FireSTORM je napisal/-a:v zabavnem kotičku v temi GOT RICE???? bi temu rekli riž, zakaj pa tu nihče temu ne reče riž?
vesolc je napisal/-a:ja pa piz*a kva vm je ljdje no...pa dobr veste da ni avta, ki bi biu vsem vsec!!! habica ne zanima kva bi vi drgac nardil, pa kasn odbijac bi gor dal, pa kva bi dol pobral itd. itd. njemu je tak avto vsec, tazga je naredu, on se bo vozu v takmu, zato se smirite s takimi izjavami ala "men je grd", "jest ga nebi meu" itd.!!!!!!
vesolc je napisal/-a:poglej...dobr vejo vsi da je to show car in bo naslednjo sezono na vseh showih po slo in tujini in je prvi in edini tak extremen primerek pri nas!!! zmerej je bla debata o tem, da pri nas ni takih extremov, pa skoda da jih ni, itd. ...zdej ko je pa nekdo j***a dobu in se spravu to delat, pa vsi neki pluvate!!! pa dobr bmk kako pa kaj, glavn da vem da je habicu hud, pa je qllepo se mejte
vesolc je napisal/-a:papy lej...vem da je velik razlicnih mnenj, ampak zakaj more napisat post z besedilom: men je grd !!! ja pa to zase lahko zadrzi ane, al pa nej vsaj lepo razlozi zakaj je njemu grd!!! sicer pa sploh ne vem kva se jeb*m tuki, itaq gre tale a.com v smeri mobisuxa
šmeks je napisal/-a:ajej se nekateri razburjate. Kaj je habiču všeč ve že sam,in če mu ni všeč, da je ta tema na a.com,naj lepo kontaktira enega od modov, pa bo stvar rešena. Sam res pa ne vem,zakaj se nekateri drugi tko razburjate. Pa tud če kdo reče da je avto j**c,pa kaj....boli te k*** itak se ne boš oziral na mnenje par takšnih uporabnikov ki imajo drugačen okus oz. bilokaj!
Pa da ta post ne bo čist out,povem še svoje mnenje. Jst ga vidim iz dveh strani. Glede te scene kot so showi torej gledano iz styling scene,je avto ubitačen. Če pa pogledam še iz druge strani,mi je pa kr čist mim,ker misle imet avto za vsakodnevno uporabo (upam da se tega ne motim,vsaj zdi se mi tko) To se mi zdi pa bolj ali manj nesmisel,ker ni ravn primeren za vsak dan, da boš na vsakem metru pazu,da ne boš domov kj v roki prinesu.
Pač samo moje mnenje in upam,da se ne bo kdo spet v to zapiču!
H5N1 je napisal/-a:vesolc je napisal/-a:papy lej...vem da je velik razlicnih mnenj, ampak zakaj more napisat post z besedilom: men je grd !!! ja pa to zase lahko zadrzi ane, al pa nej vsaj lepo razlozi zakaj je njemu grd!!! sicer pa sploh ne vem kva se jeb*m tuki, itaq gre tale a.com v smeri mobisuxa
Vesolc lej...vem da je velik razlicnih mnenj, ampak zakaj more napisat post z besedilom: men je lep!!! ja pa to zase lahko zadrzi ane, al pa nej vsaj lepo razlozi zakaj je njemu lep!!!
Pa to nisem napisal zato ker bi mi bil Megane lep, grd ali karkoli, ampak zato ker imate take otrocje izjave v smislu: Kar je meni vsec morajo vsi hvaliti, kritike pa ne sprejmem. V drugi temi pa potem pljuvate po podobnih stvareh, seveda po nacelu, ker meni ni vsec morajo vsi pljuvati, samo zato, ker lastnika pac bezno ne poznas oz. ni prisoten na forumu, ker se mu ne bos zameril in ne bos car, ko bos na avtoshowih orgazmiral, ker se je pac doticni lastnik spomnil tvojega forumskega nicka.
Da bi vsaj sel v smeri mobisuxa, tako gre pa iz dneva v dan samo na slabse. Vse bolj in bolj je jasno da avtomobilizem.com ratuje avtomobilcek.com, kjer se otroci kregajo ali je boljsi Matchbox ali Burrago.
Kar se tice pa Megana, pa respect Habicu se enkrat za res pravi unikat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov