LP
Pugi je napisal/-a:Matr ste debili.
Men je tale avto skret. Who want's to touch me?! I said WHO WANT'S TO FUCKIN TOUCH MEE!?!
Se vidi kam cilja a3mhondavtijezakon.press
jakaracman je napisal/-a:Nasty je napisal/-a:Kaj je (bo) v resnici, vedo samo tisiti, ki so si ta pravila izmislili.
Veze in poznanstva naredijo svoje.
Zopet.
Ah, luzerji pljuvajo, namesto da bi prebrali.
Citat (pretipka, da ne bo pomote) iz prvil nagradne igre:
"Pri žrebanju za nagrado ... bomo uportevali vse pravočasno prispele in pravilno izpolnjene glasovnice sodelujočih, ki bodo pravilno odgovorili na vsaj eno od desetih nagradnih vprašanj"
In takele izjave so odlična podlaga za tožbo ...
Pugi je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Matr ste debili.
Men je tale avto skret. Who want's to touch me?! I said WHO WANT'S TO FUCKIN TOUCH MEE!?!
Se vidi kam cilja a3mhondavtijezakon.press
Da pojasnem moj post, ker ga pomoje sam js zastopem
Debili ste zato k se greste gdo je večji, pa kdo ma več kil. A se boste tepl akva?? Djte še mene poklicat, se pridem smejat :P
Jurchi je napisal/-a:yurchek je napisal/-a:In spet tle kritizirate tisti k mate doma gorsko kolo pa od jugota levi blatnik...... Ko pa sosedov franci pobarva armaturo v petki na krvav zeleno in obleče tapete v rdeč žamet je pa 17 strani o tem napisanga pa vsi hočte še fotk pa filme o glasnosti nastavka preluknjanga izpuha..... jao jao zmer isto
In se je spet začelo.........sam čaku sem kdaj se bo en lolek oglasu pa začel težit, ker se vsi ne klanjamo A3M-ovi stvaritvi........posluši, zame je stvar taka, če bi se te zadeve lotu en človek sam in bi mašino predelal sam in sam montiral itd. bi reku svaka čast za trud, ko gre pa za tuning podjetje, ki ma neki keša za zapravt in naj bi bilo to vozilo adut njihovega podjetja, bi pa pričakoval več......pa ne morit s sosedovim francom, k jest mam vsaj j***a pokazat na forumu kaj sem jest, "sosedov jurchi" spacal na svojem avtu in sem na svoj trud in izdelek več ali manj ponosen, česar zate ne bi mogel rečt.
Pr men pač klikneš na ikono avto in vidiš moje spacalo....medtem ko pri teb ne vidim nobene predstavitve ti pezdepridruženletosmarcainboštlevsempametsolil.press
Sej maš ql plurija sam to ni razlog, da tuki težiš vsem, ki se ne strinjajo s tabo
Jurchi je napisal/-a:sej mene čist boli qrac.....sam k nikol ne more bit, če se neki ocenjuje tko normalno, v smislu:"meni je všeč ker..... al pa meni ni všeč, ker..." pač okusi so različni in ne pomeni, da če je koštalo velik keša in če je od A3M-a, da je noro dobro.
BTW dokler jest svoje mneje o nečem podkrepim z argumenti mi nima tuki noben nč za sikat, ko bom pa napisu izjavo v smislu..."to je itak j**c itd." pol sem pa pripravljen sprejet tut kako kontro.
vesolc je napisal/-a:no tkole...bom se jest povedov mnenje...mislm da je par stvari, ki bi jih lahko nardil boljs!! je pa res,da za tolk denarja, kolikor se govori, bi lahko naredu nov avto (skor)!! ce recimo pogledamo kaj bo en uporabnik tukej gor predstavu (upam da kmal), bo tale honda zbledela, ker bi sli lahko v extremne predelave, ne pa cist obicne!! zdej me pa spluvejte
AlexS je napisal/-a:Sej nč ne rečem, tud mene veseli da se nekaj premika v tej smeri, samo ne morš pa kr nekej gor zmetat in se hvalt kaj si naredu. Sploh pa ne z kakimi alu wingi, pa da pol govorijo kolk se bolš bo avto držu, pa da more bit zadej tok visok, da majo tud DTM avti to, k pozablate, da uni to delajo v vetrovnikih in je vse preračunan, nism pa slišu da v A3M-u tud delajo v vetrovnikih
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost