Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a RedWind Po sep 19, 2005 6:24 pm

Tuner je napisal/-a:Ja sej je prav da si napisal... In tudi sprejmem kritiko in priznam, da imam probleme s časom... Ni pa treba biti žaljiv...

se opravicujem...nisem imel nobenega namena, da bi koga zalu... 8)

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Po sep 19, 2005 6:29 pm

RedWind lažnivec, na pm si mi poslal da hočeš Tunerja užalit, hec hec hec :lol:

drugače pa vsi ki tako serete po ustyle rstyle in kaj te vem po katerih še...ste že kdaj sami probali kaj naredit?
ok res da mate oči da vidite da ko kaj ni dobro narejeno, ampak je treba potem ga dol posrat?

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) Po sep 19, 2005 9:08 pm

Tuner je napisal/-a:Redwind... Kaj sem ti pa jest naredu, da je za en drek...? Sploh ti nisem nič naredu(Razen seveda podaljšek, s katerim pa ni bilo NIČ narobe), ker nisem imel časa sem te poslal k Edotu, to je bla pa zgleda edina napaka, sej z njem si zadovoljen, ker je imel čas????

Seicento... Spet nisem imel časa in sem te poslal k Edotu..Moja napaka...
Večinoma naredi dobro... Tebi pa je res razširil blatnike tako, da jih je moral klepar popravljati.. Ne vem zakaj se nise zmenil z njem za odškodnino?

Edina stvar katero jest delam je odlivanje izdelkov iz kalupov in te so narejeni brez kakršnihkoli problemov...
Upasovanje in montiranje pa delata samo Edo BR-oprema (za LJ)in Golob Uroš(Za MB)....

Glede na te poste, bo moral Golob(Clio-Proton freak) delati še vse ostalo...

Uroš ne se sekirat to itak govorijo taki ko nevedo kak je postopek dela naj si enkrat probajo kako je to pa bodo videli.Če pa koga zanima kako lepo delo je to pa z veseljem koga povabim v delavnico pa se lahko na lastne oči prepriča!

FireSTORM se strinjam z tabo! :clapclap :bow
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To sep 20, 2005 4:17 pm

Ja peeeeeezda no sej zato pa enmu plačaš da ti to nardi a zj če je zahtevno delo pol lahko kr vsak kasira po 100k pa nardi tko da folku ni všeč al kaj a zj pa recmo zidar ker ma umazano delo lahko zajebe kero bajto mislim HALO ej folk pa ste vi še sploh normalni al kaj peeezda res no.Sej zato pa obstajajo privatniki in obrtniki
ej tole me pa res razpizdi a zj recmo U-style al pa ker kol lahko ker je delo z poliestrom umazano in teško zajebe enmu odbijače in pokasira 100k ali več in če zajebe kaj pol lahko reče ej delo z poliestrom je zahtevno in teško
Če kdo ne zna kvalitetno delat z poliestrom in narest lepe odbijače tko da so kupcu všečni naj jih raj ne dela in naj ne nateguje folk tle ne ciljam na nobenga ampak iz postov zgoraj je razvidno da bi marsikateri tle gor najraj odbijače ki jih je narewdu U-style nekam vrgu
CCC
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM To sep 20, 2005 4:59 pm

nisem mislil tega
če ni narejeno kot more bit se roba reklamira, in se mora popravit/zamenjat zastojn
to je res da če daš 100k nekomu pričakuješ dober izdelek

samo to še vseeno ni razlog da neko firmo oz. človeka posereš tak dol da ga je potem sram na lastno dvorišče it :roll:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To sep 20, 2005 5:18 pm

No tle en sprašuje kako je folk zadovoljen z eno in drugo firmo in mislim da je upravičeno jezen tist ki je dal 100k ali več pa mu je "mojster" zajebu odbijače tko da je ličar in klepar pol mogu popravljat če mene vprašaš če bi men kdo tko zajebu avto ki bi mu ga zaupal ti povem da bi najprej želel reklamirat izdelek in montažo pol če pa to nebi šlo skozi pa vrjem pero je močnejše od meča in mislim da bi na velikih forumih folk zvedu za to :D
če bi kdo men mojga lepotca zajebu :D seem pa se vedno mnenja da lepa beseda lepo mesto najde sam včasih to pač ne gre :d
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Kraj: Mazda Mx-6 2.5i 24v LPG

Tale je pa res lovska! :))))))))

Napisal/-a Zmaj78 To sep 20, 2005 7:25 pm

Ja Seat, ti si genij, pa resno mislm! :)))

Pazi to, zdej temu bi se loh rekl Kvazi-alibi scena, s tem mislm, da bi ti pač nek majstr že vnaprej reku: ja delo s temi materiali je zelo zahtevno, dostkrat ne rata, sam jebiga, če znaš pa bolš pa sam nared, no sam trik je v tem da je on "kokr pač je" majstr za to področje oz. specializiran in ne zna prov dost drugih stvari v živlenju počet.... in je pač za to početje (dobro) plačan!!!!!

Tko kokr bi pač pilot v avionu reku, jeeebiiiggaaa.... avion je pač težko pelat, pa še megla je bla, pa sm pol kr unih 300 bebcev na drug svet poslal, k so mislil da sm dobr pilot, ampak sem jim dal kajlo, ker avion pač ni šala okol po svetu furat.

Zdej smo res že zašli mal v čudne vode s temi zagovarjanji naših lokalnih Leonardo daVincijev! :)))

Je pa res da vsak ni za vse, in kdo je za kakšno rabo in pa kje, to pa pol cajt pokaže in pa tut tuja mnenja!

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM To sep 20, 2005 7:26 pm

ste čudni...
če ti je on zajebal
pelji njemu nazaj naj popravi...saj si vendarle dal 100k
ne pa da sereš dol tako :roll:

nimam izkušenj z ustyle pa ne z r style pa ne z žstyle...samo vseeno...obrtnik oz. podjetnik je še vedno podjetnik
pa če dela semena za travo ali body kite za avte
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov