RegY je napisal/-a:opankar je napisal/-a:Kaj pa so to za ene ledice da tok močno svetjo, al si sliku tko da ti je snop direkt v lečo svetu?
take ledice se nabavijo v interšparu... jaz si zdaj morem it po en set novih, ker mi je ena padla na en kraj, kjer jo bom moral ven "zmontirat" pravzaprav... stanejo pa malo manj ko 3k! narejene so pa v obliki taki, da jih samo vtakneš noter v grlo od pozicijskih žarnic
TITan je napisal/-a:RegY je napisal/-a:opankar je napisal/-a:Kaj pa so to za ene ledice da tok močno svetjo, al si sliku tko da ti je snop direkt v lečo svetu?
take ledice se nabavijo v interšparu... jaz si zdaj morem it po en set novih, ker mi je ena padla na en kraj, kjer jo bom moral ven "zmontirat" pravzaprav... stanejo pa malo manj ko 3k! narejene so pa v obliki taki, da jih samo vtakneš noter v grlo od pozicijskih žarnic
A niso v šparu modre ledice po ~1600-1800 SIT za par?
Aja. A kdo ve kje se bi dalo dobit ledice z kakim drugim podnožjem kot w5w? Ali bo treba lotat? Po možnosti bele.
Smrkec je napisal/-a:ej pol si te ledice uporablju že kr namesto pravih luči :PSamje pa res že skor mal preveč močno vse skup
Sam praviš: Nek se vidi raskoš(plavo) :P
2fast4u je napisal/-a:Evo pa še jaz napišem kak imajo čudno s temi pozicijskimi. Jaz mam modre, pa so me že dvakrat policaji ustavli - hodil okoli avta pa ni nič reko, pa mimo njih sn se vozo pa nič. Danes ko pa sn šel na tehničnega mi je pa reko, da tega ne smem met, jaz pa sn jih mel slučajno zraven pa jih hitro menjal tak da sem naredo. Te pa ne vem v čem je fintaAja pa reko še je, da ti baje lahko republiški policaji vzamejo nalepko pa 65k kazni - sodnik za prekrške.
monster_d je napisal/-a:2fast4u je napisal/-a:Evo pa še jaz napišem kak imajo čudno s temi pozicijskimi. Jaz mam modre, pa so me že dvakrat policaji ustavli - hodil okoli avta pa ni nič reko, pa mimo njih sn se vozo pa nič. Danes ko pa sn šel na tehničnega mi je pa reko, da tega ne smem met, jaz pa sn jih mel slučajno zraven pa jih hitro menjal tak da sem naredo. Te pa ne vem v čem je fintaAja pa reko še je, da ti baje lahko republiški policaji vzamejo nalepko pa 65k kazni - sodnik za prekrške.
jaz bu ze nebi menjo raje bi mu pokazal zakonik pol pa naj stufira kaj pise!
TITan je napisal/-a:Nimajo vsi avti istega podnožja![]()
A maš ti tiste lučke k majo stekleno podnožje z žicko za kontaktom ali normalno zgledujočo žarnico?
Dr_Breezer je napisal/-a:Včeraj sem si iz Šparovih modrih ledic naredil ven bele - šlo se mi je samo za grla. Izpadlo je super. Točno taka svetloba, ki sem si jo vedno želel. Snežnobela :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov