GapiChrysler je napisal/-a:mene tud zanima rdeča folja in namreč a potem žmigavci še žmigajo oranžno? ali so problemi na tehničnem? kje so jo da dobiti v bližini LJ ali KR
MacTron je napisal/-a:GapiChrysler je napisal/-a:mene tud zanima rdeča folja in namreč a potem žmigavci še žmigajo oranžno? ali so problemi na tehničnem? kje so jo da dobiti v bližini LJ ali KR
to verjetno mislis na zadnji strani... (zmigavce)
jaz npr imam to ze original ...na zadnji strani je komplet rdeca (razen za vzvratno
voznjo ta je bela...) in nova 8mica enako ...sveti oranzno ker imas zato oranzno zarnico
sosi je napisal/-a:Jaz sem na mojem avtu pobarval luči s tem sprejem...pa je pretemno sedaj..no vsaj mislim da bi me lahko policaji precej zajebavali...Bi mi lahko kdo svetoval s čim naj sčistim to dol..da bom lahko na novo naredil???...Naj uporabim nitro???..mogoče kaka druga ideja??? Hvala za odgovore!!! LP!
sosi je napisal/-a:Jaz sem na mojem avtu pobarval luči s tem sprejem...pa je pretemno sedaj..no vsaj mislim da bi me lahko policaji precej zajebavali...Bi mi lahko kdo svetoval s čim naj sčistim to dol..da bom lahko na novo naredil???...Naj uporabim nitro???..mogoče kaka druga ideja??? Hvala za odgovore!!! LP!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov