil tudi v LJ pa je tudi vrtačnik delal, tak da ne vem kdo je tebi mero kaj ??

Jaz sem biu zjutraj ob 8ih in takrat ni delal vrtačnik. Je pa res (in to nam je tudi vrtačnik rekel), da on pogleda oznake folij, ker so s strani ministrstva dovoljene točno določene, tako da če je oznaka prava, samo podpiše.

PS: tudi jaz sem dal pri lešniku temnit

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ To maj 17, 2005 7:36 pm

aja, jaz sem bil okoli 10.00
Slika

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a noobie Sr maj 18, 2005 6:34 am

dejan84 je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:

Jaz sem biu zjutraj ob 8ih in takrat ni delal vrtačnik. Je pa res (in to nam je tudi vrtačnik rekel), da on pogleda oznake folij, ker so s strani ministrstva dovoljene točno določene, tako da če je oznaka prava, samo podpiše.

PS: tudi jaz sem dal pri lešniku temnit

Ne vem če je to lih res.
Ko sem jaz šel pred 1 mesecom (delo Kompareta) Je pogledal oznake pa rekel to bomo pa malo pomerili prepustnost. Ko je zmeril je bila stranska 6% in zadnja 9% pretemna...

Killah & Maddog me prav zanima kako bo z vami :roll:
Be happy

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Sr maj 18, 2005 7:21 am

noobie je napisal/-a:Ne vem če je to lih res.
Ko sem jaz šel pred 1 mesecom (delo Kompareta) Je pogledal oznake pa rekel to bomo pa malo pomerili prepustnost. Ko je zmeril je bila stranska 6% in zadnja 9% pretemna...
Killah & Maddog me prav zanima kako bo z vami :roll:

Ja pri meni pa je odstopalo 3 do 4% samo me je spustil skoz....ene 2 meseca nazaj...seveda so tudi merili ;)
lp
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov