Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Po okt 29, 2007 11:04 pm

abbe je napisal/-a:
CupraR je napisal/-a:Zakaj že :lol: :lol: strokovno menje na podlagi izkušenj a ne :lol: :lol:

ja iz iskusenj tudi.
bom pa tko reku.kar brembo dela za znane proizvajalce avtomobiliou(limpreza,z 350 ksn ferrari porsche...)je vse zelo kvalitetno in ucinkovito(tako diski kot celjusti) kar pa brembo dela tko za naknadno ugradnjo za "civilne avtomobili" je pa bol tko tko.

Govora je o 4batnih kompletih po 1000eur+, ne navadnih diskih.
Mal treba brat..

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Po okt 29, 2007 11:08 pm

CupraR je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:
CupraR je napisal/-a:Zakaj že :lol: :lol: strokovno menje na podlagi izkušenj a ne :lol: :lol:

ja iz iskusenj tudi.
bom pa tko reku.kar brembo dela za znane proizvajalce avtomobiliou(limpreza,z 350 ksn ferrari porsche...)je vse zelo kvalitetno in ucinkovito(tako diski kot celjusti) kar pa brembo dela tko za naknadno ugradnjo za "civilne avtomobili" je pa bol tko tko.

Govora je o 4batnih kompletih po 1000eur+, ne navadnih diskih.
Mal treba brat..

nkedr nism zaslediu da bi blo govora o 4 batnih zadevah.je pisal sam konkretnih.ampak ce je to to.poj mislm da bi znal tut 2000 eur bit premau.jst mu svetujem da na netu pogleda za ksnim kompletom od porsche boxterja.al pa od boxterja s ce misl met pozim 17"
jst sm zase gledau pa so cene neke od 1500 eur+(2 diska 2 celjusti+ plascice pa 2 ceuke)

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR To okt 30, 2007 10:53 am

Pa kaj spet neki pišeš k nimaš pojma :lol: :lol: :lol: SM napisal vsaj 1000eur pripravi.
Vsak pametn bo vedu da to niso samo diski in ploščice..
Brembo nalepke pa tut ne vem kje so razn na čeljustih :lol: :lol:

In ja kompleti se dobijo za tak denar, bp. Brembo...

Pa da ne smetimo temo, res pejt na simulcar.com pa si oglej kaj ti paše, izber si par primerov, pogledaš mal cene pa se boš lažje odloču..

Uporabniški avatar
devill
Nov uporabnik

Napisal/-a devill To okt 30, 2007 5:59 pm

nono ne tak z jezo ;) nekaj se menit kaj bom taj dajo brembo na leona? nevem zakaj bi dajo ;);) ni neka vrhunski avto da bi zdaj mel nevem kake bremse gr itd meni je čisto dost navadno tak kot je če me pa kdaj prime pa tudi mogoče bom dal brembo kaj pa veš če bo am odvečni gnar ;) kar ga verjetno nebo ker imam namene še kar nekaj vložit v avto ;) kot zatemnitev šip itd auspuh kaki spojlerji pa tak dalje tak da ja če bo pa odvečni gnar ostal pa tudi kake brembo lpo ;) vprašanje če bo kdaj moj vido brembo ;);)

Uporabniški avatar
devill
Nov uporabnik

Napisal/-a devill Sr okt 31, 2007 7:51 pm

evo kupo sm felgne in upam da bojo keremo tudi všeč meni so še kar lepe 17 colske ;)
Priponke
arizona_voll.jpg

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr okt 31, 2007 8:07 pm

Ok sam dizajn feltne je nekaj malega podoben cupraR feltni,čeprav to ni to.Meni osebno mi niso lih všeč a to je moj okus.Zj ko se lih menimo glede brembo-tov pa si sam, napisal,da to ni nevem kaki avto ampak tu je bolj mišljeno za tvoje varnost oz. serijski zavorni sistem za to moč po moje čist zadostuje kar se pa raznega tuninga tiče pa se tuning začne pri brembotih :D
Zj si napisal,da se kr nekaj misliš vlagat v avto v smislu kakih spojlerjev pa ti polagam roko na srce da raje daj not brembote kot kaki spojler.Če pa že mora bit spojler pa naj bo to orginal TOP SPORT ali CupraR preobleka.Vrjem nebo ti žal.Razne poliestrsko sranje pa raje pozabi.No sicer je pa to tvoj avto in ga pedenaš zase tko,da mi tukaj ti samo svetujemo.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
devill
Nov uporabnik

Napisal/-a devill Sr okt 31, 2007 8:19 pm

jap tak kot si reko to je tvoj okus saj vsak ima svoj okus meni so kar vredo potem ko bojo pa še gume gor pa tak.Ja saj v mislih tak mam potem kaj takega ne vlakn itd to je falus če bom kupo bom vredo kupo ne pa neki drek za 100 eurov.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr okt 31, 2007 8:24 pm

Ja samo lej z spojlerijo je tko vse kar je neorginalnega je iz poliestra ampak orginalni odbijači za Leon-a so pa tudi svinjsko dragi tko,da..........
Zj karkol bo pa aftermarket bo pa iz vlaken to ti pa iz srca odsvetujem.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
devill
Nov uporabnik

Napisal/-a devill Sr okt 31, 2007 8:29 pm

recimo sm mel od a3m doma prospekte a ne je bil sprednji bumper 600 eurov zadnji enako stranska 2 malo manj in to ni originalno al kako?to bi ti odsvetoval?no saj po 1 strani imaš prav ja škoda denarja za to ker pač ja polepša res avto samo kak dolgo bo zdržalo to je pa drugo.Taj res da najbolje da si kupim zavorni sistem vredo pa tak dalje vse drugo bolj pametno pa še kake apexi vzmeti pa bo toto.pa remus pa je complet ;)
sam to me zanima še sm gledo na interneto powerfu lonec evo link http://www.mimovrste.com/artikel/342006 ... dtm-2x76mm
samo zdaj me pa zanima kak je to z homologacijo?

Uporabniški avatar
devill
Nov uporabnik

Napisal/-a devill Pe nov 02, 2007 7:57 pm

ka a nobedn ne ve kok je s homologaciji auspuha ? če ne pa a kdo ve kje bi lahko dobo poveful enak auspuh z papirjam pa vse?

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Pe nov 02, 2007 10:12 pm

Ma j te A3m pa odbijači.. Leon je eden redkih ki ima orginal hudo robo...

Lonc pa homologacija: rabš met papirje, glede na to da maš dizla, ti bo pa lonc uporabn sam zarad Stylinga (nastavk)... +nimaš placa v odbijaču..
Lonci z homologacijo so pa +350eur..

Uporabniški avatar
devill
Nov uporabnik

Napisal/-a devill So nov 03, 2007 1:50 pm

samo jaz sm mislo da bi potem al ven izrezali al pa novi zadnji odbijaš tak to vem da mi ne pride v upoštev ja z totim odbijačem samo mam namen da bi dal drugi odbijač.Aha tak da vem kaj je pa s tem poverfull? ko je samo 100€ kaj to nima nobenih papirje al ima samo morm it narest homologacijo?

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR So nov 03, 2007 2:11 pm

Itak da ne bo papirjev pr loncu za 100eur...
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov