Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne jul 22, 2007 11:17 pm

im nobody je napisal/-a:
kamikaza00 je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:fajn bi blo to,bi malo čistko naredli z temi hondami pa z dolgimi gobci hondašev

daj se zamisli malo prej ko začneš pisat

patrik A3 najraj bi te s foruma zabrisu če bi te le lahka...vedno mate pripombe zarad tega

jah zadane vs glih v zilco tm k vs najvec boli.....
Slika

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Ne jul 22, 2007 11:20 pm

če bi nas tok bolel nebi meli hond ane ;) raj poglej česa je več...audijev pa seatov pa tega al hond?že veš odgovor ne
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne jul 22, 2007 11:41 pm

im nobody je napisal/-a:če bi nas tok bolel nebi meli hond ane ;) raj poglej česa je več...audijev pa seatov pa tega al hond?že veš odgovor ne

ce vs nebi bolelo se nebi oglasali!

drugace pa definitivno vem ... audijov je vec , kar kazejo statistike (folk ve ka je dobr)

http://www.avto.info/news.php?id=57886

zdej pa dos off topica
Zadnjič spremenil _B3yBo_, dne Po jul 23, 2007 12:38 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Po jul 23, 2007 12:20 am

AudiRSboy je napisal/-a:... audijov je vec , kar kazejo statistike (folk ve ka je dobr)

Po svetu prodajo več Hond (+ Acur - ISDP :P ) kot Audijev. Pri nas imajo slovenski mesarji pač raje okrogle špile za neskončne ražnjiče kot rižoto. Se pamet folka skriva v začimbah?
Zadnjič spremenil esem, dne To jul 24, 2007 1:17 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jul 23, 2007 8:17 am

Hahahaha, najbolj smesno pa je da so vsi ki so komentirali Patrika A3 lastniki hond :):) Niti en se ni oglaso ko vozi kako drugo znamko :cry
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
porihtano
Novinec

Kraj: KOROŠKA Prevalje

Napisal/-a porihtano Po jul 23, 2007 10:25 am

pa smo spet pri hondah :D :D ....pa od kje vsem ljudem,da honda neka pomeni...cuv sm prajt da je ekološko najbl čist avto,drugega pa ne!
tk da nevem
Slika

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR Po jul 23, 2007 12:17 pm

Dobr da sm s5 mal na a.com pršu pogledat da se lahko malo nasmejim :D
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

roki125
Novinec

Napisal/-a roki125 Po jul 23, 2007 11:29 pm

aja da ne bo kdo mislu da sem na svoji hondi rezal fedre... ta trenutek vozim opel kadett C, letnik 76. tolk o tem da jugotom lahk režeš fedre :lol:

Uporabniški avatar
KoVa
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a KoVa Po jul 23, 2007 11:43 pm

ccccccc :D

only in slovenia :lol: :lol: :lol:

LP
...nihče ne ve kaj on hoče, nihče ne ve kaj on zna, vendar vsi ga kličejo: ŠEF

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= To jul 24, 2007 12:19 am

roki125 je napisal/-a:aja da ne bo kdo mislu da sem na svoji hondi rezal fedre... ta trenutek vozim opel kadett C, letnik 76. tolk o tem da jugotom lahk režeš fedre :lol:

huh...evo zdj si me pa res dubu sm mislu, da si na hondi rezal fedre pa mi ni bilo nič jasno da se tako posvetiš avtu potem pa fedre režeš :)

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P To jul 24, 2007 12:32 am

Courage™ je napisal/-a:Hahahaha, najbolj smesno pa je da so vsi ki so komentirali Patrika A3 lastniki hond :):) Niti en se ni oglaso ko vozi kako drugo znamko :cry

Kaj se tebi zdi tuki tako smešnega? Al bi se ti slučajno zdelo bolj normalno da bi opelaš zagovarjal hondo al kaj? rofl :roll:

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To jul 24, 2007 12:38 am

Verjetno je mislil bolj to, kako so vsi planili zagovarjat svojo ljubljeno značko in pri tem povsem pozabili na staro resnico: "Dobro blago se samo hvali !" Že vejo, zakaj :P

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN To jul 24, 2007 8:38 am

VtecBraker je napisal/-a:manj rižote in več mesa s testeninami na cesti

LOL
:lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jul 24, 2007 9:57 am

Pavel_P je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Hahahaha, najbolj smesno pa je da so vsi ki so komentirali Patrika A3 lastniki hond :):) Niti en se ni oglaso ko vozi kako drugo znamko :cry

Kaj se tebi zdi tuki tako smešnega? Al bi se ti slučajno zdelo bolj normalno da bi opelaš zagovarjal hondo al kaj? rofl :roll:

Glej ne da se mi z vami primitivci ubadat. Folk ve kako je moje misljenje o avtih, vsaj tisti ki me poznajo, da pa se zdaj morem grabit po forumih z neko raso ko si ne da nic dopovedat pa je brezveze.

Idi raje v garazo enkrat na blokado stopit pa bo mir.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Napisal/-a Pavel_P To jul 24, 2007 11:20 am

Courage™ je napisal/-a:
Pavel_P je napisal/-a:

Glej ne da se mi z vami primitivci ubadat. Folk ve kako je moje misljenje o avtih, vsaj tisti ki me poznajo, da pa se zdaj morem grabit po forumih z neko raso ko si ne da nic dopovedat pa je brezveze.

Idi raje v garazo enkrat na blokado stopit pa bo mir.

Če je že kdo primitivec tukaj si zgleda ti. Jaz te nisem nič žalil, ti si začel. Jaz te pač ne poznam pa me tudi tvoje mnenje o avtih ne zanima, ker tudi nima tukaj nič veze, ne vem zakaj si to omenil. Moje prejsnje vprašanje je bilo pa, če nisi razumel, popolnoma resno. Če bi pa nekdo žalil in govoril čez audija bi se pa kdo oglašal? Bi ga hondaši branili? Zakaj le? Verjetno bi se kakšen audijevec oglasil.. Ne vem pa zakaj bi ti bilo to tebi NAJBOLJ smešno, res ne :?

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To jul 24, 2007 11:24 am

Courage™ je napisal/-a:da pa se zdaj morem grabit po forumih z neko [b]raso{/b] ko si ne da nic dopovedat pa je brezveze

:rofl se pravi mamo črne, bele, rumene, rdeče pa hondaše? :noro

Uporabniški avatar
ru7
Novinec

Napisal/-a ru7 To jul 24, 2007 12:12 pm

Mislim da bi blo najbolj, da bi vsak, ki vozi hondo (ali je njen privrženec) v vsaki temi (o VW, avdi, - nemške znamke majo "uber" prednost) napiše neki v stilu "Audi je k*rac, VW je j**c" ker pol bo ful manj kreganja na forumu in bojo vsi veseli (ker nasprotno od hondašev bojo to potrdili in ne zanikali).
Patrik A3, a si ti že kdaj napisu kej pametnega (tko not honda related -> niti ne). V vsaki temi se pojaviš s svojimi "smart-anti-honda" izjavami. Get a life

Eni par tuki gor vas je PIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :lol: :lol: :lol: :lol:
I would make no more than 0.5 horsepower. A horse can make 1, and since I'm not a horse, then 0.5 hp sounds like a good figure.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 To jul 24, 2007 12:15 pm

ko boš vedo da se audi napiše AUDI in ne avdi se oglašaj,do takrat pa dalje jokcaj :lol:

EDIT: ok,sem pred 2ma stranema napisal glede hond...ampak vi pa še me imate kar v delu...svašta... kaj nemrete spat hondaši če vam kdo kaj reče,zakaj ne sprejemate tudi kritik.. ?
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Napisal/-a Pavel_P To jul 24, 2007 12:28 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:ko boš vedo da se audi napiše AUDI in ne avdi se oglašaj,do takrat pa dalje jokcaj :lol:

EDIT: ok,sem pred 2ma stranema napisal glede hond...ampak vi pa še me imate kar v delu...svašta... kaj nemrete spat hondaši če vam kdo kaj reče,zakaj ne sprejemate tudi kritik.. ?

Verjetno si opazil da te "imajo v delu" tudi v drugih temah, tako da verjetno ni problem samo tisto izpred dveh strani.

Ne sprejemajo kritik?
Patrik_A3 je napisal/-a::lol: ma moram malo pošinfat te hondaše,ker jih je itak sam gobec pa hvaljenje....majo pa same plastik fantastike...naj si avto raje kupijo! ne pa hondo... :lol: :lol:

Odlična kritika ej, pa zlo kvalitetna an.. :P

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To jul 24, 2007 12:34 pm

Courage™ je napisal/-a:Idi raje v garazo enkrat na blokado stopit pa bo mir.

jas se kotam majkemi moje hahahaha
Slika si predstavlate audija tu vmes? haha
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov