Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Če jan 05, 2006 8:44 pm

men osebno,ne bom rekel da je grd,ampak se mi ne dopade..to pa še ne pomen da bom pljuvu po njem.
vse čestitke gredo pa onemu,ki je avto predelal,ker gre za to veliko živcev,cajta, dnarja, pa še česa.
projekt sam je hvale in vikanja vreden,še sploh če je to delal posameznik,ne pa kakšna styling štacuna,ki gor nameče glih vse kar ima na razpolago v štacun.

LP

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Če jan 05, 2006 9:20 pm

Res pohvale lastniku, da je naredil iz avta to kar je. Vloženega je moralo biti ogromno truda, denarja, časa....Glavno da je lastniku všeč. Meni ni. riž

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Če jan 05, 2006 9:46 pm

FireSTORM je napisal/-a:v zabavnem kotičku v temi GOT RICE???? bi temu rekli riž, zakaj pa tu nihče temu ne reče riž?

Ker gre za prvi (ok recimo) takšen projekt v naši SLoveniji. Ker se je ta človek spomni, da bi naredil nekaj takega pri nas. Kljub naši birokraciji... In vložil najbrž kar nekaj denarja in keša.
Ko bo pri nas ene 10 takih avtomobilov bomo pa najbrž že pljvali. taki smo...
Spomni se modrih ledic. Na začetku smo jih vsi imeli. Sedaj so riž. In tako naprej....
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Če jan 05, 2006 10:03 pm

ja pa piz*a kva vm je ljdje no...pa dobr veste da ni avta, ki bi biu vsem vsec!!! habica ne zanima kva bi vi drgac nardil, pa kasn odbijac bi gor dal, pa kva bi dol pobral itd. itd. njemu je tak avto vsec, tazga je naredu, on se bo vozu v takmu, zato se smirite s takimi izjavami ala "men je grd", "jest ga nebi meu" itd.!!!!!!

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Če jan 05, 2006 10:12 pm

vesolc je napisal/-a:ja pa piz*a kva vm je ljdje no...pa dobr veste da ni avta, ki bi biu vsem vsec!!! habica ne zanima kva bi vi drgac nardil, pa kasn odbijac bi gor dal, pa kva bi dol pobral itd. itd. njemu je tak avto vsec, tazga je naredu, on se bo vozu v takmu, zato se smirite s takimi izjavami ala "men je grd", "jest ga nebi meu" itd.!!!!!!

oprosti ker sem povedal svoje mnenje, pa je ql avto, samo pač odbijač mi ni všeč, te moti to da mi ni všeč?

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če jan 05, 2006 10:22 pm

ajej se nekateri razburjate. Kaj je habiču všeč ve že sam,in če mu ni všeč, da je ta tema na a.com,naj lepo kontaktira enega od modov, pa bo stvar rešena. Sam res pa ne vem,zakaj se nekateri drugi tko razburjate. Pa tud če kdo reče da je avto j**c,pa kaj....boli te k*** itak se ne boš oziral na mnenje par takšnih uporabnikov ki imajo drugačen okus oz. bilokaj!

Pa da ta post ne bo čist out,povem še svoje mnenje. Jst ga vidim iz dveh strani. Glede te scene kot so showi torej gledano iz styling scene,je avto ubitačen. Če pa pogledam še iz druge strani,mi je pa kr čist mim,ker misle imet avto za vsakodnevno uporabo (upam da se tega ne motim,vsaj zdi se mi tko) To se mi zdi pa bolj ali manj nesmisel,ker ni ravn primeren za vsak dan, da boš na vsakem metru pazu,da ne boš domov kj v roki prinesu.

Pač samo moje mnenje in upam,da se ne bo kdo spet v to zapiču!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Pe jan 06, 2006 8:17 am

poglej...dobr vejo vsi da je to show car in bo naslednjo sezono na vseh showih po slo in tujini in je prvi in edini tak extremen primerek pri nas!!! zmerej je bla debata o tem, da pri nas ni takih extremov, pa skoda da jih ni, itd. ...zdej ko je pa nekdo j***a dobu in se spravu to delat, pa vsi neki pluvate!!! pa dobr bmk kako pa kaj, glavn da vem da je habicu hud, pa je ql ;) lepo se mejte ;)

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Pe jan 06, 2006 8:22 am

vesolc je napisal/-a:poglej...dobr vejo vsi da je to show car in bo naslednjo sezono na vseh showih po slo in tujini in je prvi in edini tak extremen primerek pri nas!!! zmerej je bla debata o tem, da pri nas ni takih extremov, pa skoda da jih ni, itd. ...zdej ko je pa nekdo j***a dobu in se spravu to delat, pa vsi neki pluvate!!! pa dobr bmk kako pa kaj, glavn da vem da je habicu hud, pa je ql ;) lepo se mejte ;)

najprej zamenej avatar oz. ga popravi, potem se pa mal umir ker je lev forum na katerem je velik folka ene parkrat tolk pa mnenj. Zato ni čudno da je tko kakor je. Vsak lahko poda svoje mnenje edino kar bi moglo bit vsem enako je to da si človek ki je to naredil z lastnimi rokami res zasluži pohvale!!! Še enkrat bravo modri!

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Pe jan 06, 2006 8:36 am

papy lej...vem da je velik razlicnih mnenj, ampak zakaj more napisat post z besedilom: men je grd !!! ja pa to zase lahko zadrzi ane, al pa nej vsaj lepo razlozi zakaj je njemu grd!!! sicer pa sploh ne vem kva se jeb*m tuki, itaq gre tale a.com v smeri mobisuxa ;)

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Pe jan 06, 2006 8:55 am

vesolc je napisal/-a:papy lej...vem da je velik razlicnih mnenj, ampak zakaj more napisat post z besedilom: men je grd !!! ja pa to zase lahko zadrzi ane, al pa nej vsaj lepo razlozi zakaj je njemu grd!!! sicer pa sploh ne vem kva se jeb*m tuki, itaq gre tale a.com v smeri mobisuxa ;)

:lol: se ve ;)

H5N1
Nov uporabnik

Napisal/-a H5N1 Pe jan 06, 2006 10:39 am

vesolc je napisal/-a:papy lej...vem da je velik razlicnih mnenj, ampak zakaj more napisat post z besedilom: men je grd !!! ja pa to zase lahko zadrzi ane, al pa nej vsaj lepo razlozi zakaj je njemu grd!!! sicer pa sploh ne vem kva se jeb*m tuki, itaq gre tale a.com v smeri mobisuxa ;)

Vesolc lej...vem da je velik razlicnih mnenj, ampak zakaj more napisat post z besedilom: men je lep!!! ja pa to zase lahko zadrzi ane, al pa nej vsaj lepo razlozi zakaj je njemu lep!!!

Pa to nisem napisal zato ker bi mi bil Megane lep, grd ali karkoli, ampak zato ker imate take otrocje izjave v smislu: Kar je meni vsec morajo vsi hvaliti, kritike pa ne sprejmem. V drugi temi pa potem pljuvate po podobnih stvareh, seveda po nacelu, ker meni ni vsec morajo vsi pljuvati, samo zato, ker lastnika pac bezno ne poznas oz. ni prisoten na forumu, ker se mu ne bos zameril in ne bos car, ko bos na avtoshowih orgazmiral, ker se je pac doticni lastnik spomnil tvojega forumskega nicka.

Da bi vsaj sel v smeri mobisuxa, tako gre pa iz dneva v dan samo na slabse. Vse bolj in bolj je jasno da avtomobilizem.com ratuje avtomobilcek.com, kjer se otroci kregajo ali je boljsi Matchbox ali Burrago.

Kar se tice pa Megana, pa respect Habicu se enkrat za res pravi unikat.

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Pe jan 06, 2006 10:55 am

šmeks je napisal/-a:ajej se nekateri razburjate. Kaj je habiču všeč ve že sam,in če mu ni všeč, da je ta tema na a.com,naj lepo kontaktira enega od modov, pa bo stvar rešena. Sam res pa ne vem,zakaj se nekateri drugi tko razburjate. Pa tud če kdo reče da je avto j**c,pa kaj....boli te k*** itak se ne boš oziral na mnenje par takšnih uporabnikov ki imajo drugačen okus oz. bilokaj!

Pa da ta post ne bo čist out,povem še svoje mnenje. Jst ga vidim iz dveh strani. Glede te scene kot so showi torej gledano iz styling scene,je avto ubitačen. Če pa pogledam še iz druge strani,mi je pa kr čist mim,ker misle imet avto za vsakodnevno uporabo (upam da se tega ne motim,vsaj zdi se mi tko) To se mi zdi pa bolj ali manj nesmisel,ker ni ravn primeren za vsak dan, da boš na vsakem metru pazu,da ne boš domov kj v roki prinesu.

Pač samo moje mnenje in upam,da se ne bo kdo spet v to zapiču!

za po slovenskih cestah res ni uporaben to maš prav
se popolnoma strinjam z tabo, pravi show car

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Pe jan 06, 2006 11:45 am

H5N1 je napisal/-a:

Vesolc lej...vem da je velik razlicnih mnenj, ampak zakaj more napisat post z besedilom: men je lep!!! ja pa to zase lahko zadrzi ane, al pa nej vsaj lepo razlozi zakaj je njemu lep!!!

Pa to nisem napisal zato ker bi mi bil Megane lep, grd ali karkoli, ampak zato ker imate take otrocje izjave v smislu: Kar je meni vsec morajo vsi hvaliti, kritike pa ne sprejmem. V drugi temi pa potem pljuvate po podobnih stvareh, seveda po nacelu, ker meni ni vsec morajo vsi pljuvati, samo zato, ker lastnika pac bezno ne poznas oz. ni prisoten na forumu, ker se mu ne bos zameril in ne bos car, ko bos na avtoshowih orgazmiral, ker se je pac doticni lastnik spomnil tvojega forumskega nicka.

Da bi vsaj sel v smeri mobisuxa, tako gre pa iz dneva v dan samo na slabse. Vse bolj in bolj je jasno da avtomobilizem.com ratuje avtomobilcek.com, kjer se otroci kregajo ali je boljsi Matchbox ali Burrago.

Kar se tice pa Megana, pa respect Habicu se enkrat za res pravi unikat.

ma ne lej na zivce mi gre, ko se koncno en spravi tak projekt izvest, pa se ga spluva, ce ne druzga se mu vsaj cestita za trud pa koncni izdelk, ker je res kvalitetno narjen!! glede prilizovanja pa se delec ni tko, ker s habicem pa modrim poznamo in se mi ni treba nc prilizvat, pa tut ne vem kaj bi s tem dosegel!!! glede zelje da bi sel a.com v smeri mobisuxa, pa upej da ne, ker tist forum je pa sploh otrocji pa poln pacientov!! ok, itaq da je nekaterim avto res hud, nekaterim pa totalno grd...100 ljudi, 100 cudi ;) men je dobr, so malenkosti ki mi niso cist ql, ampak sej vsak smeka avto po svoje in po svojih zeljah, tko ko habic

H5N1
Nov uporabnik

Napisal/-a H5N1 Pe jan 06, 2006 11:58 am

Ni letelo direktno nate, je pa letelo na kar nekaj uporabnikov v tej temi.

No primerjava sux in a.com je pa nesmiselna.

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Pe jan 06, 2006 12:08 pm

ma dejte no mir.Mislm,skor ni teme da se nebi kregal.Če že je ta avto habbitchev,ma verjetn razlog zakaj ga sam ne predstavi tle gor.Zato ker je pol folka tle gor nedorasla in doma malikuje plakate honde,bmw,...na steni.To je zakon ostalo je crap.Pa spoštujte okus drugih,100ljudi-200sisa. Jao ej.Mislm,kaj bi pa blo če bi mel vsi isti okus?
Pustite da sam pove kako in kaj pol se pa oglašajte.
Tema gre itak u Ku*** zato bi blo dobr če bi šla pod ključ!

LP

Uporabniški avatar
mihajlo
Novinec

Napisal/-a mihajlo Pe jan 06, 2006 12:28 pm

Čestitke lastniku za (finančni) pogum, da je tak extremist.

Avto je krasn, dokler ga ne vidm na cesti. Kar pa itak ni namen lastnika... :roll:

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Pe jan 06, 2006 12:39 pm

mihajlo je napisal/-a:Čestitke lastniku za (finančni) pogum, da je tak extremist.

No če ne veš ne govori!

Uporabniški avatar
mihajlo
Novinec

Napisal/-a mihajlo Pe jan 06, 2006 12:46 pm

Persen pomirja fantek, in poskrbi da kultura na forumu ostane na nivoju!

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Pe jan 06, 2006 12:52 pm

mihajlo je napisal/-a:Persen pomirja fantek, in poskrbi da kultura na forumu ostane na nivoju!

Torej se zadrži takih postov!

Uporabniški avatar
mihajlo
Novinec

Napisal/-a mihajlo Pe jan 06, 2006 12:57 pm

Kaj te tko blazno moti pri mojih dveh stavkih. Če so v nasprotju s pravili foruma opozori moderatorja, če ne se vzdrži oz. beri jih dokler ne boš ugotovil bistva.

lep in miren dan še naprej.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov