Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

2fast4u
Novinec

Napisal/-a 2fast4u Pe avg 22, 2003 1:32 pm

Evo pa še jaz napišem kak imajo čudno s temi pozicijskimi. Jaz mam modre, pa so me že dvakrat policaji ustavli - hodil okoli avta pa ni nič reko, pa mimo njih sn se vozo pa nič. Danes ko pa sn šel na tehničnega mi je pa reko, da tega ne smem met, jaz pa sn jih mel slučajno zraven pa jih hitro menjal tak da sem naredo. Te pa ne vem v čem je finta :) Aja pa reko še je, da ti baje lahko republiški policaji vzamejo nalepko pa 65k kazni - sodnik za prekrške.

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride Pe avg 22, 2003 3:23 pm

Moja bejba je tut mogla modre ledice spredi z navadnimi pozicijami zamenat. Se kao ne sme met. Ampak pazi to - bejba ma na podvozju neonke, jih je na pregledu se przgt mogla in je model reku da je avto OK, sam spredi ledice zamenat.
:roll:

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd Pe avg 22, 2003 3:31 pm

Policaji so eni vlki čudaki.....Jaz se mel tud tehničnega pred keratkim pa se mislo da mi bojo full gledali če mam vse a-teste pa to.Pa mi oni na tehničnem ni niti reko za knjižico,samo reko je naj ga postavim na kanal.to je blo vse..odvisno je tudi pri keremu delaš tehničnega...niso vsi enaki..

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Pe avg 22, 2003 4:38 pm

RegY je napisal/-a:
opankar je napisal/-a:Kaj pa so to za ene ledice da tok močno svetjo, al si sliku tko da ti je snop direkt v lečo svetu?

take ledice se nabavijo v interšparu... jaz si zdaj morem it po en set novih, ker mi je ena padla na en kraj, kjer jo bom moral ven "zmontirat" pravzaprav... stanejo pa malo manj ko 3k! narejene so pa v obliki taki, da jih samo vtakneš noter v grlo od pozicijskih žarnic

A niso v šparu modre ledice po ~1600-1800 SIT za par?

Aja. A kdo ve kje se bi dalo dobit ledice z kakim drugim podnožjem kot w5w? Ali bo treba lotat? Po možnosti bele.
Slika

Uporabniški avatar
Chip
Novinec

Kraj: Jesenice-city

Napisal/-a Chip Pe avg 22, 2003 6:04 pm

TITan je napisal/-a:
RegY je napisal/-a:
opankar je napisal/-a:Kaj pa so to za ene ledice da tok močno svetjo, al si sliku tko da ti je snop direkt v lečo svetu?

take ledice se nabavijo v interšparu... jaz si zdaj morem it po en set novih, ker mi je ena padla na en kraj, kjer jo bom moral ven "zmontirat" pravzaprav... stanejo pa malo manj ko 3k! narejene so pa v obliki taki, da jih samo vtakneš noter v grlo od pozicijskih žarnic

A niso v šparu modre ledice po ~1600-1800 SIT za par?

Aja. A kdo ve kje se bi dalo dobit ledice z kakim drugim podnožjem kot w5w? Ali bo treba lotat? Po možnosti bele.

Navadne v roko, spajkalnik tudi, pa bo.
Stroboskopo bo! Z ledicami!

Chip

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Pe avg 22, 2003 6:06 pm

To sem že probu, pa je ena bela ledica premal (doma ih nisem več imel). Bom šu k kakmu A3Mu, kupu belo za w5w pa prelotu.
Slika

Uporabniški avatar
Chip
Novinec

Kraj: Jesenice-city

Napisal/-a Chip Pe avg 22, 2003 6:08 pm

Smrkec je napisal/-a:ej pol si te ledice uporablju že kr namesto pravih luči :P :?: Samje pa res že skor mal preveč močno vse skup :!: Sam praviš: Nek se vidi raskoš(plavo) :P

Ma more se videt! Pa se za manj cene.Ce sveti naj sveti.Sicer potem luci malo zmanjsajo vse skupaj, sam se vsen vid.Zdej je bolje(nov Clio) k nima stekla.Bolj seka.Ma nej prbija.Ostalo pa pride.

Chip

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So avg 23, 2003 2:43 am

2fast4u je napisal/-a:Evo pa še jaz napišem kak imajo čudno s temi pozicijskimi. Jaz mam modre, pa so me že dvakrat policaji ustavli - hodil okoli avta pa ni nič reko, pa mimo njih sn se vozo pa nič. Danes ko pa sn šel na tehničnega mi je pa reko, da tega ne smem met, jaz pa sn jih mel slučajno zraven pa jih hitro menjal tak da sem naredo. Te pa ne vem v čem je finta :) Aja pa reko še je, da ti baje lahko republiški policaji vzamejo nalepko pa 65k kazni - sodnik za prekrške.

jaz bu ze nebi menjo raje bi mu pokazal zakonik pol pa naj stufira kaj pise!

2fast4u
Novinec

Napisal/-a 2fast4u So avg 23, 2003 11:47 am

monster_d je napisal/-a:
2fast4u je napisal/-a:Evo pa še jaz napišem kak imajo čudno s temi pozicijskimi. Jaz mam modre, pa so me že dvakrat policaji ustavli - hodil okoli avta pa ni nič reko, pa mimo njih sn se vozo pa nič. Danes ko pa sn šel na tehničnega mi je pa reko, da tega ne smem met, jaz pa sn jih mel slučajno zraven pa jih hitro menjal tak da sem naredo. Te pa ne vem v čem je finta :) Aja pa reko še je, da ti baje lahko republiški policaji vzamejo nalepko pa 65k kazni - sodnik za prekrške.

jaz bu ze nebi menjo raje bi mu pokazal zakonik pol pa naj stufira kaj pise!

Ja monster, res da posebaj ne piše za pozicijske luči (piše samo, da ne smeš met rdeče spredaj pa bele zadaj) ampak pol v enem drugem členu pa piše da ne smeš met nehomologiranih stvari, kar pa ledice niso. Ne vem no, čudno se mi zdi vse skup :)

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So avg 23, 2003 1:16 pm

Em j*** ledice grema na pir rajs :)

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby So avg 23, 2003 1:27 pm

TITan je napisal/-a:Nimajo vsi avti istega podnožja :wink:

A maš ti tiste lučke k majo stekleno podnožje z žicko za kontaktom ali normalno zgledujočo žarnico?

To o podnozju sm se pol spomnu ja. Jst mam one k je podnozje z dvema zickama, zgledajo pa te pozicijske z ledicami cist isto k pa navadne.
Svetjo pa tkole
Slika
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex So avg 23, 2003 2:32 pm

@Haby --> še neki me zanima, glede na to da je svetloba v reži tok dobr razporejena - a maš tisto neonko nad režo :?:
(je pa itak da v obl. palice a ne)
8)
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

2fast4u
Novinec

Napisal/-a 2fast4u Po avg 25, 2003 11:30 pm

monster_d je napisal/-a:Em j*** ledice grema na pir rajs :)

Malo sem pozno ta post videl, samo na pir lahko še pa vseeno grema :)

Uporabniški avatar
Dr_Breezer
Nov uporabnik

Napisal/-a Dr_Breezer To avg 26, 2003 10:26 am

Včeraj sem si iz Šparovih modrih ledic naredil ven bele - šlo se mi je samo za grla. Izpadlo je super. Točno taka svetloba, ki sem si jo vedno želel. Snežnobela :P
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To avg 26, 2003 10:57 am

JOYride je napisal/-a:Ampak pazi to - bejba ma na podvozju neonke, jih je na pregledu se przgt mogla in je model reku da je avto OK, sam spredi ledice zamenat.
:roll:

:D :D

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em To avg 26, 2003 12:11 pm

Dr_Breezer je napisal/-a:Včeraj sem si iz Šparovih modrih ledic naredil ven bele - šlo se mi je samo za grla. Izpadlo je super. Točno taka svetloba, ki sem si jo vedno želel. Snežnobela :P

kaj?
Ej ma uglavnm oni sami nevejo kaj naj bi nardil sami sabo pol pa j***jo nas.
K misljo da so lohk skos glavni pol pa uleti en z neonkami pa ostalim 8) pa ga pičke več ne gledajo je pa pol :evil: zato nam pa reče da nesmeš met tega.

Ja žol uniforma več ne zažiga :lol:
Sam ni se treba pol spravlat na nas. If you can't beat them join them :D

Gargy
Nov uporabnik

Napisal/-a Gargy To avg 26, 2003 12:44 pm

Zadnje čase se po MB vozim non-stop z neonkami, vozil sem se tudi za prometno policijo, pa policajo kod da me ni. Tud na hrvaškem sem se v centru Pule odpeljal mimo kontrole prometa pa me je samo pogledal, lizika pa je ostala ob boku. Poleg tega imam tudi močne modre pozicije (9.5 cd), ki jih nikakor ne moreš spregledat...
Tako da verjetno kakšen dan ima policaj in kako se obnašaš do njega...

LP
Gargy

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko To sep 02, 2003 11:17 pm

Gargy se pospišem pod tvoj post.Men se dogaja enako poleg tega da so me že 3x ustavl ko sem mel prižgane neonke.Sploh omenu ni neonk ampak je sam reku:"Gospod stopite iz vozila in mi pokažite dodatno opremo". In sem mu pokazal pa sam dokumente dal nazaj pa reku:"Srečno vožnjo". Tko da zgleda res od policaja odvisn.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

parkirne led diode

Napisal/-a seat Po okt 06, 2003 7:16 pm

No dobr folk okol teh pozicijskih luci se ne mislim vec pogovarjat ker sem moral predvcerajsnim pofukano kazen placat ej tolk me razpizdi k zakon ni isti za vse sej ne da bi vam prvosu kazen sam ce so nekje skifi "prijazni" do teh plavih led diod zakaj so eni tolk zatezeni. Btw a ma mogoce kdo shemo kako se nardi stroboskop sej sm v tej smeri brez idej hvala.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Power
Nov uporabnik

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Power Po okt 06, 2003 7:28 pm

Ja policaji so zlo čudni. Prvo me ustavijo in mi želijo dat 25k kazni zaradi modrih lučk na haubi, pol pa me ustavi druga patrulja in mi reče da je lučke ful lepo videt.
Policaji so :noro
Ne odlašaj na ju3 kar lahko nrdiš pojutrišnjem :)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov