Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a PuBBeC Po nov 28, 2005 8:59 am

kontaktiraj tega uporabnika, ziher ti bo znal kaj več pomagat :D http://www.avtomobilizem.com/modules/carshow/car_detail.php?car_id=4255

Mateo... že razmišljaj kaj o temnenju zadnjih luči, beli smerokazi, predelavi maske, odstranitvi renault znaka, barvanje odbijačev v barvo karoserije, o športnem filtru, alu felnah, spustu, ... itd :D

nekaj si kolko sme razbral... :D good luck pri nadaljnemu posegu :D

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Po nov 28, 2005 3:30 pm

PuBBeC je napisal/-a:kontaktiraj tega uporabnika, ziher ti bo znal kaj več pomagat :D http://www.avtomobilizem.com/modules/carshow/car_detail.php?car_id=4255

Mateo... že razmišljaj kaj o temnenju zadnjih luči, beli smerokazi, predelavi maske, odstranitvi renault znaka, barvanje odbijačev v barvo karoserije, o športnem filtru, alu felnah, spustu, ... itd :D

Če ga ni nikoli :P Drgače pa beli smerokazi pridejo 5. decembra komaj čakam :P ( Naročo pri A3m ) Temnenje zadnjih luči ( se ne mudi tak ) Odbijače bom barval spomladi ko bo malo bolj toplo...barva je že parajt...Spustil jo bom tud spomladi -5cm al pa 4 kak bo :P športni filter se ne mudi....alu felne pridejo spomladi to bo prvo ko bom nabavo....temnenje šip pa pride po mojem rojstnem dnevu :) torej maja :P hehe taki so plani ja:) Zaj pozimi pa samo čekiramo in gledamo kak majo drugi nareto da kako idejo vkrademo...Drgače pa Pubbec hvala :)

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po nov 28, 2005 4:25 pm

MaTe0 je napisal/-a:
PuBBeC je napisal/-a:kontaktiraj tega uporabnika, ziher ti bo znal kaj več pomagat :D http://www.avtomobilizem.com/modules/carshow/car_detail.php?car_id=4255

Če ga ni nikoli :P Drgače pa beli smerokazi pridejo 5. decembra komaj čakam :P ( Naročo pri A3m ) Temnenje zadnjih luči ( se ne mudi tak ) Odbijače bom barval spomladi ko bo malo bolj toplo...barva je že parajt...Spustil jo bom tud spomladi -5cm al pa 4 kak bo :P športni filter se ne mudi....alu felne pridejo spomladi to bo prvo ko bom nabavo....temnenje šip pa pride po mojem rojstnem dnevu :) torej maja :P hehe taki so plani ja:) Zaj pozimi pa samo čekiramo in gledamo kak majo drugi nareto da kako idejo vkrademo...Drgače pa Pubbec hvala :)

Sklepam da misliš to prednje smerokaze? Se dobijo? kok pa kaj cena?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 Po nov 28, 2005 5:24 pm

Sklepam da misliš to prednje smerokaze? Se dobijo? kok pa kaj cena?
Ne zaenkrat mislim stranjske...oz. 5.dec. dobim stranske...za sprednje pa http://www.sk-tuning.de/web/shop/produc ... ts_id=1746
Malo so dragi pa dobro...tud bomo enkrat sam se ne mudi tak fejst :) LP

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po nov 28, 2005 5:30 pm

Strankse dobiš LED bele za 5 jurjo oba....... jaz pa jih tko niti nimam na stran :) Extra styling :)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 Po nov 28, 2005 5:40 pm

No stranske sem jaz dobil za 3k :) Sprednje pa ne vem:D še :P

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Napisal/-a PuBBeC Po nov 28, 2005 6:09 pm

iii kak si lepo načrt naredo :D pa hvala za odgovore :D hehe
no jaz tudi nekaj pripravlam in počasi rihtam samo to je že druga tema... :D

tudi jaz se mimel v mislim vse to a nevemče se to ravno splača na 1.0 :)
Sicer bi rad da bi mi kdo povedal kako več moči istisnit iz takšnega motorja :D

Mislil em sprednje smerokaze... čisto drugače izgleda če so beli :) Temne šipe obvezno :) pa alu... je še skrivnost kje si dobil barvo(dal mešat?, cena)... srečno vožnjo po snegu hehe

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 Po nov 28, 2005 6:13 pm

Foter mi dela v merkurju kranju te pa tam mešajo barvo pa poveš točno oznako pa mi je zmešal lepo....jap lepo upam da bo šlo vse tak lepo:) Treba šparat zdaj :) Drgače pa snegu pa gre 1.4 kot noro :) LP

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Napisal/-a PuBBeC Po nov 28, 2005 6:19 pm

MaTe0 je napisal/-a:Foter mi dela v merkurju kranju te pa tam mešajo barvo pa poveš točno oznako pa mi je zmešal lepo....jap lepo upam da bo šlo vse tak lepo:) Treba šparat zdaj :) Drgače pa snegu pa gre 1.4 kot noro :) LP

Studenci? aha pol bom pa tja šel :D

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 Po nov 28, 2005 6:22 pm

Na studencih :) hehe .... pač poveš oznako barve pa bo :) Drgače pa ko si glih pr mašinci zakaj pa nebi dal kako bolj močno not :) Od kakega turbota nisem tolko pri teh unotih pa ziher kaka 1.3 obstaja:)

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Napisal/-a PuBBeC Po nov 28, 2005 6:29 pm

Aha sem zraven doma... bom letu tja :D

hm... hja samo jaz se nebi s tem tak mantral potem bi rajši drug avto vzel :)
mi zadostuje trenutno.... :D

drugače pa sem našel nekaj slik:
Priponke
zdnja luč.JPG
spredi.JPG

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 Po nov 28, 2005 6:34 pm

Jao Jao :) Ko se mi bo smešalo :P

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po nov 28, 2005 8:05 pm

No ja a3m nima nič... niti luči niti nič sem že spraševal....Edin Mlook špegle so mi zrihtal :D

Drgač mam jaz podobne načrte..... felne.... šipe.... barvanje.... pa verjetn spojlerji..... el. šipe..... centralno daljinsko......sam lepo počas sam da gnar nabere:D Papirje za spuščenga pa že tko mam :)
Slika

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 Po nov 28, 2005 8:18 pm

Ja men so naročli 5 dvignem...drgače pa upamo da bo kaj nastalo ja:)

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po nov 28, 2005 8:29 pm

Stranske bele maš u AVTO MARKO u mb..... led tehnologija
Slika

Uporabniški avatar
Spidi_
Nov uporabnik

Napisal/-a Spidi_ Po nov 28, 2005 9:09 pm

Hehe pr dizlu se ob štartu pržge mal več lučk :)

Spodnei tri so akku pa olje pa voda....... srednja kontrola grelnih svečk ..... zgornja pa je indikator grelnih svečk :) ko slednji dve ugasneta lahk štartaš :)

Mam tudi 5ko dizla pa me zanima če je ta lučka na sredini (kontrola grelnih svečk) pri vseh dizlih? Jaz imam tam oznako za zavh (pri bencinarjih)?[/quote]
Zadnjič spremenil Spidi_, dne Po nov 28, 2005 9:23 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po nov 28, 2005 9:15 pm

Oooo lepo še en dizlaš :) To je dejsnk tista lučka za zavh sam sem lučko not nardil pa priklopo na grelne...... ker me je neki jezlo in grelne niso doble štroma čeprav je avtomat delu....... zdej pa točno videm če majo štrom al ne :)
Slika

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 Po nov 28, 2005 9:24 pm

Kolko vem je amaturska čisto isto zaslon če temu lahk tak rečem:P Števec je isti sam da pr meni gori sam ena lučka :) Seveda za luči.....to je pa tud vse:P Če pa so extremni pogoji pa gori še kaka:P hehe x) LP

Uporabniški avatar
Spidi_
Nov uporabnik

Napisal/-a Spidi_ Po nov 28, 2005 10:12 pm

lisko hvala za info.
Dizl petka je zakon jest pravm :)
Prlezu sm že tam kamor so lezli samo terenci. Ljudje so sicer mal čudn gledal k so vidl terenc, terenc, petka, terenc, itd. :lol:

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Napisal/-a PuBBeC Po nov 28, 2005 10:26 pm

Spidi_ je napisal/-a:lisko hvala za info.
Dizl petka je zakon jest pravm :)
Prlezu sm že tam kamor so lezli samo terenci. Ljudje so sicer mal čudn gledal k so vidl terenc, terenc, petka, terenc, itd. :lol:

pol pa imaš ti neko posebno petko ala 4x4 ? :D go go 5tka hehe
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov