Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM To jun 14, 2005 9:53 am

robertos_664 je napisal/-a:papak si ti ko ne razumeš kaj ti hočejo dopovedat :roll:
originalno vprašanje je bilo koliko ste vložili v styling, kar ti nisi ker si že kupil avto tak kot je.
pa nisem ti nič fauš. ;)

papki ste vi :roll:
vi njega ne razumete

tudi če je samo feltne kupil in dal 500k za njih
je nekdo pred njim mogo vložit nevem kolko dnarja v avto za spojlere in tako naprej

on pa je pač napisal koliko je prejšni lastnik vložil v avto in koliko je sam vložil v avto...

ne vem kaj vam zdaj to gre v nos?

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To jun 14, 2005 10:01 am

Držite se debate in brez kreganja, drugače se zaklene tole... sicer pa smo prišli do tega kar se je že vedelo - da damo v avto več kot je vreden ;)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jun 14, 2005 10:34 am

FireSTORM je napisal/-a:
robertos_664 je napisal/-a:papak si ti ko ne razumeš kaj ti hočejo dopovedat :roll:
originalno vprašanje je bilo koliko ste vložili v styling, kar ti nisi ker si že kupil avto tak kot je.
pa nisem ti nič fauš. ;)

papki ste vi :roll:
vi njega ne razumete

tudi če je samo feltne kupil in dal 500k za njih
je nekdo pred njim mogo vložit nevem kolko dnarja v avto za spojlere in tako naprej

on pa je pač napisal koliko je prejšni lastnik vložil v avto in koliko je sam vložil v avto...

ne vem kaj vam zdaj to gre v nos?

e evo enga ko razume moj point.

svaka cast
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC To jun 14, 2005 11:56 am

Tolko si dal v avto pa je se vedno stock :D
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ To jun 14, 2005 12:18 pm

:twisted: :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DoubleG To jun 14, 2005 2:47 pm

210 k feltne + gume + barvanje letvic
150 k avtoakustika

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento To jun 14, 2005 3:22 pm

CockroaC je napisal/-a:Tolko si dal v avto pa je se vedno stock :D

loool :P

Uporabniški avatar
uršolinko
Novinec

Napisal/-a uršolinko To jun 14, 2005 4:52 pm

Lej čist tko okvirno do danes brez da pišem po alinejah me je vse skupaj koštalo cca 1.800.000 sit če hočeš podrobnosti ti napišem sam je tega tok da........
Če bi vedu na začetku se nebi šu tega, sam k si pa enkat not pa ne morš vn sploh pa če te to zanima in si frik tko k jest... lp ;)

Ps: s tem, da še ni to to kar jest hočem seveda!!
I was born to be 2-fast and 2-furious!!!!
Tajger

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Sr jun 15, 2005 7:04 pm

Courage™ je napisal/-a:orginalno vprašanje je blo kolko dnarja je vloženega v avto.

jaz sem napisal kolko je vloženega v avto da je tak kot je. še dopisal sem kolko je vloženega z moje strani.

v čem je zdaj finta ?

se opravičujem. zgleda da nisem razumel naslova teme

lp robi

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če jun 16, 2005 9:10 am

neomo se kregali, gremo rjae na pir da mi razložiš kak si si avto tak lepo zašiu skup! :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Če jun 16, 2005 9:47 am

nekatere res očitno boli, da nimajo tako lepega in dobrega avta kot courage :? če je denar.. mislim, da kr vsi sanjamo o takšnih in drugačnih predelanih avtomobilih. nekateri pač imajo finance zato nekateri pa ne. in sploh ne vidim nobenega problema.. avto je res lep in najbrš tudi dober (vidim te dosti krat ko ga na teznu po moji ulici zategneš pa vedno samo tak pogledam :roll: :roll: :roll: )

je pa faušija no.1 šport v sloveniji kot nekateri pravite. Nevem kaj se dogaja z ljudmi, npr. konkretno, slučajno grem v blok in pred blokom sosedi (ne družim se z njimi).. pa se courage pelje mimo pa vsi.. lej ga de*ila, be*aka, ipd. kaki avto ma. (v tem smislu kak si ga ne zasluži bla bla bla sej vete kak to gre...) nevem zakaj nekateri pljuvate po ljudeh, ki pač vložijo v neko stvar. :shock: :shock:

meni osebno je vsak predelan avto na nek način všeč. samo kvalitetno predelani in predvsem NENAČIČKANI pa so zakon 8) 8)

sorry za offtopic in za bluženje, samo me je melo da nekaj napišem :twisted: :P

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Napisal/-a gorgo Če jun 16, 2005 10:07 am

zdaj na A klasi nič !!! :D

Pred letom pa na Puntotu 2:
Felne + gume 240k
celi izpuh 120k
fedre 40k
zatemnjena stekla 40k
filter 15k
radio 80k
ojač. + vufer + zvocniki 110k
--------------------------------------------------
Prodal pa sem ga za 250 vec kot se prodajajo stock... no ja, barem..hahaha :-P

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če jun 16, 2005 12:57 pm

DaDek je napisal/-a:nekatere res očitno boli, da nimajo tako lepega in dobrega avta kot courage :? če je denar.. mislim, da kr vsi sanjamo o takšnih in drugačnih predelanih avtomobilih. nekateri pač imajo finance zato nekateri pa ne. in sploh ne vidim nobenega problema.. avto je res lep in najbrš tudi dober (vidim te dosti krat ko ga na teznu po moji ulici zategneš pa vedno samo tak pogledam :roll: :roll: :roll: )

je pa faušija no.1 šport v sloveniji kot nekateri pravite. Nevem kaj se dogaja z ljudmi, npr. konkretno, slučajno grem v blok in pred blokom sosedi (ne družim se z njimi).. pa se courage pelje mimo pa vsi.. lej ga de*ila, be*aka, ipd. kaki avto ma. (v tem smislu kak si ga ne zasluži bla bla bla sej vete kak to gre...) nevem zakaj nekateri pljuvate po ljudeh, ki pač vložijo v neko stvar. :shock: :shock:

meni osebno je vsak predelan avto na nek način všeč. samo kvalitetno predelani in predvsem NENAČIČKANI pa so zakon 8) 8)

sorry za offtopic in za bluženje, samo me je melo da nekaj napišem :twisted: :P

mislim da govoriš o oni ulici pri intersparu al se motim ?

ja tam je moja punca doma, pri onem bloku pa folk že z okami pove dovolj :) No, sej se mi je zdelo da je kaj takega, samo to mene en kura!c briga. Če se nebi zapijali vsaki tedn v Impulzu pa se mogoče keri stvari odpovedali pa šli delat bi se tudi oni vozli s takim avtom.
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Če jun 16, 2005 5:05 pm

mislim da govoriš o oni ulici pri intersparu al se motim ?

na tisti ulici ko je tvoja punca doma.. možno da pri šparu tut.. tak isti folk.. čudn vglavnem

No, sej se mi je zdelo da je kaj takega, samo to mene en kura!c briga. Če se nebi zapijali vsaki tedn v Impulzu pa se mogoče keri stvari odpovedali pa šli delat bi se tudi oni vozli s takim avtom.

hehe ta folk je prevec len.. še sredne jih nima 1/2, glede Impulza itd. pa se strinjam s tabo ja.

Sej ponavadi je tak tisti ki si nemorejo privoščiti (pa ne zaradi socialnega stanja ampak zaradi lenobe) tisti ponavadi šimfajo itd. Ker bi sami meli ampak nič nebi naredili za to. Prav smešno mi je ko vedno znova se pelješ mimo pa vsi gledajo pa začnejo z "plemenitimi" izjavami. :P

že ko si imel vectro so se meli o čem menit, zdaj pa še bolj :) očitno jih boš 1x mogo zapeljat malo okoli da se pomirijo :lol: :lol: :lol: .. joke :>
lp.

Uporabniški avatar
uršolinko
Novinec

Napisal/-a uršolinko Če jun 16, 2005 5:47 pm

COURAGE svaka čast to jest vsakmu povem, sam največji problem je to k folk vid sam končni izdelek pa produkt nben se pa ne vpraša kako smo prišli do tja......
Ker tisti k tko razmišlajo bi prej odnehali!!!
Še enkat lepo si povedu.

lp :twisted:
I was born to be 2-fast and 2-furious!!!!
Tajger

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Če jun 16, 2005 9:55 pm

Ja mi ko s kolegi sedimo tam na ulici pa te viimo si samo mislimo svoje, tak vemo kaki si ti .. poznamo mi take.
Pa zdaj tu nekaj pluvaš čez impulza a včasih si sam tja hodo, smao zdaj si zglea preveč high ko maš audija :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Pe jun 17, 2005 9:42 am

CockroaC je napisal/-a:Ja mi ko s kolegi sedimo tam na ulici pa te viimo si samo mislimo svoje, tak vemo kaki si ti .. poznamo mi take.
Pa zdaj tu nekaj pluvaš čez impulza a včasih si sam tja hodo, smao zdaj si zglea preveč high ko maš audija :roll:

Daj Cox ne s*** bo še kdo res mislo...

Zaj smo malo zašli v offtopic, samo kaj te zaj.

Tudi če si avta ne more folk privoščit al pa niso dovol stari še to ni razlog da ste spluva vse kaj je lepo. Sicer pa dosti pove tudi starost teh ljudi. Sam po sebi vem da začneš razmišljat šele nekje po 20 letu...
Slika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Pe jun 17, 2005 10:20 am

Courage™ je napisal/-a:
CockroaC je napisal/-a:Ja mi ko s kolegi sedimo tam na ulici pa te viimo si samo mislimo svoje, tak vemo kaki si ti .. poznamo mi take.

Tudi če si avta ne more folk privoščit al pa niso dovol stari še to ni razlog da ste spluva vse kaj je lepo. Sicer pa dosti pove tudi starost teh ljudi. Sam po sebi vem da začneš razmišljat šele nekje po 20 letu...

Courage ne se obremenjavat s takimi opazkami, itak veš kak mladiči razmišljajo. Courage niti slučajno ni HIGH zato ker ma Audija mislim kaki komentarji :roll:

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Pe jun 17, 2005 10:30 am

Hehe, zajebancija mora bit :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Pe jun 17, 2005 10:39 am

acid je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:

Courage ne se obremenjavat s takimi opazkami, itak veš kak mladiči razmišljajo. Courage niti slučajno ni HIGH zato ker ma Audija mislim kaki komentarji :roll:

;) Cox je moje kolega, nea njega poslušaj hyhyhyh :)
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov