Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Kemični
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Kemični To avg 09, 2005 7:02 pm

A ma se kdo kej slik od te honde? Ker tko na hitr zgleda se kr. Rad bi pa vido to "slavno" notranjost.. Torej slike please... :lol:
LP

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS To avg 09, 2005 7:29 pm

Dego je napisal/-a:pa zakaj glih spet honda ? Slika Slika Slika Slika Slika Slika

zato, k je najvec "styling" delov na trgu prav za hondo
Slika

Uporabniški avatar
Alfa-boxer
Novinec

Kraj: Ljubljana-Vič

Napisal/-a Alfa-boxer To avg 09, 2005 7:34 pm

Pa tisto kar je za druge znamke, je samo predelava hondinih styling delov :) .
Prej znan kot Alfa
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry To avg 09, 2005 7:36 pm

Kako se vsi pizdijo nad takim avtom? Me zanima koliko je takih, ki so šli v predelavo vredno 3-4 mio SIT in so vgradili vse možne "prčkarije" ki jih bosta AM in A3M. Tut men recimo firma Honda ne sede najbolj, pa vseeno rad spremljam v vsaki številki potek predelave.Poglejte si na uni sliki motorni prostor in rečte da ni lepo narejeno. Ne rečem, mogoče se da lepše, ampak meni je lepo.

Potem kako se zgražate nad notranjostjo: pa sej je čisto na novo narejena in nima nič skupnega s prejšno.

Pa če bi bil zadnji odbijače ne bi izgledalo lepo. Je kdo pomislu, da so se šli mogoče igrat z zračnim tlakom in efektom, kjer je potrebno zadaj imeti oddaljenost? Ne vem, samo ugibam...

@Nasty: če ne bi bil od včeraj bi vedel ne samo ja je jakaracman malo vpleten, pač pa da je urednik AM. Če pa on ne sme o tožbah, kdo pa pol sploh lahko?

P.S: nism povezan ne z A3M ne z AM, samo tale slovenski nacionalni šport(pa to ni fuzbal) mi gre nekam...
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan To avg 09, 2005 7:41 pm

Sem že napisu da men bi bol sedu clean look, sam grejo pri A3M bolj na širšo slovensko publiko (tiste ki jim je 2F2F ševedno najlubši film).

Edino neumno se mi zdi imeti tak avto neregistriran (slaba reklama v zvezi s homologacijami).

Kar se pa motorja tiče: vse zaenkrat uredu, sam se mi javte ko bo ta motor imel za sabo že kakih 200k km
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To avg 09, 2005 7:48 pm

Pugi je napisal/-a:Matr ste debili.

Men je tale avto skret. Who want's to touch me?! I said WHO WANT'S TO FUCKIN TOUCH MEE!?!

Se vidi kam cilja a3m :) hondavtijezakon.press

Da pojasnem moj post, ker ga pomoje sam js zastopem :D

Debili ste zato k se greste gdo je večji, pa kdo ma več kil. A se boste tepl akva?? Djte še mene poklicat, se pridem smejat :P

Drugi odstavek leti na to, da nekateri ne dopuščate svobodnega mnenja. Sicer to ni moje mnenje, lah pa ga zdle povem:

Nism ravno navdušenec takilih avtov in za takle denar bi si za moj okus kej drugačnega privoščil. Je pa to samo moj okus, tko kot pri ženskah, ko majo eni raj debele pa to, js pa kr vse po spisku, jebiga ;) Avto je sigurn zgornji rang po kvaliteti izdelave, sj kej manj si ne smejo privoščit. Mogoče jim ni najbolj uspela kaka podrobnost - tudi jaz sem mnenja da je zadnji deflektor previsoko... Ampak js ne bom zdj njim težil zarad tega, pa tud ne bom slabe vole zganov kle na forumu.. Pustmo stat, pa bodmo veseli, da se nekaj razvija na tuning sceni.

Osebno imam rad skromnost ker sm gorenc, tako da s pretiranimi citati o najboljših itd pri meni ne bo nihče prišel daleč... Ne vem koliko so oni odgovorni za to, ampak meni to ni najbol všeč...

Z zadnjim stavkom pa sem hotel povedat, da ma a3m dobro potrošniško politiko, ker ve kater sloj avtomobilistov da največ na fi avspuha :D
Slika

Norden
Novinec

Napisal/-a Norden To avg 09, 2005 7:55 pm

jakaracman je napisal/-a:
Nasty je napisal/-a:Kaj je (bo) v resnici, vedo samo tisiti, ki so si ta pravila izmislili.
Veze in poznanstva naredijo svoje.
Zopet.

Ah, luzerji pljuvajo, namesto da bi prebrali.

Citat (pretipka, da ne bo pomote) iz prvil nagradne igre:
"Pri žrebanju za nagrado ... bomo uportevali vse pravočasno prispele in pravilno izpolnjene glasovnice sodelujočih, ki bodo pravilno odgovorili na vsaj eno od desetih nagradnih vprašanj"

In takele izjave so odlična podlaga za tožbo ...

Kako boš pa dokazal, kdo je nekaj napisal na forum? Če odmislim vse druge dvomljive postavke, lahko recimo moderatorji mirno spreminjajo poste, da o adminu ne govorimo.
Most of the parts that break on the 156 are made in Germany

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To avg 09, 2005 8:00 pm

Pugi je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:Matr ste debili.

Men je tale avto skret. Who want's to touch me?! I said WHO WANT'S TO FUCKIN TOUCH MEE!?!

Se vidi kam cilja a3m :) hondavtijezakon.press

Da pojasnem moj post, ker ga pomoje sam js zastopem :D

Debili ste zato k se greste gdo je večji, pa kdo ma več kil. A se boste tepl akva?? Djte še mene poklicat, se pridem smejat :P

Kwa,dobr no, ti si dvametra+gozdna jagoda zraven,jest meter-gozdna jagoda :D

Glede avta je pa moje mnenje nekako približno pugijevemu :roll:

LP Killah bee :P
Slika

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 To avg 09, 2005 8:04 pm

dejte mir že enkrat! debata o hondi vi pa o nekih tožbah! še malo pa bom vse take poste pobrisal!
Slika

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 To avg 09, 2005 8:12 pm

sj tuki se itak gre za samo foušarijo, pa ste vsi slepi in ne vidte 1cm pred sabo. Če bi pa kdo tazga mel bi ga pa že povsod kazu in se hvalu z njim-ostali pa seveda -RIŽOTA. fora je pa v tem da je tist kr je lepš od važga oz si ne morte tega privoščit--sran***.
avto je ful hud-če ne druzga je unikat, kar pa ma redko ker od nas :roll: :roll: :roll: :roll:

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi To avg 09, 2005 8:23 pm

Bom kr sam sebe citiru 8) ker se je kot ponavadi začelo s tako izjavo kot jo je dal uporabnik yurchek.

Jurchi je napisal/-a:
yurchek je napisal/-a:In spet tle kritizirate tisti k mate doma gorsko kolo pa od jugota levi blatnik...... Ko pa sosedov franci pobarva armaturo v petki na krvav zeleno in obleče tapete v rdeč žamet je pa 17 strani o tem napisanga pa vsi hočte še fotk pa filme o glasnosti nastavka preluknjanga izpuha..... jao jao zmer isto

In se je spet začelo.........sam čaku sem kdaj se bo en lolek oglasu pa začel težit, ker se vsi ne klanjamo A3M-ovi stvaritvi........posluši, zame je stvar taka, če bi se te zadeve lotu en človek sam in bi mašino predelal sam in sam montiral itd. bi reku svaka čast za trud, ko gre pa za tuning podjetje, ki ma neki keša za zapravt in naj bi bilo to vozilo adut njihovega podjetja, bi pa pričakoval več......pa ne morit s sosedovim francom, k jest mam vsaj j***a pokazat na forumu kaj sem jest, "sosedov jurchi" spacal na svojem avtu in sem na svoj trud in izdelek več ali manj ponosen, česar zate ne bi mogel rečt.

Pr men pač klikneš na ikono avto in vidiš moje spacalo....medtem ko pri teb ne vidim nobene predstavitve ti pezdepridruženletosmarcainboštlevsempametsolil.press

Sej maš ql plurija sam to ni razlog, da tuki težiš vsem, ki se ne strinjajo s tabo

In še kaj mislim perko84 jest o tvoji zadnji izjavi

Jurchi je napisal/-a:sej mene čist boli qrac.....sam k nikol ne more bit, če se neki ocenjuje tko normalno, v smislu:"meni je všeč ker..... al pa meni ni všeč, ker..." pač okusi so različni in ne pomeni, da če je koštalo velik keša in če je od A3M-a, da je noro dobro.

BTW dokler jest svoje mneje o nečem podkrepim z argumenti mi nima tuki noben nč za sikat, ko bom pa napisu izjavo v smislu..."to je itak j**c itd." pol sem pa pripravljen sprejet tut kako kontro.

Uporabniški avatar
cc 206
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a cc 206 To avg 09, 2005 8:45 pm

Ne men da more bit zadni odbijac tako visok,
a so meli avto v vetrovniku al kaj :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
AlexS
Nov uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a AlexS To avg 09, 2005 8:46 pm

Sej nč ne rečem, tud mene veseli da se nekaj premika v tej smeri, samo ne morš pa kr nekej gor zmetat in se hvalt kaj si naredu. Sploh pa ne z kakimi alu wingi, pa da pol govorijo kolk se bolš bo avto držu, pa da more bit zadej tok visok, da majo tud DTM avti to, k pozablate, da uni to delajo v vetrovnikih in je vse preračunan, nism pa slišu da v A3M-u tud delajo v vetrovnikih :roll:

Uporabniški avatar
mgas XLR
Novinec

Napisal/-a mgas XLR To avg 09, 2005 8:47 pm

JEST PA MISLIM TAKO AVTO JE PREKRASEN SAM ZADNJE LUČI PA ME MAL MOIJO JS PA BI DAL LEXSUS IN PA ČE ŽE HOČETE MET MALE BI JIH ZMANJŠAL ;)
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc To avg 09, 2005 8:51 pm

no tkole...bom se jest povedov mnenje...mislm da je par stvari, ki bi jih lahko nardil boljs!! je pa res,da za tolk denarja, kolikor se govori, bi lahko naredu nov avto (skor) ;) !! ce recimo pogledamo kaj bo en uporabnik tukej gor predstavu (upam da kmal), bo tale honda zbledela, ker bi sli lahko v extremne predelave, ne pa cist obicne!! zdej me pa spluvejte

Uporabniški avatar
cc 206
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a cc 206 To avg 09, 2005 8:58 pm

vesolc je napisal/-a:no tkole...bom se jest povedov mnenje...mislm da je par stvari, ki bi jih lahko nardil boljs!! je pa res,da za tolk denarja, kolikor se govori, bi lahko naredu nov avto (skor) ;) !! ce recimo pogledamo kaj bo en uporabnik tukej gor predstavu (upam da kmal), bo tale honda zbledela, ker bi sli lahko v extremne predelave, ne pa cist obicne!! zdej me pa spluvejte

saj to je to, ko se o ne vem kakem kesu govori,
pol pa to ven pride, "grdi raček"

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm To avg 09, 2005 9:20 pm

AlexS je napisal/-a:Sej nč ne rečem, tud mene veseli da se nekaj premika v tej smeri, samo ne morš pa kr nekej gor zmetat in se hvalt kaj si naredu. Sploh pa ne z kakimi alu wingi, pa da pol govorijo kolk se bolš bo avto držu, pa da more bit zadej tok visok, da majo tud DTM avti to, k pozablate, da uni to delajo v vetrovnikih in je vse preračunan, nism pa slišu da v A3M-u tud delajo v vetrovnikih :roll:

Kaj pa če so bili kdaj kje drugje takšni spojlerji že testiranio v vetrovniku in je to kopija, potem mora isto delovati.Pa tudi v f1 testirajo samo en spojler v vetrovniku, drugi pa so narejeni po tem kalupu in jih potem ko dajo na avto več ne testirajo.Upam da veste kaj mislim povedati.

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc To avg 09, 2005 9:28 pm

pa kaj govorite noooo...pa kasn vetrovnik pa to???!! ta avto sploh ne bo homologiran in ne bo se vozu po cestah!!! tko da to sploh nima veze...ce pa bojo na drege hodil, pol pa ok!! ;)

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm To avg 09, 2005 9:30 pm

saj, meni je avto všeč, A3M tako naprej. :D

Uporabniški avatar
AlexS
Nov uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a AlexS To avg 09, 2005 9:31 pm

Nisem še slišal da bi bil en spojler kr univerzalen za vse avte, če že omenjaš F1, tm vidš če eno stvar spremenijo, da s tem spremenijo še 100 drugih stvari in ne gre to kar tako da dajo drug spojler gor, in zdaj bo pa vse dobr.
Pa tud noben me ne bo prepriču d je bil alu wing za 130€ testiran v vetrovniku. :roll:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost